Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
Flag is Up
پرچم بالاست..
به قول سینا
اشکان جان، ممنون بابت عکس ها و گل های بازی..نقل قول:
Flag is Up
آره، من به برد تو این بازی خیلی امیدوارم..نقل قول:
پیکان این فصل خیلی شاخ شده.
خوبی این بازی اینه که در تهران هست و نمی ریم قزوین که اونجا کارمون خیلی سخت میشد!
از بعد بازی با استقلال اهواز تیم کلاً متحول شده و شده یه چیز دیگه..
به قول یکی از بچه ها "نه یکی، نه دوتا، میزنه 4 تا 4 تا"
اون دوتا بازی هم که مساوی کردیم، بد شانسی آوردیم. نمیدونم چرا از برد مقابل پیکان خیلی مطمئنم !
انشاا.. که این بازی رو میبریم و گل هم نمیخوریم تا هم نشون بدیم که بهترین خط حمله ی لیگ رو داریم و هم اینکه خط دفاعمون مشکل نداره..
پرچم بالاست!(ها این یعنی چه؟!)
دوستان بازی کیه و ساعت چند؟؟؟
محرومی مصدومی چیزی نداریم؟؟؟
پیش بینی بکنم؟!باشه میکنم!
استقلال 3-1پیکان
----------------------------------
زنده باد هر چی استقلالیه....
سلام..
کم پیدایی چارلیز..
پرچم بالاست یه اصطلاح شده بین بچه های تاپیک..
یعنی اینکه تاپیک دستمون هست..
اصطلاحه دیگه، گیر نده :31:
بازی :
دوشنبه، ساعت 16:35
استقلال - پیکان
ورزشگاه آزادی
منم باوجوداینکه این چندتابازی جلوی پیکان کم آوردیم و از3تابازی آخری که یادمه هرسه تاشو باختیم به بردبازی خیلی خوشبینم
همتون خوابیدا..
من دیگه میخوام کم کم پرچم رو تحویل بدم. داوطلب نداریم ؟
الآن بهترین گلزن استقلال برهانیه..
بالاخره چندتا گل زده ؟ 5 تا یا 6 تا ؟
تو بازی با فجر، اون گلی که میثم منیعی سانتر کرد از کرنر، با سر دفاع رفت تو گل، به نام آرش زدن یا منیعی ؟
دوشنبه 87/8/6
استقلال تهران - پیکان قزوین، ساعت 16:35 ، ورزشگاه آزادی تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین بازی :
پاس 2 - 4 استقلال
سپاهان 2 - 4 پیکان
تا الآن 20 نفر بازی [استقلال تهران - پیکان قزوین] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 10171 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 10160 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3097565&postcount=10171
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3095844&postcount=10160
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 روز فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 2-2 پیکان
اس اس 3 پیکان 2
سلام
چرا كسي ديگه خبر نميزاره
بايرن كجايي؟
اسنقلال2- 1 پيكان
سلام...نقل قول:
سلام..
کم پیدایی چارلیز..
پرچم بالاست یه اصطلاح شده بین بچه های تاپیک..
یعنی اینکه تاپیک دستمون هست..
اصطلاحه دیگه، گیر نده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی :
دوشنبه، ساعت 16:35
استقلال - پیکان
ورزشگاه آزادی
چاکرم...آره...ببخشید...سعی میکنم بیشتر بیام....
چه اصطلاحی!: دی
باشه بابا!من غلط کنم گیر بدم!: دی
ممنون برا زمان بازی....
خب حالا که تعطیله لااقل بیاید ترکیب بازی باپیکانو هم حدس بزنیم
ای بابا!حالا درسته پیش بینی هام همیشه اشتباه بوده!اما خب اسم مارو نذاشتید!نقل قول:
تا الآن 20 نفر بازی [استقلال تهران - پیکان قزوین] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 10171 رو ببینید :
--------------------------------------------
اسقلال3-1پیکان
سلام دوستان گل
مهم بردنه كه حتما ميبره.
3-1 استقلال انشا... .
دقیقا حق باشماست دوست عزیز :11:نقل قول:
نتیجه شماهم ثبت میشه
با پيگيري فدراسيون فوتبال
واعظ آشتياني در سمينار اي اف سي شركت ميكند
خبرگزاري فارس: با پيگيري كميته روابط بينالملل فدراسيون فوتبال، مديرعامل باشگاه استقلال در سمينار مديران در مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا شركت ميكند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني بامداد دوشنبه هفته جاري براي شركت در سمينار مديران تيمهاي آسيايي در اي اف سي به مالزي سفر ميكند.
