سلام.
آقا من بازی Bionic commando رو تا وسطاش رفتم!
یه جاییشه میپره بیرون و ارور میده!
پچ جدید یا کرک جدید نداره؟؟؟
Printable View
سلام.
آقا من بازی Bionic commando رو تا وسطاش رفتم!
یه جاییشه میپره بیرون و ارور میده!
پچ جدید یا کرک جدید نداره؟؟؟
طبق این اخطاری که من میبینم ممکنه رمش مشکل داشته باشه جای رمها رو عوض کن ببین بازم میاد...نقل قول:
اگه بازی رو درست نصب کردی ممکنه از کرکت باشه عوضش کن ببین حل میشه...که البته می تونی ازا ینجا درخواست بدی:نقل قول:
البته اگه گرافیکت رو هم آپگرید کنی ضرر نداره:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
نقل قول:
دوست عزيز..كارت گرافيك را هم اپديت كردم..ولي فايده نداره!!!..همچنان صفحه سياه ميمونه!!!:19::19::19::41:
با اجازه mahi58:46:نقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم که کرکت رو عوض کنی و سالمش رو از اینجا درخواست بده :
اگه جواب داد که هیچی و گرنه به احتمال زیاد بازیت ناقصه که البته از این بازیهای دانلودی هیچ بعید نیست :13:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
نکته:
اگه می خواهید یه بازی رو دانلود کنید حتما از یه لینک معتبر و تست شده استفاده کنید...
من وقتی می خوام بازی جی تی ای وایس سیتی رو نصب کنم وقتی داره نصب میشه این ارور میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکار کنم؟
اوووه ، انقدر از این کارا کردیم ، همه ی حالت ها رو امتحان کردیم ، حتی من خودم دو تا رم هامو بردم و باز هم همین مشکل رو داشت ، من فکر میکنم اشکال از مادربردش باشه ، مادربردش elite group هستش !!! (از اون قدیمی هاش )نقل قول:
طبق این اخطاری که من میبینم ممکنه رمش مشکل داشته باشه جای رمها رو عوض کن ببین بازم میاد...
نقل قول:
دوست عزيز..دقيقا كدام صفحه هست..من نتونستم پيدا كنم؟؟!!:20::20:
میگه فایل data9 شما مشکل داره یا به عبارتی یا بد رایت شده یا اصولا از ذات خرابه حالا شما یه کپی از dvd بازی روی هارد بگیر(البته ایمیج بگیری بهتره)بعد از روی اون نصب کن ببین رد میکنه اگه رد کرد که هیچ وگرنه باید dvd بازی رو عوض کنی (ترجیحا از یه ناشر دیگه بگیری بهتره)...نقل قول:
البته ماردبورهای elite جزء بی کیفت ترین ماردبوردهای حال حاضر هستند مخصوصا اگه یه موقع چیپست شمالیش از نوع sis باشه:13:نقل قول:
الته خیلی از مادربورها هستند(مخصوصا کیفیت پایینها)که ممکنه با بعضی از انواع رم توی بازار مشکل داشته باشند که برای اینکه با چنین مشکلاتی روبرو نشیم باید ترجیحا از مدلهای رمی که توی دفترچه مادربود بهش اشاره کرده استفاده نمود:20:
حالا با این توصیفاتی که شما میگی منم به مادربود شک کردم!!!
خوب اصولا توی این تاپیک یه سرچی میزنی می بینی که آیا کرک مورد نظرت وجود داره یا نه اگه بود که دانلودش میکنی ولی اگه نبود می تونی درخواست بدی تا بچه ها لطف کنند برات بگذارند...نقل قول:
البته در بعضی مواقع که جوابی نگرفتی میتونی توی تاپیک خود بازی هم یه امتحانی بکنی:31:
سلام
من وقتی وارد بازی war leaders (version v1) می شم بعد از رد شدن دمو تو منو اصلی بازی ماوس دیگه رو صفحه دیده نمیشه من دمو هارو با ماوس میتونستم رد کنم اما تو منو کار نمی کنه
مورد نیاز بازی:ram:1gb - vga:geforce 6800 - cpu:pentium 4 2.4 ghz
کامپیوتر: ram:1 gb - vga: geforce 6800 - cpu:pentium 4
سلام
من prototype رو نصب كردم.اما صداش نيست!!
قبلشم call of juarez رو نصب كردم اونم صدا نداشت.
ميشه بگيد چي كارش كنم؟
ممنون.
