دوستان اگه بازي مثل fifa 9 رو كه الان جاش fifa10 اومده آنلاين بازي كنيم بازهم بن ميشيم :5:
دوستان اگه بازي مثل fifa 9 رو كه الان جاش fifa10 اومده آنلاين بازي كنيم بازهم بن ميشيم :5:
فعلا که به کسایی که بازی 360 می فروشن دارن خیلی فشار میارن!نمی دونم چرا!نقل قول:
یارانه بخوره تو سرشون.
من یک کنسول x360 دارم با برد فالکون تاریخ کنسول 2008/04/08 است. تا حالا هم دست به firmware نزدم و آخرین بازی که کردم dirt2 fifa10 بوده به نظر شما مد درایو من چیه؟
آیا میتونم teken6 رو بازی کنم؟
کنسول من تاریخش 2008/04/08 است
1-به نظر شما مدل درایو اون چیه؟
2-من تا حالا دست به فریم ویر کنسول نزدم آخرین بازی که کردم dirt2 و fifa10 بوده به نظر شما می تونم teken6 رو بازی کنم؟
بازی کردن به طور مداوم مشکلی پیش نمیاره...؟؟
مثلا 3 ساعت به کوب بازی بکنم ...؟؟ البته در 24 ساعت..
حامد جون من 16 ماهه کنسول رو دارمنقل قول:
روزی 7 تا 8 ساعت روشنه
هیچ مشکلی نداشته
مهم جای کنسول و برد کنسول هست و همچنین Cooling برای پیش گیری که من تو ماه 13 ام انجام دادم
ببخشید من دستگاه جدید خریدم
چندتا سوال داشتم
1-دستگاه ویدیوها با فرمت aviرو نشون نمیده چیکار کنم؟
2-من arcade خریدم.دلیل اینکه بعضی بازیها رو جواب نمیده چیه؟از سیستم پخششه؟(pal,ntsc)
پدرام جون برد کنسول شما چی هستش..؟
خوده کنسول از کدوم مدل هست ..؟؟
ماله من که روش نوشته جاسپر...
Xbox 360 Elite Bundle
USB USB 2.0 x 3
3.2 GHz Triple Core IBM PowerPC
120 GB Hard Drive
اینها هم از جمله مشخصات دیگرش هستش...پس اگه اینها خوبه من روزی 5 ساعت بکوبم مشکلی نیست..؟؟
1 - برای این کار باید وصل شی به live و یک codec با حجم 5 مگ رو دانلود کنی که الان با توجه به این موج بن فعلا توصیه نمیشهنقل قول:
2 - یعنی چی جواب نمیده ؟
اگه اجرا نمیکنه میتونه از خراب بودن Dvd باشه تا اشتباه بودن Region بازی با کنسول شما
دستگاه من premium هست و برد Falconنقل قول:
اون زمانی که من خریدم حتی خبر اومدن jasper هم نبود چه برسه خودش و Falcon تازه اومده بود
شما jasper هست بردت و مقداری بهتره
نه جای نگرانی نیست ولی خوب باز هم بودن کسانی که با روزی 2 ساعت بازی هم rrod گرفتن اونم از نوع E74
خیلی ممنون بابت توضیحاتت پدرام جون انشاالله تا اخر عمر میکوبم مشکلی پیش نمیاد..
از بروبچ مهندس کسی 1.61 رو نصب کرده؟؟!!
منم نصب کنم یا صبر کنم تا 1.7 بیاد
بله من نصب كردم در مورد 1.7 معلوم نيست كي بياد.
:40:آپديت جديد دشبورد پاييزه ي 2009 هم رسيد(Fall09_8955). اين هم لينكش::40:
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
اگه كسي اين آپديت رو نصب كنه مشكلي براي فرم وير دستگاه پيش مي آيد؟
چون تو يكي از سايت ها ديدم كه اين آپديت جديده روي فرم وير تاثير مي گذاره!!!!!!:18:
من دیروز همین up رو ریختم
نه چه ربطی به firmware داره ؟
ببین عزیز یکسری Device ها که به صورت مادر کار میکنن و دیگر اجزا به صورت کمکی و به قول خودمون فرمان بوردار اون هستن یهنقل قول:
قابلیت Read&Write دارن که میتونن رو دیگر اجزا دستورات رو به صورت Manual یا Automatic تغییر بدن .
که البته این کار مربوط به Open Source بودن سیستم عامل اون دستگاه هم میشه.
در Xbox 360 به خاطر اینکه قابلیت Write وجود نداره (براش تعریف نشده) شما هر کاری و هر نرم افزاری که روی Xbox 360
نصب کنی امکان نداره که روی دیگر اجزا مثل DVD-Rom تغییرات ایجاد کنه.
به همین خاطر چون یک PC قابلیت Read&Write رو به طور کامل Support میکنه شما به راحتی میتونی با وصل کردن
DVD-Rom به PC اون UP کنی .