پس از اينكه كنفدراسيون آسيا به دليل دير ارسال شدن اسامي مديران باشگاه استقلال به كنفدارسيون فوتبال آسيا نام آنها را از حضور در سمينار مديران تيمهاي آسيايي حذف كرده بود، روابط بينالملل فدراسيون فوتبال ايران با ارسال نامهاي به اي اف سي به دليل تغيير مديريت در اين باشگاه خواستار قبول مدارك جديد اين باشگاه شد و كنفدراسيون فوتبال آسيا نيز پس از بررسي نامه با درخواست فدراسيون فوتبال ايران مبني بر حضور واعظ آشتياني در اين جلسه موافقت كرد.
مدير عامل باشگاه استقلال كه صبح امروز از فراهم شدن شرايط حضور خود در اين سمينار مطلع شد، دوشنبه صبح براي شركت در اين سمينار به مالزي ميرود.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
واعظ آشتياني: با توجه به تكليفي كه دارم به مالزي ميروم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: بر اساس وظيفه اي كه دارم در سمينار مديران كنفدراسيون فوتبال آسيا شركت مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امير واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در ارتباط با موافقت كنفدراسيون آسيا براي شركت وي در اجلاس مديران اظهار داشت: با پيگيري هاي روابط بين الملل فدراسيون فوتبال خوشبختانه اي اف سي با حضور من براي شركت در اين سمينار موافقت كرد. در حال حاضر نامه قبول حضور من در اين اجلاس به فدراسيون فوتبال رسيده است.
وي افزود: البته كار اي اف سي با توجه به قوانين و تاخيري كه در ارسال مدارك شده بود، درست بوده است. در آن نامه اي كه آن ها ابتدا ارسال كرده بودند تاكيد شده بود حضور مديران تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا ضروري است.
مديرعامل استقلال با بيان اين كه تغيير مديريت در باشگاه استقلال سبب شد تا كنفدراسيون آسيا نامه درخواست فدراسيون فوتبال را بپذيرد، ادامه داد: با توجه به ارتباطات خوب فدراسيون فوتبال با اي اف سي اين درخواست نتيجه داد. البته از تلاش هاي مانوسي فر نيز نبايد گذشت. اين را هم اضافه كنم كه فقط با حضور من از باشگاه استقلال براي شركت در اين سمينار موافقت شده است.
واعظ تصريح كرد: كساني كه گفته بودند مدير عامل جديد استقلال دوست دارد خودش به تنهايي به اين اجلاس برود بايد بدانند كه براي رفتن به اين اجلاس بحث علاقه من مطرح نيست، اين تكليفي است كه شده و بايد آن را اجابت كنم. اين مسئله ربطي به مدير عامل جديد و قديم ندارد و اميدوارم چنين بحث هايي ديگر نداشته باشيم.
مدير عامل استقلال در ارتباط با مسائل مالي باشگاه گفت: وضعيت خوب است. در يك باشگاه ورزشي بحث هاي مختلفي وجود دارد. نمي دانم چرا اين روزها بحث ها به گونه اي مطرح مي شود كه انگار مسئله مهم در اين باشگاه، مالي است. همه مباحث از يك اندازه اهميت برخوردارند و ما سعي داريم به تمام موضوع ها به يك اندازه بها دهيم.
وي در پايان صحبت هاي خود در باره اين كه گفته مي شود مدير عامل جديد استقلال هنوز در شرايط شكست قرار نگرفته است، اظهار داشت: قرار نيست همه تيم ها هميشه ببرند. مگر پرسپوليس دو هفته متوالي شكست نخورد؟ اگر تيم ببازد قرار نيست گوشه اي قرار گيريم و غصه بخوريم. ما بدون احساسات در صورت باخت زمينه را براي جبران آن فراهم مي كنيم.
انتهاي پيام/
استقلال تهران -2- -1- پیکان
باشگاه استقلال روزنامه منتشر ميكند
واعظي آشتياني:
بيارتباط دانستن نتايج اخير با مديريت جديد بيانصافي است
اختلافي با "فتحاللهزاده" ندارم
مديرعامل باشگاه استقلال تهران در نشستي با علي فتح الله زاده مديرعامل سابق اين باشگاه به بحث و بررسي در رابطه با مسائل اخير اين باشگاه پرداخت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اميررضا واعظي آشتياني روز پنجشنبه با علي فتحاللهزاده مديرعامل پيشين باشگاه استقلال ديدار كرد تا برخي مسايل پيش آمده طي هفتهي گذشته بررسي شود.