از این روش استفاده کنید ببینید میشه:نقل قول:
نقل قول:
ويرايش اول
براي برطرف كردن مشكل صدا بايد به
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
سلام ببخشید اینجا میپرسم این تو یه تاپیک دیگه بود چون کسی جواب نداد اینجا پرسیدم . این بازیرو چه جوری باید بگیرم ؟ هر 2ش رو ؟ چه جوری نصب میشه نرم افزار خواص دیگه ای که نمیخواد ؟
این :
ممنون میشم سریع تر راهنمایی کنید...خیلی لازم دارمنقل قول:
يه مشكل توي اجراي بازي Bully Scholarship Edition دارم
وقتي بازي رو نصب ميكنم لودينگ بازي كه يه كم ميره ارور زير رو ميده
کد:
http://xs142.xs.to/xs142/09341/bully_asds213qsadasd565.jpg
بعد كه اوكي ميدم بازم ارور ديگه ميده (ارور زير) و از بازي مياد بيرون
کد:
http://xs842.xs.to/xs842/09341/bully_21s3d2fs21321dffd585.jpg ويندوز من 2005 XP SP2 هست
توي ارور نوشته كه يه چيزي واسه كارت صدا ميخواد
من كه نفهميدم
سلام.من تو بازی street of moscow مشکل دارم.بازی کامل نصب میشه داخل بازی هم میره ولی وقتی دموی اولیه بازی رو نشون میده میاد بیرون و ارور زیر رو میده.کمکم کنید.ممنون.
من با اجرای بازی Delta forxe 2 xtreme با این ارور روبرو میشم... تا دیروز مشکلی نداشت اما حالا ایمجوری شده :
[quote=mehdy.z;4107352]میگه فایل data9 شما مشکل داره یا به عبارتی یا بد رایت شده یا اصولا از ذات خرابه حالا شما یه کپی از dvd بازی روی هارد بگیر(البته ایمیج بگیری بهتره)بعد از روی اون نصب کن ببین رد میکنه اگه رد کرد که هیچ وگرنه باید dvd بازی رو عوض کنی (ترجیحا از یه ناشر دیگه بگیری بهتره)...
ممنون که جواب دادی
فایل ها توی هارد کپی نمیشه،نمیتونه بخونتشون،سی دی هم خط نداره.
یه سی دی دیگه جور کردم که بازی رو نصب کنم،اونم همین ارور رو میده،مشکل چیه؟؟
شما اول directx توی dvd بازی رو نصب کن...نقل قول:
در ضمن کارت sound باید به طور کامل شاخته شده باشه...
احتمال داره کرکت مشکل داشته باشه عوضش کن ببین مشکلت حل میشه...نقل قول:
می تونی اینجا درخواست بدی:
در ضمن خوب فکر کن ببین دیروز تا حالا بلایی سر کامپیوتر نیاوردی یا برنامه ای نصب نکردی(چون ممکنه دچار تداخل نرم افزاری شده باشه!!)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
[quote=grand theft auto;4110519]حالا که اصلا روی هارد هم نمیریزه دیه تاللوئه سی دی کلا مشکل داره:13:نقل قول:
ولی شما که نیومدی یه سی دی دیگه از همون ناشر تهیه کنی اگه اینکار رو کردی به احتمال زیاد اصلا سی دی مادر ایراد داره و باید سراغ یه ناشر دیگه بری...
در ضمن حالا شما یه ایمیج هم از سی دی بگیر ببین رد میکنه(اگرچه با این توصیفات بعید می دونم:13:)
Directx توي DVD بازي رو نصب كردمنقل قول:
بازم اون ارور رو ميده ولي ميره توي بازي دمو پخش ميشه ، بعدش روي لودينگ ميمونه و چيزي نميشه
سلام.
من چند تا سوال دارم ولی اول اینکه برای هر بازی دو نوع سیستم وجود داره.
حداقل و پیشنهادی.
پیشنهادی یعنی با بهترین گرافیک باید درست اجرا شه.
1*حالا چطوریه که بازی هایی که تو Read me خود بازی سیستمی نوشته که از سیستم ما پایین تره ولی با این حال بازی راحت اجرا نمیشه؟
2*برای تیک بازی ویندوز ویستا ، XP . 7 فرقی داره؟
3*پاور (مشکلات برق رسانی) تاثیر میذاره؟
من سه تا سی دی از این بازی دارم یکیش که کلا وارد ستاپ هم نمیشه،اون دوتا هم این مشکلو دارن،همه این سی دی ها هم قبلا روی کامپیوترم نصب بوده،پس سی دی مشکلی در اصل نداشته،مگه اینکه الان مشکلی براش پیش اومده باشه!!!نقل قول:
در ضمن حالا شما یه ایمیج هم از سی دی بگیر ببین رد میکنه(اگرچه با این توصیفات بعید می دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چجوری باید ایمیج بگیرم؟؟
سلام
من بازی 007 رو نصب کردم
وقتی که میرم روی آیکنش این دو پیغام میادش
دوستان هم این مشکل رو دارن ؟
چیکارش کنم ؟
مشخصات سیستم :
ram 2g
vga : 9600
cpu : e7400
دوست عزیز فکر کنم شما باید نرم افزار windows Live رو نصب کنیدنقل قول:
سلام. :)نقل قول:
1. مشکلات زیادی می تونه باعث ایجاد این وضعیت بشه و کلا کامپیوتر باید به خوبی تنظیم و Up To Date باشه، ولی به نظرم محتمل ترین دلیل "توقع بالای بازی کننده" است.