من یک کنسول x360 دارم با برد فالکون تاریخ کنسول 2008/04/08 است. تا حالا هم دست به firmware نزدم و آخرین بازی که کردم dirt2 fifa10 بوده به نظر شما مدل درایو من چیه؟
آیا میتونم teken6 رو بازی کنم؟
تورو خدا یکی جواب منو بده مرسی
سلام پدرام جان،نقل قول:
من الان ايكس باكس دم دستم نيست، به اين آپديت فيس بوك و تويتر اضافه شده؟
17 نوامبر .نقل قول:
براي كساني كه در خواست داده بودن و ثبت نام كرده بودن يه نسخه ي بتا اومده !
يكي از بچه ها از هيچ كدوم نتونسته بود استفاده كنه ! نه فيس بوك نه twiter !
به احتمال خیلی زیاد مدل درایو شما benQ هست .نقل قول:
من فکر میکنم دستگاه رو به شما خیلی خوشگل قالب کردن چون این دستگاه در اون زمان از فریمور 1.4 استفاده میکرده !!!
و فروشنده با فریمور 1.51 یا 1.6 اونو UP کرده !! وگرنه شما نمیتونستی Dirt 2 و FIFA 10 رو بازی کنی !!!
زمانی که iXtreme 1.6 اومد Xbox 360 های تاریخ 2009 با بورد Jasper هم اومده بودن !! چطور شما Falcon 2008 گرفتید !!؟؟؟
شما برای بازی هایی که جدیدا میان نیاز به iXtreme 1.61 دارید که تا بتونید بازی هایی که دارای قفل Wave 4 هستن رو اجرا کنین.
پس باید ببرید برای UP.
یه مغازه x box 360 elite jasper فول پک رو داره میده 375 هزار تومان به نظرتون خوبه یه کمی ازرون نیست.
از کجا بفهمم که xbox رو نمی خوان بهم بندازن اگه میشه یه چند تا راه بگین تا تو مغازه یارو ببینم xbox درست هست یا نه.
جووون مادرتون این سوال منو جواب بدین !!!!
بابا من آخر نفهمیدم که منی که با کنسول به اینترنت وصل نمی شم و نمی دونم به لایو وصل نمی شم لازمه برای اجرای بازی ها ixtreme رو آپدیت کنم ؟؟؟
من فقط می خوام که دیسک رو عین آدم بذارم و عین آدم بازی کنم . بدون هیچ حرکت اضافی
من اصولاً با وجود بچه های کاربلدی مثل پدرام تو این فروم جواب سوالات رو نمیدم تا کیفیت فروم رو پایین نیارم ;) اما ظاهراً شما عجله داری که جواب رو بدونی ، من با اجازه اساتید توضیح میدم .نقل قول:
هر کدوم از بازی ها به قفل نرم افزاری مجهز هستن که تا الان 4 نسل مختلف ازشون ارائه شده و به wave های 1 و 2 و 3 و 4 شناخته میشن . هر wave جدید که وارد بازار میشه ، احتمال اینکه iXtremeهای قبلی نتونن اجراش کنن زیاده ، پش قاعدتاً بعد از مدتی هم iXtreme جدید به بازار میاد .
شما با اینکه به اینترنت وصل نمیشید و لایو بازی نمیکنید ، فقط برای اجرا کردن بازی های wave جدید باید iXtreme رو آپدیت کنید .
خب اومدم بگم كه اين Stealth Patch هم فايده اي براي بن نشدن نداره ! اشكان ( Lich King ) ادمين خوب سايت بازي سنتر و يكي از حرفه اي ها كه خيلي هم حواسش جمع بود و تمام نكات رو در نظر ميگرفت تا بن نشه اما بن شده ! هاردش هم اورجينال بود اما نميتونه از هارد استفاده كنه ! پس كلا فكر نكنيد كه بن نميشيد ! همه امكان بن شدنمون هست
این قضیه نصب نشدن بازی تو هارد واقعا عذاب اوره
من که دیگه تحت هیچ شرایطی حتی برای update کردن gamescore هم نمیرم live
بی خیال Ranking بی ارزش GS
نقل قول:من 15 ماه پیش کنسول رو خریدم اون موقع ixtreme 1.6 بوده؟
ممنون می شم اگه راهنمایی کنی
يه سوال؟
اگه هيچ DVD بازي داخل درايو نباشه
باز هم امكان بن شدن هست؟
يعني بن شدن ربطي به DVD داخل دستگاه داره يا خير؟؟؟
دوستان ، برای اینکه بفهمیم اوضاع در چه حاله و این برنامه های هک و بن و فرمویر و نصب بازیها و... در حال حاضر چجوریاست به کجا مراجعه کنیم؟
همینجا کسی میتونه برام کامل توضیح بده اوضاع در چه حاله؟
سلام
نظرتون راجع به تاپيكي براي داشتن قيمت xbox و لوازم جانبي چيه...؟؟؟:13::13:
سلامنقل قول:
سلام
نظرتون راجع به تاپيكي براي داشتن قيمت xbox و لوازم جانبي چيه...؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریم ... ایناهاش :
نقل قول:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
همچین تاپیکی داریم. شما یه نگاه به اینجا بنداز:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
تاریخ ساخت:
2009/02/20
درایو چی هست؟
طبق تصاویر یا بنکیو یا لایت آن!