واعظي آشتياني دربارهي اين نشست به خبرنگار ايسنا گفت: اين نشست بنا به دعوت مانوسيفر مشاور بينالملل باشگاه استقلال و در دفتر او صورت گرفت كه در اين نشست فتحاللهزاده نيز حضور داشت و صحبتهايي پيرامون مصاحبهي هفتهي گذشته انجام شد كه من در اين نشست به فتحاللهزاده گفتم علاقهاي نداشتم اين مسايل رسانهاي شود و حتي در صحبتهاي اوليه با رسانهها تلاش كردم تا مسايل طرح شده براي شما تنشي ايجاد نكند. با اين حال به نظر ميرسد برخي همكاران شما در روزنامهي استقلال جوان اين موضوع را تشديد كردند و به همين دليل بنا بر وظيفه، واقعيت را تشريح كردم.
وي افزود: در نشست با فتحاللهزاده با اشاره به نامهي 30 تيرماه سازمان ليگ و درخواست اسامي مديرعامل و سرپرست استقلال براي حضور در نشست مديران Afc كه فرصت پاياني آن 15 مرداد بود و همچنين ارسال اين اسامي در تاريخ دوم شهريورماه يعني با 18 روز تاخير اشاره كردم كه در آن نام فتحاللهزاده و نظري جويباري ذكر شده بود و در واقع همين تاخير صورت گرفته سبب محروميت استقلال از حضور در اين نشست شده است. اين در حالي است كه در نامهي Afc بر حضور مديراني كه سهميهي ليگ قهرمانان آسيا را كسب كردهاند تاكيد شده است.
واعظي آشتياني ادامه داد: بحث ديگري كه در اين نشست بررسي شد، موضوع صحبتهايم دربارهي تراز مالي استقلال بود كه براي فتحاللهزاده توضيح دادم، تراز مالي مدنظر او براي باشگاه است؛ در حالي كه تراز امروز، تراز شركت فرهنگي ورزشي استقلال است كه بر اساس قانون تجارت تدوين شده و بر اساس آن بايد تمامي حسابها عملياتي شود. يعني آنكه ترازي كه تا كنون گرفتهايم در مرحلهي دوم با مرحلهي نخست و در مرحلهي سوم با مرحلهي دوم متفاوت بوده و رشد داشته است كه همين موضوع بحثي بود كه آن را براي فتحاللهزاده توضيح دادم و به او گفتم كه اين بحث با شخص شما نبوده و قصد زير سوال بردن شما را نداشتهام. اين تراز مالي بر اساس استانداردهاي تعريف شده از سوي حسابرس قانوني است و اگر تنظيم تراز مالي بهغير از اين روش باشد دچار مشكلاتي ميشويم.
مديرعامل باشگاه استقلال افزود: در اين زمينه فتحاللهزاده به من گفت كه دچار سوءتفاهم شده است.
وي ادامه داد: دربارهي مسالهي روزنامهي استقلال جوان نيز اعلام كردم كه روزنامهي استقلال جوان ارگان رسمي باشگاه نيست و ما حداقل از اين روزنامه انتظار داشتيم پس از تغييرات مديريتي، خط مشي خود را تغيير ندهد و مانند گذشته از استقلال حمايت كند. البته خواستهي ما اين نبود كه اين روزنامه انتقاد نكند بلكه آنها ميتوانند مانند تمامي مطبوعات از باشگاه استقلال انتقاد كنند اما نبايد دروغپردازي كنند، كه فتحاللهزاده در اينباره گفت: "من در برخي موارد در سفر بودهام و از مطالب منتشر شده خبر نداشتم ضمن آنكه برخي همكاران نيز مدعي هستند كه خبرها دروغ نبوده و برخي افراد از درون استقلال از اين همكاران خواستهاند مطالب را در روزنامه منتشر كنند."
آشتياني افزود: در پاسخ به فتحاللهزاده عنوان كردم كه آيا ميتوانيد اين افراد را در دادگاه نيز به پرونده منگنه كنيد؟ اگر ميتوانيد كه مشكلي وجود ندارد اما اگر روزي باشگاه استقلال از برخي روزنامهها از جمله استقلال جوان شكايت كند و آن زمان مداركي نباشد ديگر شرايط تغيير ميكند و نميتوان به نقل قولهاي شفاهي اكتفا كرد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران خاطرنشان كرد: تلاش كردم در فضايي دوستانه براي فتحاللهزاده اين موضوع را تشريح كنم كه هر روزنامهاي حق انتقاد سازنده دارد اما اين انتقاد به معناي دروغ نيست و همچنين تلاش كردم تا روشن سازم كه به دنبال فضاسازي و ايجاد حاشيه در اطراف باشگاه استقلال نبودهام و تمام تلاشم را انجام ميدهم تا استقلال در آرامش به كار خود ادامه دهد و اگر موضوعاتي نيز بيان شده است تنها براي روشن شدن اذهان عمومي بوده است، ضمن آنكه علاقه نداشتم بحثي از فتحاللهزاده به ميان بيايد اما برخي از دوستان به ظاهر دوست به اين مسايل دامن زدند.
