سلام .چطور میتونم این مشکل فاصله افتادن بین کلمات رو هنگام justify کردن برطرف کنم.. (مشکل در عکس ضمیمه نشان داده شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام .چطور میتونم این مشکل فاصله افتادن بین کلمات رو هنگام justify کردن برطرف کنم.. (مشکل در عکس ضمیمه نشان داده شده)
سلام، من با ویندوز 8.1 و Office 2013 Pro و بدون هیچ نرم افزار اضافه ای(با Save As خود Word) فایل PDF درست کردم، هیچ مشکلی هم نداشته.نقل قول:
اول چند تا سوال:
زبان کیبرد که فارسی هست FAS می نویسه تو Language Bar یا FA فا؟
این مشکل فقط برای Justify هست؟ یعنی بقیه چینش ها مشکلی ندارن؟
دو تا ایراد به متنتون وارده تو همین یه صفحه:
یکی اینکه ارجحیت درسته :n02:
دوم اینکه احتمالا استایل بندی نکردید و استایل Normal شما هنوز Left to Right هست که پاورقی افتاده سمت چپ صفحه.
بررسی کنید و نتیجه رو بگید.
اول متناون صفحه رو انتخاب کنید، بعد طبق عکس زیر عمل کنید:نقل قول:
محتوای مخفی: عکس
این گزینه رو باید از بخش Option غیرفعال کنید:نقل قول:
محتوای مخفی: گزینه
این مدل Justify High هست، از Justify معمولی یا Justify Low استفاده کنید:نقل قول:
این مدل Justify High هست، از Justify معمولی یا Justify Low استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
همون موقه همه مدلش رو امتحان کردم ..عکس ضمیمه هم که فرستاده بودم حالت معمولی justify است (همین گزینه ای که شما نشان دادید در بالا)
هرکدوم یه مشکلی پیش میاد :|
20 تا صفحه اولم راحت justify شد حالا بقیش که از یه جا دیگه کپی کردم این مشکل به وجود میادو :|
با سلام
تو فهرست گذاری وقتی عناوین رو از heading 1 تا 9 دسته بندی میکنیم
در نهایت که فهرست رو تشکیل میدیم heading 4 به بعد تو فهرست نشون داده نمیشه
باید چیکار کرد که نشون داده بشن؟
یه مشکل دیگه هم بعد از فهرست گذاری پیش اومد که نمیدونم چه ربطی به فهرست داره!
بعد از فهرست گذاری حاشیه ی تمام جدول ها پاک شده
متن سطر و ستون جداول سر جاشون هستن و لی دورشون خط نیست
خط دور همه ی جداول پاک شده!
باید چیکار کرد که همه ی جداول دوباره خط دار بشن و نخواد یکی یکی اینکارو بکنم؟
سلام دوستان یک فایل 1400 صفحه ای دارم که اول خطوطش یک یا دو یا چندین فاصله قرار داره و نمیشه خط به خط اصلاحش کنم آیا راهی وجود داره برای این کار؟
هرکس بتونه اینکارو کنه خیلی دمش گرم : متنیو داخل ورد تایپ کردم که بعضی پاراگراف ها با فونت arial و سایز 14 و رنگ آبی هستند و برخی پاراگراف ها با فونت tahoma و سایز 12 و رنگ مشکی هستند
حالا میخام این متن طوری به html تبدیل کنم که پاراگراف نوع اول را داخل یک span با کلاس A بگذارد و پاراگراف نوع دوم را داخل یک span با کلاس B بگذارد و هیچ کد html دیگری نگذارد و سپس این دو کلاس را با یک css فونت و رنگ و سایز کلاس A,B را تعیین کند
اگر کسی متوجه شد و راهی چه در ورد چه دریم ویور چه نرم افزار دیگری داشت بگه ممنون میشم
سلام
خیلی دنبال راه حل بودم ولی هیچی پیدا نکردم
توی ورد تو قسمت رفرنس اون بخشی که برای ایجاد منابع هست غیر فعاله
دقیقا citation and bibliography توی ورد 2013 غیر فعاله و نمیشه ازش استفاده کرد
آخر پایان نامه گیر افتادم لطفا اگه راه حلی دارید سریع تر کمکم کنید
ممنون
سلام
چطور میتونم باقی مانده محتویات یک سلول جدول را به سلول مشخص دیگر در صفحه بعد منتتقل کنم.
در سند مورد نظر من قسمت بالا و پایین جدول در تمام صفحات یکسان هست و باید این قسمتها در هر
جدول در صفحه خودش ثابت باقی بمونه، ولی میخوام قسمت های مابین بالا و پایین جدول، در صورت
اضافه شدن متن در داخل اونها و رسیدن جدول به انتهای صفحه، به جای رفتن انتهای جدول به صفحه
بعد، اضافه متن سلول یا سلولهای یکی مانده به آخر به سلول مشخص در صفحه بعد منتقل بشه. و
اینکار برای مثلاً 10 صفحه به همین صورت تکرار بشه.
برای درک بهتر لطفاً تصویر زیر را نگاه کنید.
محتوای مخفی: برای مشاهده تصویر روی دکمه نمایش کلیک کنید
سلام،
کسی از دوستان میدونه چطور میتونم بالن توی متنم ایجاد کنم؟
به بیانی میخوام از یجا فلش بخوره بغل توضیحات بنویسه.
وردمم 2007 هست و زیاد ماهر نیستم با ورد.
خیلی ممنونم. (:
سلامنقل قول:
در سربرگ Insert
shapes رو باز کنید و شکلهای موردنظر رو انتخاب کنید ( بالن و فلش توی شکلها موجوده ).
سلام , برای انجام یک بچ ریپلیس به شکلی که 700 عدد فایل ورد دارم و می خواهم مثلا واژه سلام در کل این 700 فایل به hello تغییر کنه چطور میشه عمل کرد؟
سلام
دوستان میشه بفرمایید چطوری میتونم توی یک فایل مثلا 10 صفحه ای که می خوام شماره صفحه بزنم، فقط بخشی از صفحاتی که مورد نظرم هست شماره بخوره؟
مثلا می خوام از صفحه چهارم تا صفحه ده فقط شماره صفحه بخوره و صفحه چهارم شماره صفحه 1 بخوره ؟!
نقل قول:
سلام
شما باید اون قسمت رو یه سکشسن بزنین، آموزش سکشن زدن هست تو تاپیک سرچ کنین پیدا میشه
سلام، من الان تایپ میکنم، بعد فایل رو که ذخیره میکنم و میخوام دوباره بازش کنم حروف این شکلی میشن:
اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید باید چیکار بکنم. 15 صفحه تایپ کردم و ذخیره هم نمیتونم بکنمش :|کد:H1/¯J: (1 7(B "E'1G'J H'D '3*1J* ,H1F'D ( 1 1 3~*'E(1P 1 9 8 1 ) G2JFG .H1/¯J /1 5F9* FA* H ¯'2 -/H/ 2 EJDJHF /D'1 '3*.
2 - 1 : EGF/3J .H1/¯J ©'1(1/ /'F4 H AF J' GF1 ,DH¯J1J J' ©F*1D .3'1* F'4J '2 .H1/¯J
ورد 2007 هم هست.
سلامنقل قول:
تنظیمات ورد رو از رجیستری restore factory کنید ببینید درست میشه؟!
این مسیر رو تو رجیستری برید و کلید word رو delete کنید. (بهتره قبل از حذف کردن export کنید)
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0
سلام، مشکل حل نشد ولی یه نسخه دیگه از 2007 رو نصب کردم و درست شد.نقل قول:
الان یه مشکل دیگه دارم اینکه وقتی چیزی رو به فارسی تابپ میکنم این شکلی تایپ میشه:
اما وقتی سیو میکنم و دوباره بازش میکنم درست میشه:
سلام یه متنی رو از یه سایتی کپی کردم در ورد اما تمامی حروف "ی" یا دو نقطه زیرش میفته در ورد
چه طوری میتونم کل لغات متن رو که ی داره و دو نقطه زیرش رو حذف کنم و تبدیل به "ی" ساده کنم ؟ مرسی پیشاپیش
نقل قول:
فایل ضمیمه رو دانلود و اجرا کنید و جایگزین زیان فارسی سیستمون کنید و در ضمن موقع تایپ فارسی Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید تا راست چین بشه.
سلامنقل قول:
یکی از ي ها رو کپی کنید و Ctrl + H کیبورد رو بزنید تا پنجره Replace باز بشه
در قسمت Find what ي رو بزارید و در قسمت Replace with ی فارسی که می خواید جایگزین بشه رو قرار بدید و Replace all رو بزنید.
ممنون از اینکه وقت میذارید اما بازم مشکل حل نشد.نقل قول:
الان اینطوری شده:
من یکم انگلیسی هم تایپ کردم و اون هم مشکل داره:
از یه نرم افزار دیگه متن رو داخلش کپی میکنم هیچ مشکلی نداره اما مستقیم از خودش تایپ میکنم اینطوری میشه.
بنظرتون ورد 2010 نصب کنم حل میشه؟
خواهش می کنمنقل قول:
ببینید زبان فارسی در سیستم شما درست نصب نشده,چون از تصویری که گذاشتید معلومه که وقتی دارید فارسی تایپ می کنید نشانگر تایپ در حالت انگلیسی هستش
که به احتمال زیاد در نوار پایینی ورد هم انگلیسی نشون میده,در حالیکه در تسکبار فارسی هستش و یا بر عکس.ببییند وقتی زبان رو تغییر میدید در نوار پایینی ورد هم نغییر می کنه؟
شما در قسمت کنترل پنل زبان هایی که نصب شدن رو حذف کنید,فقط زبان انگلیسی بمونه و بعد فایلی که صفحه قبل گذاشتم رو اجرا کنید تا زبان فارسی نصب شه.
مشکل در قسمت language سیستمتون هست و فکر نمی کنم با نصب نسخه ای دیگه مشکلتون برطرف یشه.
نقل قول:
آره، تغییر میکنه.
نقل قول:
فقط زبان انگلیسی داره :n13: :
در صورتیکه اون فایلی که صفحه قبل گذاشتید رو هم نصب کردم.
نقل قول:
نیازی برای دانلود زبان نیست.شما در سربرگ Keyboards and language برید به Change Keyboards and languages
و تنظیمات باید به این شکل باشه.
واقعاَ ممنونم! مشکل حل شد.نقل قول:
سلام
لطفا بفرمایید وقتی در یه صفحه تبگذاری کردیم مثلا چیزی شبیه سه ستون با فاصلله(که با تبگذاری فاصله ها ایجاد شده) متن نوشتیم ، برای نوشتن ادامه متن که سطرهای پشت سرهم است چهکار باید انجام داد که دیگر اون فاصله های تبدار نباشد.
من یه مشکلی در word دارم.
یه فرمول تایپ کردم و وقتی میخوام جلوش و خارج باکس اون فرمول یه عدد مثلا شماره فرمول رو به فارسی بنویسم فرمول خودبه خود کوچک میشه و کوچک شدنشم طوری نیست که با بزرگ کردنش مثل اولش بشه. لطفا راهنمایی کنین چکار کنم که با تایپ شماره جلوی فرمول، فرمول کوچک نشه؟
سلام خسته نباشید من چند تا مشکل تو افیس 2013 داشتم
وقتی که ورد یا هرچی باز میکنم احساس میکنم کلید هایی میانبرم کار نمیکنن اخه هرچی میزنم نه ctrl+v ...ctrl+z .....ctrl+c هیچ کدوم از اینا کار نمیکنن وحتی تو ورد میخوام اینگلیسی تایپ کنم برعکس نوشته میشه لطفا کمک کنید
با تشکر
الان واقعا کسیی مشکل منو نمیدونه ؟ ترو خدا کمک کنید من گیر کردم اینگلیسیی نمیتونم بنویسم برعکسه از کلید های ترکیبی نمیتونم چون کار نمیکنه
سلامنقل قول:
احتمالاً شما نرم افزاری نصب کردید که افزونهی اون تداخلی در ورد ایجاد می کنه.(نرم افزارهای پی دی اف,دیکشنری و ...)
در Run بنویسید winword.exe /a و ورد رو به این روش باز کنید.
ببینید اینجا کپی یا پیست کار میکنه؟!
نمیشه این نمودارو چرخوند ؟
به این شکل بشه
سلام
چجوری میشه توی 2013 اعدادی که قرمز کردم رو انگلیسی نوشت ولی اعدادی که سبز کردم رو فارسی ؟
نه باز کار نمیکنه... این افزونه رو چطوری پیدا کنم
حتی کلمات انگلیسی هم برعکس نوشه میشه ی راه حل دیگه بدین ترو خدا
ممنون
سلامنقل قول:
از قسمت File>Options>Advanced>Numeral
رو Context انتخاب کنین
از این به بعد هر جا کیبورد فارسی باشه اعداد هم فارسی میشن و هرجا انگلیسی باشه اعداد هم انگلیسی میشن
ممنوننقل قول:
من میخوام کل تکس باکس ها بهمراه میله های ارتباط دهندهی اونها بچرخه تو صفحه اینطوری بشن :
همونی که میخواین میشهنقل قول:
یه بار تست کنین
تست کردم ولی برای من نوشته تسک باکس میچرخه و خود نمودار نمیچرخهنقل قول:
تو پست اولم قسمت 1 مشخص شده بودنقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت دوستان. چند تا فایل ورد دارم که حاوی تصاویر زیادیه. Clean up ویندوز رو اجرا کردم، حالا موقع بالا اومدن ورد یه پیغام میده و کلیه تصاویر بهم ریخته. چکار کنم که فایلها رو به همون صورت اولیه نشون بده.
با احترام