کارت گرافیک من GTX260 است و 235 تومن پولش رو دادم، ولی اگر بخوام باهاش مثلا Crysis Warhead رو روی بالاترین رزولوشن و تنظیمات آخر بذارم ممکنه خیلی روون اجراش نکنه! هر چند سیستم Recommended از سیستم من ممکنه پایین تر باشه.
سیستم پیشنهادی سیستمیه که با تنظیمات متوسط بتونه گیم رو روون اجرا کنه، وگرنه بازی های زیادی هستند که در زمان عرضه روی هیچ کارت گرافیک و سیستمی با حداکثر کیفیت روون اجرا نمیشن و نیاز به نسل های بعدی سخت افزار دارند، ولی سیستم پیشنهادی شون انقدرها بالا نیست.
2. برای بازی های جدید که از DirectX 10 استفاده می کنند ویندوز ویستا و Seven بهتر هستند، چون این سیستم عامل ها DirectX 10 دارند. البته سون از ویستا بهتره.
ولی اگر گیمی با DirectX 10 ساخته نشده باشه مثلا گیم های قدیمی تر، XP خیلی بهتره، چون بسیار سریع تر و بهتر گیم ها رو اجرا می کنه.
3. بله، اثر داره. کلا برای گیم که تمام قطعات کامپیوتر رو تحت استرس قرار میده یه پاور خوب مهمه و اگر پاور نکشونه، گیم اولین جاییه که مشکل رو به رخ آدم می کشه (عمدتا با Reset شدن ناگهانی کامپیوتر و بعدش هم سوختن پاور یا قطعات دیگه).
بهترین برنامه برای رد کردن ارورها در این شرایط Alcohol 120% و Blindwrite هستند. توی تمام دی وی دی های برنامه از قبیل کینگ و لرد و گردو و ... هم هست و اگر ندارید با یه جستجوی گوگل راحت برای دانلود پیدا می کنید.نقل قول:
روش امین خان تایید میشه، در ضمن بازی هایی که به Microsoft Live احتیاج دارند همیشه توی دی وی دی گیم یه نسخه ازش برای نصب کردن هست، پس دی وی دی گیم رو بگرد تا پیداش کنی و بعد نصبش کن تا مشکل حل بشه. اگر توی دیسک راهنمای نصب هم هست بخونش.نقل قول:
---------------------
همگی موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من یه ایمیج گرفتم
حالا چکار کنم؟؟؟ اون فایلی که توش ایمیج گرفتم فقط دو تا فولدر توشه؟؟ چجوریه؟؟؟
ایمیج های گرفته شده باید در همون برنامه الکل 120 درصد "Mount" بشند. در این صورت یه آیکون جدید شبیه به دی وی دی بازی توی My Computer شما میاد و کامپیوتر در واقع گول می خوره و فکر می کنه که شما دی وی دی بازی رو گذاشتید!
از روی این دی وی دی مجازی بازی رو نصب کنید. :)
چرا کسی جواب ما رو نمیده؟اگه میشه جواب بدید:19::19::19:نقل قول:
آقا سوال منم تو ص985 جواب بدین دیگه...
بهتره یک تاپیک مخصوصش پیدا کنی...نقل قول:
والا این خطار یه خورده عجیب غریبه ممکنه برگرده به رمت... رم کامپیوترت که برای اجرای این بازی کم نیست؟؟نقل قول:
بنده خدا mahi58 توی دو تا پست بالاتر که به این خوبی جوابت رو که داده:18:نقل قول:
سلام اینم سوالای من در مورد GTA IV.خواهشا جواب بدین.
1:
شما یاد دارید به شماره هایی مثل
2423-555-265
زنگ بزنید.میخوام یک ماشین بخرم.
از تو کافی نت شماره رو برداشتم.
2:
تو کامپیوتر شما هم تیک میزنه؟
3:
من یه مشکل دارم و اینه که بعد از مدتی که بازی می کنم کلا بازی تیک دار میشه و CPU Usage میره تا 80 درصد.دمای سی پی یو هم 37.
مدتی پیش کلا CPU Usage رو 100 میرفت(تو ویندوز 7).حالا با XPهم همینجوری میشه.
4:
ممکنه CPU مشکل داشته باشه؟
لطفا راهنمایی کنید>>>
................................
سیستم:
رم:2
گرافیک:ATI Radeon HD4350 1GB
CPU:4000+(AMD Athlon dual core
Main:Giga GA-M52L-S3
سوالای قبلیت رو که بچه ها لطف کردند توی صفحه قبل پاسخ دادند:5:نقل قول:
این سوالها رو هم لطفا اینجا مطرح کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
من تو 7 که بازی میکردم هر کلیدی که میزدم یک تیک میزد.نقل قول:
برای بازی های جدید که از DirectX 10 استفاده می کنند ویندوز ویستا و Seven بهتر هستند، چون این سیستم عامل ها DirectX 10 دارند. البته سون از ویستا بهتره.
................................
حالا با این حساب من باید چه کار کنم؟
من تا یک مدتی بازی رو می تونم روون اجرا کنم ولی بعد تیک دارد میشه.
سلام دوستان
call of duty 5 رو گرفتم
موقع نصب سی دی 2 میگه که این فایل رو نمیتونم نصب کنم : iw_10.iwd
چکارش کنم ؟
ویندوز ایکس پی
RAM 2G
VGA 9600
CPU E7400
وقتی هم میخوام از دی وی دی کپی بگیرم
روی همون فایل گیر میکنه
دی وی دی خرابه ؟ نه
کاریش نمیشه کرد ؟
با سلام شرمنده این سوال تکراری ولی هرچی گشتم نتونستم یه جواب درست پیدا کنم من گرافیکم 8600 ولی درمورد بازی دابل ایجنت مشکل دارم تصویرش نامفهومه یعنی وارد بازی میشه ولی تصویر کاملا نامفهومه میشه راهنمایی کنید
در ضمن من هم رو ویستا امتحان کردم هم رو اکس پینقل قول:
احتمال 99 درصد خرابه.نقل قول:
سلام دوستان
call of duty 5 رو گرفتم
موقع نصب سی دی 2 میگه که این فایل رو نمیتونم نصب کنم : iw_10.iwd
چکارش کنم ؟
ویندوز ایکس پی
RAM 2G
VGA 9600
CPU E7400
وقتی هم میخوام از دی وی دی کپی بگیرم
روی همون فایل گیر میکنه
دی وی دی خرابه ؟ نه
کاریش نمیشه کرد ؟
یک دی وی دی دیگه رو امتحان کن.
اما اول ببین کثیفی نباشه.
ببینم . خیلیا می گفتن نصب GTA IV سخته . نمیتونی و ... ولی من راحت نصب کردم و کرک کردم.خالا موقع اجرا اول یک پنجره سیاه باز میشه.بعد یکی که Play میزنی و یک پنجره سیاه دیگه و بعد بازی.همین درسته؟
بله همينه...نقل قول:
دوست عزیز شما بهتره آخرین داریور کارت گرافیکت رو نصب کنی به احتمال زیاد حل میشه.نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم که با همین کار حل شد.
من تو اجرای بازی Riddick : Escape From Butcher Bay مشکل دارم. وقتی روی فایل اجرایی بازی کلیک می کنم، اروری میده بدین مضمون که این بازی به OpenGL 1.3 یا بالاتر نیاز داره و کارت گرافیک شما openGL اش پایینه. در حالی که کارت من GTX 275 ـه و از OpenGL 3 پشتیبانی میکنه. راه حلی به ذهنتون میرسه؟ ( هر چند این بازی کمی قدیمیه )
[quote=mehdy.z;4115748]والا این خطار یه خورده عجیب غریبه ممکنه برگرده به رمت... رم کامپیوترت که برای اجرای این بازی کم نیست؟؟
: my system
RAM:2GIG
CPU:E5200
گرافیک:9600GT
آخرین نسخه open gl رو از اینجا دانلود کن:نقل قول:
اگه کارت راه نیفتاد به خاطر اینکه ورژنش زیادی بالاست:18:(گاهی اوقات پیش میاد مخصوصا برای کارتهای گرافیک قوی که میخواند یه بازی ضعیف رو بیارند)ایندفعه یه ورژن قدیمی تر رو از اینجا دانلود کن:کد:http://developer.nvidia.com/object/opengl_3_driver.html#dl
کد:http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/18800
والا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه به عنوان آخرین تیر درایور گرافیکت رو از اینجا به روز کن شاید کارت راه افتاد:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/page/drivers.html
سلام عليکم
بنده رفتم تنيس 2009 رو گرفتم و نصبيدمش : در هنگام ورود به بازي ميپره بيرون !!!!!!!!