به نظرم HP ظریف تر از سونیه. سونی کیفیت ساختش بالاست ولی میگن دل خرکارتره.
به نظرم HP ظریف تر از سونیه. سونی کیفیت ساختش بالاست ولی میگن دل خرکارتره.
کسی نبود بگه بهترین لبتاپ موجود در ایران چیه و قیمتش چنده ؟
بهترين براي چه كاري ؟ چه كاربردي ؟ توي رده هاي 13 اينچي بهترين هايي داريم و همينطور 15 اينچي و همينطور 17 اينچي و قابل مقايسه نيستند با هم
مثلا به نظر من بهترين 17 اينچي كه ميشه تو بازار پيدا كرد Dell Precision M6400 Covet هست كه 4 ميليون قيمتشه ولي خب شايد كسي بياد بگه مثلا ASUS G71GX بهترين 17 اينچي هست
نميشه دقيق مشخص كرد چون كاربرد ها تفاوت دارند
بسم الله
سلام به دوستان گرامی
آقا من دانشجوی تقریبا سال دوم رشته برق هستم. می خوام یه لب تاب بخرم حداکثر 650000 تومن. یه کم که جست و جو کردم به نظرم acer aspire 4530 خیلی خوب اومد البته مشخصاتشون متفاوت بود.
Intel 2 Core2Dou 2M cash
Chipset NVIDIA® nForce® MCP77MH Chipset
Memory 3GB.
upgradeable to 2GB with discard
Display Screen 14.1" WXGA TFT LCD "CrystalBrite"
(1280 x 800 pixel resolution)
Video Type NVIDIA® GeForce® 9100M G
Video Memory integrated 3D graphics with up to 752 MB of Turbo Cache™ (256 MB of dedicated video memory, up to 496 MB of shared system memory)
Hard Disk 320 GB SATA HDD
Weight 2.4 kg (5.29 lbs)
Operating System vista
Battery 6 Cells (3.0Hours battery life)
و یکی اش هم این بود:
Cpu: AMD Turion™ X2-2GHz- 533Mhz -1Mb Cashe
Ram: 3G DDR2
Hard: 320Gb
VGA: GeForce 9100-256Mb
LCD: 14.1WXGA 1366*768
Wheight: 2.2Kg
Other:6cell battery-wireless-lan
به نظرتون چطورن؟ من می خوام با این لب تاب نرم افزارهای رشته ام رو و برنامه هایی مثل فتو شاپ و... کارکنم . ؟
پیشا پیش ممنون از جوابتون.
یا علی:46:
سلام خدمت همه دوستان.
ممكنه يه مقايسه بين SR490DEB و StudioXPS1340 انجام بشه؟(بيشتر از نظر صفحه نمايش , كارت گرافيك و كيفيت ساخت) در هر مورد بگين كدوم بهتره و چرا.
در پايان هم بگين نظر خودتون روي كدومه؟
با سلام خدمت جناب رجیستر
مدتی قبل این سوال رو پرسیده بودم ولی جواب کافی نگرفتم. لطفاشما جواب بدید که سری HDX چطورند؟
از نظر امکانات که عالی بنظر میرسند:full HD -TV tuner -sub woofer -Blue ray light scribe -...
آیا قدیمی هستند ؟ نقطه ضعفشان چیست؟ میشه با dv6 و Fw 490 مقایسه کنید.
باتشکر فراوان
خوب سوال خوبیه بانه نمیشه ولی پیرانشهر فلان میشه ار زونتر گیر آورد یا یه راهنمایی کنید که ما ارزونتر بتونیم بخریم دووووستان؟:11:ممنوننقل قول:
و بین برندهای لب تاب سونی از همه مطمعن تره ؟/(از نظر ساخت قطعات در ژاپن)ولی دل اکثرآ چینیه چه معلوم اونایی که نوشتن ایوروپ اونا هم کشک باشن
در کل اگه راست هم باشه کار ژاپن باز هم از آمریکا یا اروپا بهتره ننننه؟
در بيشتر موارد و مخصوصا لپ تاپ هاي سوني قطعا بهترهنقل قول:
کار ژاپن باز هم از آمریکا یا اروپا بهتره ننننه؟
كيفيت ساخت ژاپن هميشه يه سر و گردن بالاتر از ديگر كشور هاست مخصوصا بازار لوازم الكترونيكي
مرسینقل قول:
ولی
فقط اون قسمت از حرفام تایید میشود؟!:31:
راستش من این حرف رو قبول ندارم!نقل قول:
كيفيت ساخت ژاپن هميشه يه سر و گردن بالاتر از ديگر كشور هاست مخصوصا بازار لوازم الكترونيكي
محصولی که تحت لایسنس یه شرکت مثل سونی، چنانچه در آنگولا هم تولید شده باشد، هیچ فرقی با محصولی که با همون درجه کیفیت در ژاپن ساخته شده نداره.
