با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن 6049 گرفتم با نصب 400 تومن شد:n01:
با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن 6049 گرفتم با نصب 400 تومن شد:n01:
عرض سلام.مارکای متفرقه با این قیمتی که می خوای هست امااگه یهع چیز عمری می خوا چینی مینی نگیر! الان ارزون ترین خش پاینییر 200 هست که همه چیزایی که خواستی و داره اما سی دی نمیخوره! یا این که 1550 بگیری سی دی هم داره طرف 250!نقل قول:
پیآنیر 1550 سی دی خور گرفتم 253 :n16:نقل قول:
عزیز فلش و AUX از پشتِ پنل میخورهنقل قول:
یعنی سیمشو از توی داشبورد درمیاد و اونجا میتونی فلش بزنی
خواهشنقل قول:
من شوخی کردم عزیز . باید حساس باشی تا کلاه سرت نره
همونجور که دوستمون گفت از تو داشبورد میخوره
به نظرت اینطوری کیفیت صدا پایین نمیاد؟:n13:نقل قول:
با عرض سلام .
پیشاپیش سال نو رو به دوستان تبریک عرض می کنم . سالی پر از خیر و برکت برای همه عزیزان ارزومندم.
دوستانی که پخش 7016 دارن کدوم برند فلش مموری رو تجربه کردن که مشکل هنگ کردن نداشته؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
پیشاپیش سال نو مبارک
:n02: چه فرقی میکنه؟ کیفیت پایین نمیادنقل قول:
ولی خیلی خوبه که از داشبورد میخوره . چون دیگه پا بهش نمیخوره که بشکنه و هم اگه یه زمانی usb مشکل دار شد ، یه کابل هست ، و عوضش میکنیم.
نقل قول:
من HP 4 گیگ فلزی رو امتحان کردم مشکل نداشته . دوستان RIDATA هم امتحان کردن مشکلی نبوده
یا علی
سلام
دوستان یه ضبط تا200ت به ما معرفی کنین واسه پراید
با تشکر
خیلی ممنون از راهنماییت.پیشاپیش سال نو شما هم مبارک اقا محمد.:n16:نقل قول:
مبارک باشه آقا! فلش بزرگ ممکنه پا بخوره مشکل پیدا کنی! یه دونه از د=این فلشا بگیر منم خریدم خیلی توپه! انقدر کوچیکه قشنگ تو جای پنل جا میشه! :)نقل قول:
رنگشم با رنگ پنل می خونه :)) مشکی شم هست الیته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که بهنقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتم:
عرض سلام.مارکای متفرقه با این قیمتی که می خوای هست امااگه یه چیز عمری می خوای چینی مینی نگیر! الان ارزون ترین پخش پایونییر 200 هست که همه چیزایی که خواستی و داره اما سی دی نمیخوره! یا این که 1550 بگیری سی دی هم داره طرف 250!
سلام من یه 3550 گرفتمو باندایه ماشینمم 6972 میخواستم ببینم چطوری پخشمو تنظیم کنم که بهترین صدا رو از باندام بگیرم (تنظیمه پخشو بلد نیستم . صداشو خراب کردم)
سلام دوستان.سال نو مبارک.بچه ها ب نظرتون بجای باند co 609 دو تا ساب خوب بندازم بهتر نمیشه؟
راستی dls1073 چند واته؟
سال جدید رو به همه دوستان تبریک می گم به نظرتونDLS MS6Aدست دوم 300تومن خوبه؟کسی چیز بهتری دست دوم 250 تا 300 خبر داره؟
من 4تا باند 6984 pioneer دارم ولی راضی نیستم.میخوام حداقل یک جفت رو عوض کتم. نمیدونم 6975v2 بگیرم یا dls 1073 یا kenwood 718ex؟
امپم هم 4کاناله soloman 3400. آمپ باید عوض بشه؟
عید همتون مبارک
سلام دوستان. قصد خرید پخش و باند دارم به نظر شما چی بگیرم؟ هزینم 700-800 یه ساب 305c و امپ بوشمن 4کانال ابی هم دارم.
از چیش راضی نیستی؟ کیفیت .؟ بیس؟بلندی صدا؟نقل قول:
آمپت جالب نیست.
پخشت چیه؟ ساب داری؟
نقل قول:
سلام
آخه ساب کارش یه چیز دیگس اسپیکر یه چیز دیگه
عین اینکه بگی من برم پرایدم رو بفروشم یدونه میز تلوزیون بخرم!!!
co609 اسپیکر هست . ساب هم که کارش کوبیدنه پس تنهایی به درد نمیخوره. بهترین راه خرید 1 جفت 609 و 1 ساب آدیو . همین
موفق باشید
سلام دوستان ، سال نو همگی مبارک
من میخواستم اسپیکر فابریک واسه پراید بندازم که دوستان گفتنکامپ کنوود 402 واسه جلو و کامپ 503 واسه عقب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا mtx 402 و 502
پخش هم پایونیر 6950 هست
اگه اینارو بندازم نیازی به امپ هم دارم ؟
کلا چقدر میشه هزینش و کدوم بهتره
ممنون از دوستان:n16:
pioneer که فقط کول دیسک میخوره 200 گرفتم.4تا باند 6984 امپ solomon 3400 چهار کاناله .ساب ندارم
بلندی صداش راضیم نمیکنه. خودم gain آمپ رو یه کم بیشتر کنم اشکال نداره؟
مثلا دوستام kenwood718 دارن صداش بیشتره.
500 تومن گذاشتم که ارتقا بدم. چی بگیرم؟ اگر کل سیستم رو به جز ضبطم بفروشم یه چی دیگه ببندم ضرر نمیکنم؟
سلامنقل قول:
با اجازه اساتید
قید کنوود رو بزن البته اگه میخوای پرده گوش ت رو مرخص کنی میتونی کنوود رو بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز mtx بهتره
اگه اسپیکر میخوای میتونی از گلیدن آدیو سیستم بخری توسایز های 10 و 13 سانت داره که به پراید میخوره . قیمتش فکر کنم جفتی 200 باشه
کارتن اسپیکر شرف داره به کنوود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعا با آمپلی کیفیت صدا بهتر میشه
پخش رو خریدی یا نه؟ اگه نخریدی بهتر یکی از گزینه های زیر رو بخری 8019 - 8016 - 7016
دوستان دیگه اگه نظری دارن بدن
یا علی
نقل قول:
با 2 جفت اسپیکر هنوزم میگی از بلندی صدا راضی نیستی؟ مگه میشه؟ مگه میخوای خودتو کر کنی؟
با 500 کاری نمیشه کرد . میتونی بفروشی باند هاتو 2 جفت co609 بگیری و 1 آمپ درست درمون . آخه solomon چیه ؟ از کجا دراومده؟:n02:
گین آمپ هم باید اصولی تنظیم بشه .
اره دو جفت هست ولی 6984 باند قوی نیست خب.
میخوام یه جفت6984 رو بفروشم یه جفت co609 یاdls1073 ببندم. چقدر بیشتر میشه صدا؟ امپ چی بگیرم؟ قیمتش رو هم بگین
یه سوال.نصاب gain روی ساعت 11 تنظیم کرده اگر بیشتر کنم بذارم روی ساعت 1 ضرر داره برا سیستم؟
سلام یه باند خوب برا در جلو 206 می خواستم بگیرم تا 200 تومن*پخشم 6049*باندامم 6953i اینفینیتی هستش دوستان لطفا راهنمایی کنین.
نقل قول:
کسی جواب منو نمیده ؟ :n03:
خیلی ممنون بابت راهنمایی :n06:نقل قول:
من ماشین رو تازه گرفتم و پخش روش بود ...
میشه مشخصات دقیق بدید ممنون میشم چه مدلی از گلیدن آدیو سیستم بگیرم چه امپی بگیرم ! من اطلاعات زیادی ندارم ...
اگه میشه لینک هم بدبد خیلی ممنون میشم
یه سوال دیگه که داشتم فرق این MXC 130-100 با CO 130-100 چیه :n19:؟ قیمت هاشون چطوره ؟
اینم لینکشون
چه امپی میخواد کلا هزینش چقدر میشه ممنون
بازم ممنون :n16:
co609 خوبه بیس خوب و کیفیت و تفکیک صدای عالی داره و چند تا جایزه و مقام گرفته .نقل قول:
dls هم خوبه دوستان گفتند که 1 جفتش اندازه یک ساب 10 اینچ میکوبه ولی جدیدا مثل اینکه کمیاب شده.
فقط جفتشون آمپ گردن کلفت میخوان.
اینم بگم 1 جفتش از لحاظ کیفیت و تفکیک صدا خوبن ولی فکر کنم بلند تر از صدای قبلت نمیشن.
نقل قول:
برای پخش به ترتیب بهتره:
8019
8016
7016
بگیری
اسپیکر هم میتونی co 609 بگیری ، MXC 609 و اگه ساب نداری و بیس زیاد میخوای DLS1073 بگیری
فقط آمپ درست درمون میخواد
نقل قول:
اسمش الان یادم نیست ، خودمم قراره بگیرم ولی منتظم یکم بازار ثابت شه
بزار آقا حمید بیان ، هم قیمت ها رو میدونن و هم اطلاعات کامل دارن
فرق داره خوب co قوی تره به نظرم ولی همشون تو ایران پیدا نمیشه
آمپ خوب بخوای باید از آدیو سیستم بخری چون هم وات واقعی میده و هم از تکنولوژی روز برخورداره ، بازم قیمت ها و مدل هاشو بهتره از آقا حمید بپرسی
یا بش پ خ بده یا صبر کن بیاد و جواب بده
یا علی
من مشکلم امپ. وقتی که gain رو میذارم رو ساعت 1 صدا خوب میشه ولی امپ داغ میشه. یه امپ معرفی کنین.
دستت درد نکنه :n16:نقل قول:
اقا حمید کی انلاین میشه ؟ نیست مگه ؟ :n01:
سلام دوستان ادرس نمایندگی پاییونر و کنوودو و تو تهران میخوام من شهرستانم چند تا ادرس تو بزارم بدید لطفا یا پیام خصوصیش کنید برام ممنونم
مسافرت هستند:n02:نقل قول:
اینم از شانس ما !نقل قول:
عیب ندارهنقل قول:
تجربه نشون داده که تو خرید سیستم صوتی نباید عجله کرد وگرنه پشیمونی در پیش داره
نقل قول:
خوب داغ بشه . مگه صدا رو قطع میکنه؟
سیستمت چیه؟ ساب پخش اسپیکر؟
pioneer 155ui فقط کول دیسک میخوره. باند 4تا pioneer6984 امپ solomon 3400 4کانالهنقل قول:
امروز خودم gain رو زیاد کردم صدا بیشتر شد. روی ساعت 11 بود گذاشتم روی ساعت 1 آسیب نمیزنه؟نقل قول:
سلام دوستان. عیدیتون مبارک.
اگه میشه یه آمپ 2 کانال که قیمت و کیفیتش خوب باشه معرفی کنید. مرسی :n16:
سلام دوستان
سال نو مبارک:n16:
میخواستم بهترین ضبطی که میشه با 200 تومن خرید معرفی کنید
سیستم نمیخوام ببندم
فقط یه چیزی که کیفیتش با همون باند های ماشین عالی باشه و ترجیحا مشکی باشه و جمع و جور
سلامنقل قول:
همچنین سال نو شما هم مبارک
متاسفانه با 200 تومن تو این بازار چیز خوبی گیرتون نمیاد
اگه میتونید بودجه رو بیشتر کنید تا هم پشیمون نشیدو هم یه پخش خوب بخرید
مثلا 7016 کنوود بخرید حدود 440-50 تومن هست ، 24 بیت هست.
اگه نمیتونید میتونید از پایونیر خرید کنید یه پخش داره که سی دی نمیخوده 220 تومن هست ولی من پیشنهاد میکنم همون 7016 رو بخرید
نقل قول:
نقل قول:
ببین اگه صدا رو تا ته زیاد میکنی و صدا خراب نمیشه عیبی نداره ولی اگه صدا رو زیاد میکنی صدا خراب میشه هم به اسپیکر فشار میاد و هم به آمپ
من پیشنهاد میکنم آمپ رو بفروشید و آمپ 6500 پایونیر بگیرید . البته گزینه های بهتری هست ولی گرون هستند .
البته اگه قراره اسپیکر رو عوض کنید بهتره اول اسپیکر بخرید و بعد آمپ مناسب اون رو
موفق باشید
نقل قول:
سلام . عید شما هم مبارک
بودجتون ؟
اسپیکر هاتون؟
پخش؟
یکی مرا دریابد :n02:نقل قول:
سلام . عید شما هم مبارک
بودجتون ؟
اسپیکر هاتون؟
پخش؟[/QUOTE]
بودجه برای آمپ حدودا 200 تومن.