نقل قول:
عذر ميخوام تا به حال نديده بودمش...:42::17:
99% LiteOn .نقل قول:
آخه MS به خاطر اینکه قطعات اضافیش رو دستش نمونه لاو نیم لا تو کنسولاش میده بیرون. :31:
نوید جان من فکر میکنم زمانی که بازی کپی میشه یکسری اطلاعات امنیتی رو برای گذراندن از مرحله ی Health از دست میده !!نقل قول:
و چون اطلاعات ردوبدل شده بین کنسول و LIVE آرشیو میشه اینا با چک کردنش تمام ID های کنسول هایی که به LIVE وصل شدن رو پیدا کردن و به کل BAN کردن !!
یعنی از کجا معلوم !! شاید خیلی ها باشن که چند ماه پیش LIVE بازی کردن و الان با اینکه به LIVE وصل نشدن BAN شده باشن !!!
آره شايد الان خود منم رفته باشم تو black list ! كاملا شانسي هستش ! فعلا كه شانس با ما يار بوده !نقل قول:
یعنی از کجا معلوم !! شاید خیلی ها باشن که چند ماه پیش LIVE بازی کردن و الان با اینکه به LIVE وصل نشدن BAN شده باشن !!!
کلاً من فکر میکنم این ماکروسافت راحت میتونه همه اشخاصی که از کنسولهای هک شده استفاده میکنن رو بن کنه بعید نیست لیستی از هم این افراد هم داشته باشه، ولی من فکر میکنم از قصد این کار رو نمیکنه و خورد خورد یه حالی به بخشی از این گروه میده.
آخه بن شدن که مشکلی نداره ! اصلا" به درک
ولی این خیلی دردآوره که دیگه نمیشه رو هارد بازی نصب کرد و باید پدر درایو کنسول دربیــاد !
خوب چون جفتش فیــــلتره.نقل قول:
اتفاقا امرزو يه چيز جالب متوجه شديم ! اونم اينكه شما اگه حتي يه هارد آكبند هم بذاري روي كنسول بن شده نميتوني ازش استفاده كني و همون هارد خودت رو بذاري رو يه كنسول ديگه ميشه ازش استفاده كرد ! كلا ميشه گفت ماكرو كنسولت رو به طور كامل از رده خارج ميكنه و مجبورت ميكنه يه كنسول ديگه بگيري اگه هارد ميخواي و به لايو بازي كردن علاقه داري !نقل قول:
خوشم اومد ازين حركتش !
خوب ماکروسافتم اینو میدونسته که بن شدن از لایو ممکنه برای خیلیا زیاد درد آور نباشه، برای همین گفته یه کاری میکنم که بسوزین. کلاً همیشه هدف کمپانی های بزرگ در مقابل Pirate در تمام جوانب همینه هیچ وقت کامل نابودش نمیکنن همیشه اوضاع رو سخت میکنن. مشکل بزرگ اینه که اگر به لایوم وصل نشی و بازی بکنی فقط کافیه یبار فقط کنسول رو به اینترنت متصل کنی یا آپدتی انجام بدی، همه اطلاعات برای ماکروسافت فرستاده میشه، یعنی اینکه فقط بگی من بازی میکنم و لایوم نمیرم جواب نمیده واقعاً هیچوت نباید به اینترنت متصل بشی با کنسول یا اینکه باید کلاً بیخیال Pirate بازی بشی و بازیهای اورجینال بگیری بازی کنی مثل PS3.نقل قول:
خب وقتي كه كنسول بن ميشه و هارد رو قبول نميكنهنقل قول:
ديگه به هيچ روشي نميشه درايو رو فلش يا هك كرد كه بتونه دوباره هارد رو قبول كنه؟
ديگه فكر نميكنم از كپي خور كردن دستگاه سخت تر باشه
چون هر اتفاقي كه در حالت بن بيوفته، مطمئنا نرم افزاري هستش
آيا نميشه همه قسمتهاي نرم افزاري كنسول رو پاك كرد و مجددا روش نرم افزار ريخت؟
چون من در اين زمينه وارد نيستم، ولي چون رشتم نرم افزاره، تا به حال بر روي گوشي هاي موبايل و كامپيوتر، عمليات هك رو انجام دادم
ديگه بيشتر از پاك كردن Main و FS گوشي كه نيست؟
پس مطمئنا راهي وجود داره كه بشه كنسول رو از حالت بن خارج كرد، كه بتونه مجددا هارد ديسك رو قبول كنه...