الان دیگه اهمیتی نداره که در کجا ساخته شده باشه، مهم اینه که گرید یا همون درجه کیفیتش چی باشه.
درسته ولی این چین لیسانس میسانس حالیش نمیشه که اونا تو مکتب درس میخونن دانشگاه فلان ندارنننننننننننند:27:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز سری HDX توسط دوستان مفصلا در کلوپ HP ها بررسی و مقایسه شده ! می توانید رجوع کنید به و در صفحات میانی و آخری جستجو کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=254227
در مورد باقي حرف ها REGISTERED USER پاسخ خواهند داد ( روي صحبت شما با ايشون بود )نقل قول:
اینجا همه کاربرا اهل کل کل و فک زدن هستند ... کمک که نمی کنند به کاربرای تازه وارد و عموم :13:نقل قول:
طرف کارش اینه هر روز بیاد و مهر تاییدش رو زیر سونی FW اش بزنه که باباییش براش خریده یا یکی بیاد اخبار بازارش رو بگه ... بررسی تخصصی که ندارم ! ماشالله ! :2:
بگذریم ...! :5:
دو تا برای فتوشاپ ضعبف هستند ... ببین وقتی میخوای به بنر 6 متری کار کنی ، تمام رم و فضای مجازی هاردت رو با حجم بالای 500 مگابایتی پر میشه ... هر دو سی پی یو ضعیفی دارند (بخصوص دومی باسش 533 هست) و پردازش این حجم براشون سخته !
بهترین انتخاب شما Acer 5738ZG هست که حدود 650 قیمتش هست با گارانتی یکساله سازگار و بهترین انتخاب برای دانشجویان و گرافیست هایی است که بودجه کم دارند :
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322488&page=71
درسته ، محصولات بطور مثال سوني توي همه كشور ها تحت ليسانس سوني ژاپن هستند ولي خب كيفيت مونتاژ و اسمبل توليدات سوني ژاپن تفاوت ميكنه دوست مننقل قول:
البته اين تفاوت اونقدر نيست كه بخواد ملاك اول براي خريد باشه
ببينيد بيشتر برند ها الان توليدشون رو دادن شرق آسيا ( غير از ژاپن و كره ) براي اينكه نيروي كار ارزان تر هست و بيشتر توليدات قيمت تمام شده پايينتري نسبت به كارخانه مبدا رو دارند
ولي خب دوام و طول عمر يك لپ تاپ سوني ژاپن بيشتر و بالاتر از مشابه چين هست ( اگرچه كيفيت ساخت يكسانه )
عجب ، پیام جان داشتیم؟ :دینقل قول:
در مورد باقي حرف ها REGISTERED USER پاسخ خواهند داد ( روي صحبت شما با ايشون بود )
والا من نفهمیدم آخر کی از من چی می خواست ... سوالی که از من می پرسید بیزحمت یه Registered user قبلش بزارید
البته من یه تجربه در مورد HP و Acer بگویمنقل قول:
دفعات اولی که سفارش دادیم این نوت بوک ها را ، دو کیفیت توی بازار بود ... سفارش خاورمیانه (امارات) و سفارش کانادا
باید بگم که دقیقا این نوت بوک ها توی کیفیت تفاوت داشتند ... سفارش کانادا حدود 35 تومن گرانتر بود ولی شرایط کارکرد بسیار ثابت و استیبل بود ولی سفارش امارات (ارزانتر) کاور پشتش رو نگاه می کردی ، درست جا نرفته بود (برای رم ) و بعضی لپ تاپ هنگام کار لرزش داشت
ببینید ، هر دوی اینها رو چین تولید کرده ولی سلایق یک کشور و قدرت خرید مردم فرق داره و کیفیت مونتاژ و روی هم سوار کردن تفاوت میکنه ...
به نظر من مهم تر از تولید توی چین و ژاپن و آمریکا ، سفارش دهنده برای خرید آن نوت بوک هست :11:
:27::27::27::27:کد:طرف کارش اینه هر روز بیاد و مهر تاییدش رو زیر سونی FW اش بزنه که باباییش براش خریده
کاش طرف اینو بخونه:31:
حرف دل مارو زدی :31:
شما که استادی جواب بده:34:نقل قول:
در ضمن انقدر از 1225 خودت تعریف میکنی مثل اینکه یادت رفته:27:هر کسیم چیزی بهت میگه صدات در میاد:2:
ما تو تاپیک fw حرفی میزنیم پس مشکلی نیست:13:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بانه گرونتر بدون گارانتی تهران هست
بانه = لوازم صوتی تصویری - آشپزخانه - LCD و کولر دو تیکه و لوازم آرایشی و تا حدودی موبایل
همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سوال خوبیه بانه نمیشه ولی پیرانشهر فلان میشه ار زونتر گیر آورد یا یه راهنمایی کنید که ما ارزونتر بتونیم بخریم دووووستان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون
و بین برندهای لب تاب سونی از همه مطمعن تره ؟/(از نظر ساخت قطعات در ژاپن)ولی دل اکثرآ چینیه چه معلوم اونایی که نوشتن ایوروپ اونا هم کشک باشن
:11::11::11::11::11::11::11::11::11:مخلصیم
مریوا ن وپیرانشهر بازار بهتری دار ولی ببینید اونجا کارشون لپ تاپ نیست و کسی هم نمی خره ... ارزانتر از بازار کف تهران من توی ایران جایی ندیدم :دینقل قول:
شما ارزونتر این فقط دبی می تونی تهیه کنی
موفق باشید
کیفیت مونتاژ ژاپن فوق العاده است ... شما سری SZ ژاپنی و آمریکایی رو با هم مقایسه کنید متوجه می شید ... حتی بسته بندی اش هم دقیق ترهنقل قول:
كسي جواب نميده؟نقل قول:
من راستش يه كم عجله دارم.
امروز فايل هاي PDF سري SR490 رو ميزارم ، بهترين روش مقايسه اينه كه فايل هر دوتا رو كنار هم بخونيدنقل قول:
بريد تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با 1.5 چی بخرم؟
بیشتر برای کارهای اداری باشه
سبک باشه
ال سی دیش هم 15 اینچی باشه
دل یا سونی هم باشه
ممنون. من مشخصات كمي (با تشديد !) رو ميدونم . فقط خواستم از لحاظ كيفي و بيشتر از اون جنبه هايي كه اشاره كردم، نوت بوك بهتر رو پيدا كنم و توصيه ي اساتيدي مثل شما رو توي خريد لحاظ كنم.نقل قول:
شك نكن برو استوديو رو بگيرنقل قول:
خيلي سرتره
2 - 3 ماه پیش اینجوری نبود.فکر کنم ویروس انفولانزای FW اومدهنقل قول:
دوستان به برند های دیگه (مثله ایسر ایسوس ام اس آی) هم توجه کنند.انحصار طلبی تو برند الاوه براینکه بازار رو از تنوع در میاره بلکه موجب سودجویی فروشندگان میشه.نمگنم برین ایسر بخربن اما اینقدر رو یه مارک تعصب نداشته باشد
من عموم رو سونی خیلی تعصب داشت رفت از مالزی یه وایو Sr گرفت وقتی اومد ایران دیدم یه هفته نشد دیدیم در دی وی دی رام چفت نمیشه
ببین همیشه یک عده سر بعضی برند ها تعصب دارند ... مثلا من خودم تا پارسال بجز HP دست به برند دیگری نمی زدمنقل قول:
ولی خوب ، توی ایران بجز سونی و HP و دل که حدود 80 درصد بازار دستشون هست و سابقه طولانی دارند ، برند دیگری هنوز قد علم نکرده... ایسوز هم به تازگی فروشش خوب شد و ایسر هم بازار ارزان ها را یکسالی دستش گرفته !
من از زمانی که به سری thinkpad lenovo کار کردم این اعتقاد در من ایجاد شد که کاربردی ترین نوت بوک ها لنوو ها هستند که اصلا توی ایران سری های بالاشون وارد نمیشه !
یا برندهای MSI و Alienware و gateway جزو بهترین ها هستند ولی توی ایران نیست !
بازار خاورمیانه دست سونی و دل و اچ پی هست و کاریش هم نمیشه کرد و تا وقتی برندی زیر دست تحلیلگران ایرانی نیاد ، نمیشه در موردشون قضاوت کرد
الان زیر 2 میلیون High End ها رو سونی FW و اچ پی DV6 توی ایران میزنه و لا غیر ... امکانات عالیست
من امروز دل رو دیگه به دریا زدم(خسته شدم از انتظار) و رفتم یک FW 490 DFB به قیمت 1730 خریدم.
گارانتی اش فکر کنم از این قلابی ها باشه به اسم "ایران لپ تاپ"
پارس لپ تاپ داریم ولی ایران لپ تاپ خیر ... گارانتی اش از این برگه ای های 20 تومنیه ... خود فروشگاه شاید حتی ازش چاپ کنهنقل قول:
مبارک باشه :11:
درود
قیمت سه کانفیگ زیر از DELL Studio XPS 1340 می خواهم.
