هزینه فقط مودم خودم خریدم 1 تومن شد با پچ کوردش هزینه سیمکشی رایگان و 3 ماهه سرویس50مگ/ 300 گیگ ماهیانه بین المللی که 500 تومن میشه که وقتی تموم شد پرداخت میکنید جمعا 1500نقل قول:
و اینکه 1 ماه طول کشید با توجه اینکه هر روز میرفتم مخابرات :D
Printable View
هزینه فقط مودم خودم خریدم 1 تومن شد با پچ کوردش هزینه سیمکشی رایگان و 3 ماهه سرویس50مگ/ 300 گیگ ماهیانه بین المللی که 500 تومن میشه که وقتی تموم شد پرداخت میکنید جمعا 1500نقل قول:
و اینکه 1 ماه طول کشید با توجه اینکه هر روز میرفتم مخابرات :D
الان مشکلی که من دارم ... اینه باکس fat تو کوچمون نیست و باید کابل کشی از عرض 2 خیابان انجام بشه .. که ظاهرا گیر میدن ولی خوب 130 متر فاصله بیشتر نیست. با یک نصاب ftth هم صحبت کردم گقت که باید رضایت نامه بدی .. و بعد ما شاید تونستیم مخابراتو راضی کنیم برای کشیدن کابل از عرض اون 2 خیابان. حالا باید برم مرکز منتهی اونا هم اصولا انقد بد جواب میدن ادم میمونه..نقل قول:
پینگ با اروپا (4.2.2.4) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بعضی وقتا 5-6 تا میاد روش ...
rx power مودمت چنده ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
rx power کاری به پینگ نداره...
شاید اگر بیشتر از 1:32 اسپلیتر گزاشته باشن روی حداکثر سرعت به مشکل بخوره آدم (بسته به شرایط تا 1:128 هم از نظر تئوری میشه اسپلیت کرد)...
تا جایی که من دیدم فعلا برای ftth چیزی مثل interleave هه dsl نیست...
بالای ۲۰ پاکت لاست میده تاثیر داره روی پینگ مال من اول بالای ۲۰ بود که خودم دستکاری کردم درست شد پریز داخل خونه برای من فیوژن نزده فست زدهنقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من اینترنت وایرلس اختصاصی دارم از رسپینا پینگ داخلی 13 و خارجی 4.2.2.4 هست 85 دلیل اینکه پینگ داخلی من زیر 10 نیست رو نمی تونم بفممنقل قول:
نقل قول:پکت لاس شاید ولی میگم چون یه چیزی مثل interleave نداره روی پینگ تاثیر گزار نیست...نقل قول:
موارد زیادی میتونه باشه از زیرساخت isp بگیر تا overhead تجهیزات ...نقل قول:
برای من پینگ داخلی 1-2 میلی ثانیس ....
MRUنقل قول:
تاثیر کمی داره درست تنظیم بشه نه اینکه ۱۵۰۰ باشه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام
کسی سمت جنت آباد مرکزی (مرکز پیام نور) تونسته ftth بگیره؟