واعظي آشتياني افزود: خوشبختانه صحبتهاي جامعي صورت گرفت و فضاي نشست كاملا دوستانه بود و در پايان اين نشست نيز عكسي به يادگار با فتحاللهزاده انداختم.
وي ادامه داد: هيچ مشكلي با فتحاللهزاده و هيچ فرد ديگري ندارم و اين موضوع را بارها تاكيد كردهام. ضمن آنكه اميدوارم اگر كسي نيز با من مشكلي دارد به باشگاه استقلال بيايد تا در فضايي دوستانه اين مشكلات حل شود.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران در ادامه پيرامون احتمال حضورش در نشست مديران Afc نيز به ايسنا گفت: مسوولان امور بينالملل فدراسيون فوتبال در حال تلاش هستند تا موضوع تغيير مديريت باشگاه را به اطلاع Afc برسانند و بتوانند مجوز حضور ما را در اين نشست بگيرند كه اميدواريم اين اتفاق امكانپذير باشد و تصور ميكنم با توجه به تلاشهاي مسوولان فدراسيون فوتبال احتمال زيادي براي اين كار وجود داشته باشد.
وي با تاكيد بر اين كه پس از دريافت سهميهي حضور در ليگ قهرمانان آسيا، زودتر از موعد مقرر اسامي تيم را به Afc اعلام ميكنيم، گفت: به محض اينكه نامهاي از كنفدراسيون فوتبال آسيا براي اعلام اسامي بازيكنان استقلال دريافت كنيم بلافاصله و حتي پيش از پايان مهلت قانوني، اين اسامي را در اختيار فدراسيون فوتبال و Afc قرار ميدهيم.
واعظي آشتياني دربارهي كمك رياست جمهوري به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس نيز گفت: خوشبختانه رييس جمهور نشان داد كه به امور ورزش اهتمام دارد و بايد در اين زمينه از وي تشكر كنم. در هر صورت از طريق سازمان تربيت بدني در حال پيگيري هستيم تا اين كمك را دريافت كنيم كه يك ميليارد از آن به استقلال و يك ميليارد از آن نيز به پرسپوليس تعلق ميگيرد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران همچنين از مذاكره با اسپانسرهاي مختلف براي حمايت مالي باشگاه استقلال در ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي خبر داد.
وي همچنين با اشاره به فعاليتهاي صورت گرفته براي بهبود ساختارهاي مالي و اداري باشگاه استقلال تهران خاطرنشان كرد: اين موضوع كه موفقيتهاي اخير تيم استقلال را بيارتباط با فعاليتهاي مديريت جديد بدانيم بيانصافي است. ضمن آنكه تنها توجه به مسايل مالي و اقتصادي در زمينهي ادارهي يك باشگاه نيز به نوعي توهين غيرمستقيم به مديرعامل باشگاه است؛ چرا كه مديران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپوليس صندوق خزانهداري نيستند. بيترديد مديريت يك باشگاه بايد در مسايل فرهنگي، برنامهاي، نظارت، استفادهي بهينه از نيروها، به كار گماردن افراد و گرفتن نتيجه از اين كارها تبحر داشته باشد.
واعظي آشتياني در ادامه با تاكيد بر تصميم باشگاه استقلال براي توجه به مقولههاي فرهنگي تاكيد كرد: طبيعي است كه به دنبال موفقيتهاي حرفهاي نيز باشيم و به همين دليل قهرماني در ليگ برتر ايران و جام حذفي در اولويت كار باشگاه استقلال بوده، ضمن آنكه اميد بسياري داريم تيم استقلال بتواند نتايج خوبي در ليگ قهرمانان آسيا به دست آورد.
مديرعامل باشگاه استقلال تهران در پايان از تصميمش براي درخواست مجوز يك روزنامه خبر داد و دربارهي اينكه نام اين روزنامه «استقلال» و يا نام ديگري باشد نيز به ايسنا گفت: در اين زمينه بايد ببينيم قانون مطبوعات چه اجازهاي به ما ميدهد.
مديران سه كميته باشگاه استقلال انتخاب شدند
مديران كميتههاي اقتصادي، عمران و اداري باشگاه استقلال تهران انتخاب شدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال طي احكامي، "علي انصاري" و "سعيد نفريه" دو عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران به ترتيب به عنوان مديران كميتههاي اقتصادي و عمران باشگاه انتخاب شدند، همچنين "اميري" معاون اجرايي باشگاه نيز در چارت جديد باشگاه استقلال به عنوان مدير كميته امور مالي و اداري انتخاب شده است.
مديران كميتههاي ديگر نيز به زودي معرفي ميشوند.
سعيد نفريه در حال حاضر مسووليت تكميل كمپ باشگاه استقلال را برعهده دارد كه اين موضوع نيز در قالب كميته عمران پيگيري ميشود.
انصاري نيز با توجه به سوابقاش در بخشهاي اقتصادي مسووليت اين كميته را در باشگاه برعهده گرفته است.
پرچم بالاست!
من که خیلی امیدوارم بازی را ببریم هرچند پیکان تو چند فصل اخیر از ما موفق تر بوده!
اما این استقلال تیم چند سال اخیر نیست که پیکان زیرش کنه!
پیکان را هم اوراغ می کنیم.
اوراق کردن پیکان کارسختیه اما تیمی نیست که نشه بردش . همونطور که برق شیراز همچین تیمی نبودنقل قول:
استقلال 2 - پیکان 1
اونی جون شک نکن پیکان هم اوراغ هست و یا حداقل چهار چرخش را به غنیمت می بریم.نقل قول:
به نظر من بازی قبلی ما جلوی پاس خیلی سخت تر از این بازی بود!
بازی با برق را هم ما به اشتباهات خودمون امتیاز دادیم.
الان داشتم به نتایج چند هفته ی اخیر پیکان نگاه می کردم انصافا این تیم جلوی هیچکدام از تیمهای بزرگ بازی نکرده و یا اگر کرده مساوی و یا باخت داده!
این تیم تیمهای مثل پگاه،سایپا،استقلال اهواز بحران زده،راه اهن بحران زده را برد و جلوی تیمهای مثل پیام و یا فجر مساوی داده!
در اصفهان و جلوی سپاهان هم باید می باختنداما لطف داور و 10 نفره شدن سپاهان باعث شد بازی را ببرند!
بعدا کله نتایج تیمه پیکان را میذارم.
دوستان جریان دعوای این آشتیانی با فتح ا... زاده چیه؟!؟!
تیم داره میره تو حاشیه....
چیز خاصی نبودنقل قول:
1- به خاطر روزنامه استقلال جوان
2- به خاطر اینکه فتل اسم واعظو ردنکرده بودبرای اجلاس مدیران
این هم نتایج کامل پیکان در این فصل:
می بینید که این تیم جلوی تیمهای بزرگ یا باخته و یا مساوی داده!
جلوی تیمهایی هم که برده معمولا وضع رقیبش بحرانی بوده! مثل استقلال اهواز که هفته قبل از بازیش با پیکان جلوی استقلال شش تا خورده بود و یا راه اهن که اگر اشتباه نکنم در همان زمانها مربیش را عوض کرده بود.
هفته ی اول:
صباباطری-1-..................................................-1- پیکان
هفته دوم:
پیکان-1-................................................-2- ذوب اهن
هفته سوم:
سایپا-0-.................................................. ...-1- پیکان
هفته چهارم:
پیکان-2-..................................................-2- فجر سپاسی
هفته پنجم:
پیکان-2- .................................................. ...........-0- ابومسملم
هفته ششم:
راه اهن-1-..................................................-4- پیکان
هفته هفتم:
پیکان-3-..................................................-1- ملوان انزلی
هفته هشتم:
استقلال اهواز -2-.................................................. ..........-3- پیکان قزوین
هفته نهم:
پیام مشهد-1-.................................................. ....-1- پیکان
هفته دهم:
پیکان-2-.................................................. ....-0- پگاه گیلان
هفته یازدهم:
سپاهان-2-.................................................. .....-4- پیکان
پیکان امسال تیمش عالی عمل کرده.
ولی خوب به نظرم استقلال شانس خیلی بیشتری برای پیروزی داره.
پس فردا پیکان رو باید لوله کنیم.
نباید بزارن تیم دوباره بره تو بحران......
در گفت و گو با فارس
محمدي: با استقلال قرارداد داخلي نيز امضا كردم
خبرگزاري فارس:دروازه بان تيم فوتبال پيكان گفت: در ابتداي فصل با استقلال تهران قرارداد داخلي نيز امضا كردم؛ اما در نهايت تصميم گرفتم در تيمي بدون حاشيه فوتبالم را ادامه بدهم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در ديدار با استقلال كه تيم بزرگي است و از مربي و بازيكنان بزرگي هم برخوردار است، تلاش خواهيم كرد تا جايگاه خود را در جدول ليگ تثبيت كنيم. مسابقه حساسي پيش رو داريم و اميدوايم نتيجه دلخواه را كسب كنيم.
دروازه بان سابق تيم پرسپوليس در خصوص مذاكره در ابتداي فصل با تيم استقلال گفت: من قرداداد داخلي هم با اين باشگاه امضا كردم؛ اما در نهايت پيكان را براي ادامه فوتبالم انتخاب كردم و تصور مي كنم تصميم درستي هم گرفته باشم، زيرا در پيكان آرامش حكمفرماست و ژهمواره از حاشيه ها دوري مي كنم.
دروازه بان تيم پيكان در خصوص رقبايش در اين تيم گفت: فكر مي كنم آمادگي حسن رودباريان و مرادي باعث شد بيشتر تلاش كنم و با توجه به رقابت سالمي كه وجود داشت اكنون به آمادگي نسبي رسيده ام.
محمدي در مورد احتمال دعوتش به تيم ملي عنوان كرد: هر بازيكني نسبت به تيم ملي كشورش تعصب دارد و من هم آرزو دارم روزي ملي پوش شوم. مربيان تيم ملي هم فقط براي كسب موفقيت تيم تلاش مي كنند و بهترين نفرات را به تيم دعوت مي كنند. بايد تلاش كنم تا با بازي هاي بهتر در ديد مربيان تيم ملي قرار بگيرم.
محمدي در خصوص تعصبش به پرسپوليس گفت: 5 سال در اين تيم حضور داشتم؛ اما در حال حاضر خود را يك تيم پيكاني مي دانم. همانطور كه به پرسپوليس علاقه دارم از استقلالي ها نيز بدي نديدم. روز دوشنبه نيز تمام تلاشم را براي موفقيت تيم پيكان به كار خواهم گرفت.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
جباري: فوتبال را به خاطر پدر مرحومم بازي ميكنم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: همانطور كه از قبل گفته بودم فوتبال را به خاطر مرحوم پدرم بازي ميكنم و اميدوارم او از من راضي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجتبي جباري در گفت و گو با خبرنگار فارس، در باره بازي استقلال مقابل پاس اظهار داشت: خوشحالم كه توانستيم در شهرستان بازي خوبي را انجام دهيم. بيشتر از اين بابت خوشحالم كه استقلال روند حرفهاي را پيش گرفته است.
وي افزود: اينكه فرقي نمي كند در چه ورزشگاهي و مقابل چه تيمي بازي كنيم و مي توانيم با قدرت هر تيمي را در هر جايي شكست دهيم، جاي خرسندي دارد.
جباري كه مقابل پاس بازي خوبي به نمايش گذاشت و دو گل از 4 گل تيمش را به ثمر رساند در اين باره عنوان كرد: گلهايي كه من زدم زحمت ساير بازيكنان بود. آنها من را در شرايط گلزني قرار دادند و از همه همبازيانم ممنون هستم.
اين هافبك خاطرنشان ساخت: اين دو گل را به روح پدرم تقديم ميكنم چون فوتبال را به خاطر او بازي مي كنم.
انتهاي پيام/
علیرضا بابت نتایج تیم پیکان ممنون
من هم موافقم به نظرم ذوب آهن هم وقتی بااستقلال بازی کنه عیارش معلوم میشه .من اونقدرکه ازبازی مقابل سایپاو ملوان میترسم ازاین دوتاتیم صدرجدولی نمیترسم
گفته بودم كه مدیرروستا كاربلد است
قلعهنویی: محكوم به شكست پیكان هستیم
===================================
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
سرمربی تیم استقلال تهران گفت: پیكان تیم خوبی است اما، محكوم به شكست دادن این تیم هستیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعهنویی در حاشیهی تمرینات امروز تیم استقلال تهران به خبرنگاران گفت: شرایط تیم ما بسیار خوب است، البته از ابتدا نیز گفته بودم كه مدیرروستا مربی كاربلد و آیندهداری است و نشان داده است كه كار خود را به خوبی میداند كه اكنون توانسته پیكان را به صدر جدول برساند.
وی افزود: با این حال در طرف دیگر استقلال و شرایط بسیار خوبش قرار دارد كه با توجه به چند برد پیاپی كه بدست آورده، اكنون به شرایط ایدهآل خود نزدیك شده است.
قلعهنویی خاطرنشان كرد: برای رسیدن به صدر جدول در مقابل پیكان محكوم به برد هستیم. امیدوارم در مقابل این تیم بازی جذاب و تماشاگرپسندی را انجام دهیم و بتوانیم با پیروزی به صدر جدول نیز نزدیكتر شویم. بیتردید بازی روز دوشنبه بسیار جذاب و تماشاگرپسند خواهد بود.
در گفت وگو با فارس
سيدصالحي: در صورت مغرور نشدن استقلال را شكست ميدهيم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پيكان قزوین گفت: اگر بازيكنان ما دچار غرور كاذب نشوند، مي توانيم استقلال را شكست دهيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد مهدي سيد صالحي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: استقلال تيم پرطرفدار و بزرگي است كه كادر فني و بازيكنان خوبي هم دارد. تيم ما هم اكنون در صدر جدول ليگ برتر قرار دارد و در صورتي كه بازيكنان ما دچار غرور كاذب نشوند، مي توانيم سه امتياز بازي را بگيريم.
مهاجم هفت گله پيكان ادامه داد: تمام سعي و تلاشم را انجام مي دهم تا پيكان پيروز شود و براي تيمم مفيد بازي كنم، ضمن آنكه روند گلزني هاي خودم را نيز ادامه بدهم.
مهاجم سابق تيم سپاهان در خصوص خط دفاع استقلال گفت:خط دفاع استقلال بازيكنان خوب و با تجربه اي دارد؛ اما روز مسابقه هر بازيكني از نظر شرايط بدني در وضعيت بهتري باشد، پيروز مي شود.
وي تاكيد كرد: هفت سال در سپاهان حضور داشتم و با اين تيم همواره در جام حذفي و ليگ برتر قهرمان مي شديم و حتي نايب قهرمان آسيا هم شديم و حالا به پيكان آمده ام تا از اصغر مدير روستا درس ياد بگيرم و انگيزه هاي فراواني در اين تيم دارم.
سيد صالحي در خصوص نقطه ضعف استقلال گفت: در اين مورد نمي توانم حرفي بزنم، زيرا يك روز در يك تيم مدافعان خوب بازي نمي كنند و روز ديگر همان بازيكنان بهترين بازي را ارائه مي دهند بنابراين بايد ديد در روز مسابقه مربيان چه تدابيري مي انديشند.
انتهاي پيام/
به گزارش خبرگزاري فارس، اصغر مديرروستا درباره پيروزي مقابل سپاهان اظهار داشت: بازي خوبي برگزار شد. سپاهان بدون شك يكي از قطبهاي ايران است و حريف را تحت تاثير قرار ميدهد.
وي افزود: نيمه اول خوب ظاهر شديم؛ ولي نيمه دوم بر اثر فشار خط حمله سپاهان رو به بازي دفاعي آورديم و دل به ضد حمله بستيم كه خوشبختانه جواب داد.
سرمربي پيكان ادامه داد: در ادامه بازي دو تعويض ناخواسته داشتيم كه همين مسئله در كيفيت بازي ما تاثير گذار بود.
مديرروستا با بيان اينكه ثابت كرديم بطور اتفاقي صدرنشين نيستيم، اضافه كرد: امروز به منتقديني كه ميگويند پيكان مقابل تيمهاي بزرگ آزمايش نشده است، ثابت شد مقابل تيمهاي مدعي هم قادر به پيروزي هستيم و بازيكنان ما مقابل چنين تيمهايي انگيزه بيشتري دارند.
وي درباره افت تيم سپاهان عنوان كرد: اين اتفاقات براي همه تيمها پيش ميآيد. از اين نتيجه راضي هستيم و اميدواريم با كسب نتايج بهتر در ادامه فصل جزو مدعيان قهرماني باشيم.
اصغر مديرروستا:
استقلال را مي بريم
سرمربي پيكان تهران در آستانه ديدار تيمش مقابل استقلال گفت: براي برد مقابل استقلال آماده ايم.
اصغر مديرروستا سرمربي پيكان تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: با تمريناتي كه طي هفته گذشته انجام داده ايم، مطمئنم استقلال را خواهيم برد.
وي با بيان اينكه ما بر نقاط ضعف و قوت استقلال كار كرده ايم، گفت: با اطلاع از تفكرات قلعه نويي اين اطمينان را دارم كه بازي ديدني و زيبايي را شاهد خواهيم بود به طوري كه بازيكنان ما مصمم شده اند كه صدر جدول را از دست نداده و تا پايان بازي ها در صدر جدول قرار بگيرند و قهرمان شوند به همين دليل در اين بازي براي مساوي و باخت به ميدان نمي رويم و فقط به دنبال برد هستيم.
وي خاطر نشان کرد: دفاع استقلال ضعيف است و در بازي قبلي دفاع اين تيم به راحتي گل خورد ولي اين تيم هافبك ها و مهاجمان قوي دارد كه ما براي آنها نيز تدابير ويژه اي را انديشيده ايم و به آن ها اجازه پيشروي نخواهيم داد.
بهتاش فریبا: استقلال با این وضعیت قهرمان است
مربی اسبق تیم فوتبال استقلال بعد از برد خیره کننده استقلال: استقلال با این وضعیت قهرمان می شود.
بهتاش فریبا مربی اسبق استقلال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: قلعه نوعی را به خوبی می شناسم و به توانایی او اعتقاد دارم استقلال در یک برهه از زمان دچار بحران شده بود و نتایج بدی می گرفت ولی در شوکی به استقلال وارد شد و پرداختن مطالبات بازیکنان استقلالی ها روحیه زیادی به دست آورند و با این وضعیت مطمئنا در این لیگ قهرمان می شوند.
فریبا در ادامه افزود: قلعه نوعی قبل از هر بازی و بعد از هر بازی با من تماس می گیرد و از من مشاوره می خواهد من نیز با کمال میل از این کار قلعه نوعی استقبال می کنم.
وی گفت: مطمئن هستم استقلال امسال با امیر قلعه نوعی قهرمان لیگ هشتم می شود.
بازيكن پيكان: بايد از سد استقلال بگذريم
حسين معمار در آستانه ديدار استقلال/ پيكان گفت: بازي با استقلال خيلي حساس و سخت است ولي براي بقا درصدرنشيني بايد از سد استقلال بگذريم.
حسين معمار بازيكن پيكان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: به دليل اينكه بازي استقلال_ پیكان در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود و بازيكنان استقلال از حمايت طرفداران خود بهره مي برند بازي سختي را مقابل اين تيم خواهيم داشت.
وي افزود: استقلال تيم منظم و هجومي است و با توجه به تغيير و تحولات اين تيم نسبت به اوايل فصل و هماهنگي بازيكنان، توانسته اند گل هاي بسياري را وارد دروازه حريفان خود كنند.
وي ادامه داد: تيم پيكان براي قرار گرفتن در دو قهرماني نبايد صدر جدول را از دست بدهد به همين دليل چاره اي جز برد استقلال نداريم.
امير قلعه نوعي: برد برابر پيكان سخت است
سر مربی استقلال تهران در آستانه ديدار استقلال تهران برابر پيكان گفت: براي صعود به صدر جدول بايد از سد پيكان گذر كنيم ولي برد برابر پيكان بسيار سخت است.
امير قلعه نوعي سرمربي استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: پيكان داراي بازيكنان و مربي خوبي است و اصغر مدير روستا تيم خوبي را روانه مسابقات كرده است.
وي افزود: پيكان به عنوان تيمي كه در صدر جدول قرار دارد داراي بازيكنان بسيار پر انگيزه اي است تا در اين بازي ما را شكست دهد ولي ما براي اينكه در ميدان رقابت مدعيان قرار بگيريم و روز به روز به صدر جدول نزديكترشويم بايد پيكان پر انگيزه را شكست دهيم.
وي با اشاره بر اينكه روی نقاط ضعف و قوت تيم پيكان كار كرده ايم گفت: پيكان خط حمله قوي دارد ولي اگر ما در اين بازي هافبك هاي پيكان را خوب پرس كنيم عملا قدرت نفوذ خود را در اين بازي تثبيت كرده ايم
تمرين سپاهان در ورزشگاه دستگردي
هواداران استقلال خواستار شكست دادن پرسپوليس شدند
آخرين تمرين تيم فولاد مباركه سپاهان پيش از بازي مقابل پرسپوليس تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم فولاد مباركهي سپاهان اصفهان آخرين تمرين خود پيش از بازي فردا مقابل پرسپوليس تهران را در ورزشگاه دستگردي برگزار كرد.
بازيكنان تيم سپاهان در اين تمرين كه بدون حضور تماشاگر و خبرنگاران برگزار شد، تمرين سبكي در حدود يك ساعت را انجام دادند.
با توجه به همزماني زمان پايان تمرينات سپاهان و آغاز تمرينات استقلال در ورزشگاه دستگردي برخي تماشاگران استقلال كه در مقابل درب اين مجموعه تجمع كرده بودند، با تشويقهاي خود از تيم سپاهان خواستار شكست دادن پرسپوليس شدند.