لطف کنید قیمت ها را از سایت ها کپی نزنید که من همشون را حفظم !
قیمت کف بازار تهران را می خواهم و اطلاعات فروشنده آن را که بعدا خواهم پرسید.
1-
Core 2 Duo 2.4 GHz, 3MB L2 Cache
4GB DDR2 SDRAM
320GB+ SATA
1.5GB Gforce
2-
CORE 2 DUO 2.53 \ 6M L2 cach
4GB DDR3 RAM
500++ SATA
2GB Gforce 9500
3-
CORE 2 DUO 2.66 \ 6M L2 Cache
4GB DDR3 RAM
500++ SATA
2GB Gforce 9500
باز هم میگم که قیمت کف بازار تهران را می خواهم و از سایت قیمت ندهید
با تشکر بی پایان
مرسی:blush:نقل قول:
ایشالا که گارانتیش به کارمون نیاد اصلا..
گارانتی الماس برای سونی هم داریم 3 ساله؟
چون تا اونجا که یادمه صفحه اول الماس برای یک مارک دیگه گارانتی میکرد.
این الماس هم بود 10 تومن گرونتر بود.
راستش من نمی دونستم چطور می شه تشکر کرد برا همین یه پست گذاشتم.نقل قول:
آقای Registered از راهنماییتون ممنون!
مبارک باشه.تبریک میگم که به جمع fw490dfb ها اومدی.نقل قول:
اما به نظرم گرون خریدی. من 1630 دو هفته پیش خریدم:10:
مرسی از شما:40:نقل قول:
در مورد گرونیش باید بگم خدا نکنه که فروشنده ها بفهمن مدلی کم شده تو بازار، همون 10 رو هم احتکار میکنند.
من تازه 1800 و 1850 هم قیمت گرفتم امروز...
هفته قبل قیمت 1650 بوده اما این هفته...:13:
میخواستم JAB بخرم اما حوصله ارتقا نداشتم که بعدا انجام بدم گفتم همین رو بگیرم.
کلا قیمت اکثر لیست ها امروز 1770 بود.
فردا چه شود خدا داند...
با بودجه حدود 1,350,000 یه لپ تاپ سبک وزن و زیبا با 4 گیگ رم چی پیشنهاد میکنین؟
از نظر گرافیک و cpu کم نیاره تو برنامه های امروزی، مارکش هم ترجیحا سونی باشه
و یه سؤال دیگه اینکه اطلاع دارین لپ تاپ های دارای ویندوز 7 از کی وارد بازار میشن؟
ممنون :20:
یه لپ تاپ میخوام برای دانشجوی رشته الکترونیک حد اکثر تا 1میلیون.
کار هایی که میخوام باهاش بکنم....
1-شبیه سازی مدارهای الکترونیکی
2-یکم هم بازی
3-خر کار باشه چون در روز میخوام حدود 6 تا 7 ساعت باهش کار کنم
4-lcd خوب باشه و چشم رو اذیت نکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
می شه من رو هم راهنمایی کنید...
- من یه لپ تاپ می خوام ، ظرافتش اصلا برام مهم نیست ، بیشتر ترجیح می دم به قول معروف خر کار باشه چون همیشه همرامه و خیلی جابجا میشه ،
- می خوام نرم افزارهایی مثل Etabs, Safe, SAP, Autocad , ... به راحتی روش کار کنه ،
( به این زودیها قصد تعویض ندارم، برای همین بتونه نسخه جدید نرم افزار ها رو هم ساپورت کنه.)
(لپ تاپ قبلیم Toshiba Tecra بود که 1 ماه پیش مانیتورش سوخت و تعمیرش حدود 600 در می اومد که بی خیال تعمیر شدم.)
- تا حد ممکن سبک باشه،
- حدود قیمت 1000000 تا 1200000،
- مدت زمان طولانی حدود 8 ، 9 ساعت در روز بشه باهاش کار کرد، (یه نفر بهم گفته در این مورد باید صفحه LCD مات انتخاب کنم .)
...
نمیدونم سراغ چه برندی برم یا حتی چه مدلی .... یکی IBM رو بهم معرفی کرد ولی نمیدونم مناسبه یا نه...
ممنون می شم راهنماییم کنید..
دوستان منتظر پاسخ های شما هستم.نقل قول:
با تشکر
من به شخصه با توجه به حمل و نقل زیادتون 1320-A را پیشنهاد میکنمنقل قول: