دیروز یه آپدیت خیلی حجیم کسپر داشت کسی نمیدونه برای چی بود و دلیلش چی بوده ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دیروز یه آپدیت خیلی حجیم کسپر داشت کسی نمیدونه برای چی بود و دلیلش چی بوده ؟!
به خاطر انتشار پج b بوده که در قسمت about برنامه هم میتونید ببینیدش.نقل قول:
مواردی که این پچ اعمال کرده :
1. رفع اشکال گرافیکی در بخش Network Monitor
2. سازگاری با افزونه های کاسپر در فایرفاکس 5
3. رفع اشکال صفحه کلید مجازی در فایرفاکس برای بعضی سایت ها
4. نشان دادن تصویر بندانگشتی کاسپر در نوار وظیفه ویندوز 7
5. بهبود بخش Self Defence
6. سازگاری با Windows Recovery
دیروز کاسپر 26 مگ دانلود کرده امروز هم 82 مگ برای شما هم اینجوری بوده؟
دیگه نمیشه آپدیت ها رو به صورت Zip دانلود کرد؟ من خیلی وقته آپدیت نکردم الانم خیلی زیاده حجم آپدیت
بله حجم آپدیتها بالا بود.
دوستان کارشناس من
من 2 بار یه سوال مطرح کردم و جواب نگرفتم.
من بعضی از فایلهای EXE سیستمم که تا چند وقت پیش راحت اجرا میشد یه دفعه الان ارور میده و اجرا نمیشه که متوجه شدم از کسپر هستش. وقتی کسپر و میبندم کار می کنه.
چکار باید بکنم تا این مشکل برطرف شه ؟
چرا سایت هایی مثل سافت گذر آپدیت ها رو قرار میدند.نقل قول:
به قسمت Application Control ( در ورژن 2012 Application Activity ) برید.نقل قول:
در لیست برنامه ها برنامه مورد نظر رو پیدا کنید و با کلیک راست روی اون و استفاده از گزینه Move to group به بخش
Trusted انتقالشون بدید.
یکی من پچ b نصب شده ولی در قسمت افزونه ها کیبورد مجازی افزونه ش نیست وتو فایرفاکس هیچی تایپ نمیکنه ولی اون دو تا افزونه های دیگه هست؟
فایرفاکس 5
ویندوز سون 64 بیت
از وقتی کاسپر نصب کردم موقع پاک کردن فایل از من دسترسی admin میخواد.در حالی که اکانت من ادمین هست، کسی تا به حال به این مشکل بر خورده؟
سلامنقل قول:
الان من 2011 رو نصب کردم کلا بعد از بعضی تنظیمات خوبه اما نمی دونم چرا موقع آپدیت کل مموری رو میگیره وسرعت رو کم می کنه اصلا نمیزاره باهاش کار کنم ، یه مشکل دیگه هم که داره اینه که همش به فایلهای اصلی سیستم گیر میده واونارو ویروس می خونه هی باید بری واونها رو تولیست غیر اسکنها بزاری نمیدانم باید چیکارکرد .
میگم اگر طبق این پست برم جلو از آپدیتها کم نمی کنه برای ورژن 8 البته من این ورژن رو روی یه سیستم دیگه دارم .
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3005961&postcount=3545
باتشکر
با سلام
من کسپرسکی 2012 (internet security ) استفاده میکنم. مشکلم از وقتی شروع شد که
واسه راحتی کارم یه وی پی ان خریدم , وقتی وی پی ان رو کانکت میکنم , کانکت میشه ولی
به هیچ عنوان کار نمیکنه یعنی بطور کلی دیگه هیچ پیجی رو باز نمیکنه , مشکل اینجاست
که کسپر اونو BLOCK میکنه، واسه کار دادن وی پی ان هم باید کسپر رو Remove کنم تا وی
پی ان جواب بده گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی میتونه کمکم کنه .در ضمن خیلی ها
همین مشکل رو دارن اما نمیدونن چیکارباید کرد. ممنون میشم اگه کسی چیزی میدونه
راهنمایی کنه.
از تو پوشه کسپر به فولدر اکستنشن کپیش کردم اومده تو لیست افرنه ها حالا، ولی بازم درست کار نمیکنه چیزی تایپ نمیشه تو محیط فایرفاکس ولی گزینه های اینتر و بک اسپیس و تب کار میکنه عجیبه؟نقل قول:
کس دیگه ای این مشکل رو نداره؟
مشکل مموری موقع آپدیت رو من هم در 2012 دارم، به نظرم مال خود سنگینی برنامه هست.نقل قول:
خودم تا حالا ندیدم ولی با فایل های اصلی سیستم زیاد کار داشته.
اون فایل های Temp ربطی به آپدیت ندارند.
قبلا هم فکر کنم تو این تاپیک این موضوع مطرح شد و بی نتیجه موند.نقل قول:
فقط من میتونم بگم اگر زمانی به عملکرد یک وی پی ان نیاز مبرم داشتید مرور گر Aol با انجام تنظیماتی به صورت یک شبه وی پی ان در میاد و خواستید امتحانش کنید. با کاسپر هم من باهاش مشکلی ندارم.
چیزی به ذهن من نمیرسه. خواستید فابرفاکس رو پاک و دوباره نصب کنید شاید درست شد.نقل قول:
قیمت آنتی ویروس نسخه 2011 با سریال یکساله توی بازار چقدره؟؟؟
و آیا سریال اورجینال کسپر 2011 به نسخه 2012 هم میخوره؟؟
حدودا 50 تومنه و بعید میدونم نسخه 2011 به 2012 بخوره ...نقل قول:
چون یکی گرفته بود و میگفت نمیخوره
با سلام
دوستان یه فایلی هست به نام rld.dll
که کسپر پاکش میکنه . میخواستم بپرسم که ایا میتوان کاری کرد که پاکش نکنه ؟
مرسی
دوست عزیز شما نرم افزار رو اپدیت کن تا پچ a.b نصب بشهنقل قول:
بعد از اپدیت یه ریست بکن مشکل حله
بله میخوره.نقل قول:
من هروز آپدیت میکنم و پچ B هم نصب شده بود و ریستارت این کاراها هم انجام داده بودم ولی درست نشده بود!نقل قول:
تا اینکه امروز کسپر و کلاً پاک کردم و دوباره نصب کردم با آپدیتهای پشتیبان هم آپپدیتش کردم بالاخره درست شد!:20:
فکر کنم اون مشکل دیگه هم که cpu رو خیلی درگیر میکرد هم حل شده باشه.(تا الان که که خوب بوده:31:).
من الان نسخه اورجینال آنتی ویروس 2011 رو نصب کردم توی سایت کسپر هم ثبت شدنقل قول:
الان اگر بخوام نسخه 2012 kis رو نصب کنم روی همین سیستم میشه؟؟
بله، 2011 رو پاک میکنید و اون رو نصب میکنید.نقل قول:
آپدیت های KIS 2011 به KAV 2011 میخوره؟؟
چون موقعی که آپدیت آفلاین میکنم به 29 درصد که میرسه خطا میگره
راهی دیگه برای آپدیت افلاین که اینجا توضیح داده شده هست؟
سلام
این پیغام رو تاحالا چند بار گرفتم:
Yes رو که میزنم شروع میکنه به اسکن و روی 1 درصد میمونه و یک فایل ویروسی رو پیدا میکنه (که همین فایله)
بعد هیچ برنامه ای رو نمیشه باز کرد و ارور می ده سیستم.
ری استارت کردم و الان سیستم مشکلی نداره.
توی اون آدرس بالا هم میرم دیگه اون فایل نیست. آیا مشکل حل شده؟
سلام دوستان.من نسخه انتی ویروس kaspersky رو تو سیستمم نصب کردم
هر چی کی(kav 2008---2012) بهش میدم نمیتونه اکتیو شه.دلیلش چیه؟
بله مشترك هستند.احتمالا كليدتان مشكل دارد.من با پاك كردن كليد قديمي و اجرا كليد جديد مشكل را حل كردمنقل قول:
سلام
من کاسپر اینترنت سیکیوریتی 2011 دارم نمی دانم چرا اینقدر به فایلهای سیستم گیر مده وهمه رو ویروس میشناسه حتی بعضی ها رو به trust بردم اما باز هم بهشون گیر الکی میده همش یک نوع ویروس رو نشون میده هی اسکن می کنه درست میشه بعد از یه reboot دیگه باز هم روز از نوع روزی از نوع نمی دانم باید پیکار کنم ضمنا اچدیت به روز است .
فایلهای مثل : notepad - ctfmoon-svchost-winlogon-alg-msmsgs-taskmgr-regidit
البته بیشتر فایلها رو هی من میزارم تو تراست یا یه قسمت دیگه که مثلا میگم اصلا به این فایلها کار نداشته باش ولی بازهم میره اونها رو چک می کنه وهی یه ویروس که اسمی هم نداره به عنوان ویروس میشناسه .
لطفا راهنمایی فرمائید .
ضمنا بگید که چطور میشه این گزینه reboot رو از عکس زیر برداشت ، چون همش باید برای فایلهای بالا do not رو زد حتی وقتی که این کار رو میکنم البته گزینه apply رو هم می زنم باز هم دوباره چک می کنه دیگه نمی دونم چه ؟
باری همینه که میگم ورژن 8 بهترشه .
باتشکر
سلام...
نمیدونم توی تاپیک درستی این سوالم رو مطرح می کنم یا نه ؛ (اگه نامربوط بود ، به بزرگی خودتون ببخشید)
لینک دانلود Kaspersky Internet Security remover یا (Kaspersky Internet Security Uninsrtaller) یا یه همچین چیزی می خواستم...
واسه حذف کامل این برنامه
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463
اصولا اینطور گفته میشه که به هم نمیخورند، هر چند من یک بار امتحان کردم و انجام شد.نقل قول:
این پیغام موقع پیدا کردن مخرب میاد و به دلیل سنگینی کاسپر کنار انجام عمل ویروس کشی اون نباید برنامه دیگه ای رو اجرا کنید.نقل قول:
صبر کنید خودش کارش رو انجام بده و سیستم رو هم ریستارت کنه.
اگر فایل دیگه در محل نیست و کاسپر هشدار دیگه ای نمیده، بله احتمالا پاکش کرده که در این صورت در بخش قرنطینه هم قابل مشاهده باید باشه.
سوالات مربوط به فعالسازی رو در تاپیک زیر بپرسید :نقل قول:
ورژن رو بگید به همراه اینکه مرحله به مرحله چکاری برای دادن کی انجام میدید و مشکلی که بهش بر میخورید چی هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6280913&posted=1#post6280913
البته ورژنتون که طبق عکس 2012 هست نه 2011.نقل قول:
اون گزینه reboot هم از اونجا برداشتنی نیست.
اگر مطمین هستید که این فایل ها سالم هستند و آلوده نشدند، به بخش Settings کاسپر برید، در تب چهارم و در قسمت Threats & Exclusions در قسمت settings مربوط به Exclusions فایل ها رو در بهخش Exclusion rules وارد کنید. اگر اجرایی هم هستند در بخش Trusted Applications هم واردشون کنید.
سلام دوستان
دوستان چطوریه که KIS 2011 110MB حجم داره ولی 2012 68MB ؟واقعا اینجوریه یا من دارم اشتباهی یه چیز دیگه دانلود میکنم؟
نه درسته. از حجم آپدیت های موجود در فایل نصب کم کردند.نقل قول:
من از کی استفاده کردم 30 رزو هم اعتبار دارم ولی وقتی واسه اپدیت میزنم تا 15% میره بعد میگه Data basees are out of date زیرشم نوشته we recomend you update your database .می شه بگین من باید چکار کنم!!؟؟؟(اون موقع هم که trial بود همین مشکل رو داشتم)
ورژن کاسپر رو بگید.نقل قول:
در قسمت Reports به بخش گزارش آپدیت برید و اروری رو که در انتهای آخرین آپدیت گزارش شده رو یگید، یا یک عکس از اون قسمت اینجا بذارید.
من gadget کسپر روی 7 واسه من نمیاد.
یعنی قبلا میومد.بعد یاهو مسنجر نصب کردم.پرید الان تو لیست gadget های ویندوز هم نیست.
چی کار کنم؟
کسی نمی دونه چه جوری بیارمش؟
با سلام
میخام ویندوز رو عوض کنم.
آیا الان راهی داره آپدیت کاسپر رو جایی save کنم و بعد از نصب دوباره ویندوز و کاسپر دیگه دوباره کاسپر رو نزارم برا آپدیت؟
راهی هست یا دوباره باید بعد از نصب ویندوز کاسپر رو آپدیت کنم؟
یک بار کاسپر رو repair کنید. قبلش از آپدیت ها پشتیبان بگیرید.نقل قول:
در بخش settings کاسپر به قسمت Update برید.نقل قول:
تیک گزینه Copy updates to folder رو بزنید و مسیری رو برای ذخیره پوشه پشتیبان انتخاب کنید.
حالا یک بار کاسپر رو آپدیت کنید تا پوشه پشتیبان ایجاد بشه.
ضمنا اولین آپدیت بعد از زدن تیک گزینه ایجاد پوشه پشتیبان، حجم زیادی رو خواهد داشت.
درود
دوستان من فایل آپدیت آفلاین رو از اینجا:
گرفتم و آپدیت کردم ولی باز گفت databases are absolete جیکار باید بکنم؟کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=305&Title=Kaspersky-Internet-Security-2012-Offline-Update-2011-07-16
این پیغام:
تاریخ سیستم رو چک کنید. امروز 21 / 7 / 2011 هست.نقل قول:
اقا من تاریخ سیستمم اشتباه بود!درستش کردم مشکل حل شد!!!خیلی ممنون!!!:11:نقل قول:
56 کلید جدید :
پسورد فایل:کد:http://---------.org/File/20July2011.exe
کد:www.---------.com
کلید ها رو باید در تاپیک کرک و سریال بذارید.نقل قول: