اين ماشين را نصب كردم اينجوري شد چكارش كنم درست بشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ماشين را نصب كردم اينجوري شد چكارش كنم درست بشه ؟
بچه ها مژده بدید بلعخره یاد گرفتم dffرو تو 3dmax ایمپورت و اکپورت کنم
اول اینو دانلود کنید
بعدبرید داخل پوشه 3d maxبه این آدرس: 3ds Max 9\stdplugs\stdscripts بعد فایلی به نام SA_DFF_IO_beta.ms رو داخل پوشه stdscripts در تر دی مکس کپی کنید و حالا تری دی مکس رو باز کنید میبینید که یک پنجره باز شده که می تونین از اون dffاکسپرت و ایمپرت کنید.منتظر ماشین جدید باشید البته شاید اگه بتونم اکسپرت کنم
ببخشید یکی قبلا پک قالپاقای Nfs Mw رو گذاشته بود حالا من اونو نصب کردم ولی چرخا میرن تو زمین باید چیکار کنم توروخدا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!
آره . من گذاشته بودم . خودم الان اونا رو نصب كردم و خيلي راحت دارم ازشون استفاده ميكنم . ببينم تكستچر لاستيك ها برات درست ظاهر ميشه ؟ يعني ميگم كاملا تميز ميبينشون ديگه ؟نقل قول:
اگه درست نصب كرده باشي مشكل نداره . روي چند تا ماشين ديگه هم امتحان كن شايد از ماشين باشه . چون من الان ماشينامو با اين قالپاق ها اسپورت ميكنم :8: .
منم اين ماشينو دانلود كردم . فكر كنم توش دوتا فولدر داره كه يكي به اسم small و دومي big هست . اگه big رو ريپليس كردي مال small رو رپليس (جايگزين) كن شايد درست شد .نقل قول:
شايدم توي تنظيمات خللي ايجاد كردي .
پس منتظر تاكسي پيكان باشيم ديگه :46: ؟نقل قول:
بچه ها مژده بدید بلعخره یاد گرفتم dffرو تو 3dmax ایمپورت و اکپورت کنم
اول اینو دانلود کنید
بعدبرید داخل پوشه 3d maxبه این آدرس: 3ds Max 9\stdplugs\stdscripts بعد فایلی به نام SA_DFF_IO_beta.ms رو داخل پوشه stdscripts در تر دی مکس کپی کنید و حالا تری دی مکس رو باز کنید میبینید که یک پنجره باز شده که می تونین از اون dffاکسپرت و ایمپرت کنید.منتظر ماشین جدید باشید البته شاید اگه بتونم اکسپرت کنم
هنوز معلوم نیست چون باید زد مودلر هم بلد باشی برای تکستچر واینکه دانشگام شروع شده و وقت سر خاروندن ندارم هر وقت وقت کردم به اینجا سر میزنم اگه اقا رضا آموزش زدمودلر رو بزاره شاید ساختم دیگه چه کنیم:21:نقل قول:
قضیه اون ماشین که اتاقش اومده بالا از فایل هندلینگ هست برای اطلاعات بیشتر به آقا ابی مراجعه کنید
دوستان بخشید کم میام
باید 12 تا مقاله بنویسم ( نه اینکه کپی کنم )
تاز ه دار م ر و برنامه هام کار میکنم
شرمنده رضا جان
خوب من همه رو درست نصب کردم:46: ولی اگه میشه یه بار دیگه بذارین:8: شاید مشکل از دانلودکردن باشه:46:نقل قول:
نامردا اموزش زد مولر رو بزارید پیداش نمی کنم
کل صفحات رو گشتم پیدا نشد