دوشیدن مشتریان توسط فروشندگان گرگ در پوستین میش !!!!
ــــــــلام
عرض شود حضورتون که بعد ازینکه گوشی موبایل 990 نازنینم! درون بیت الخلاء فرودگاه کیش افتاد و به دیار نیستی شتافت! تصمیم گرفتم یه K850 بخرم که خب خریدم، زمانیکه گوشی رو میخواستم بخرم به محض اینکه وارد یه فروشگاهی در شهر قم شدم با توجه به کسادی بازار، طرفی که فروشنده بود کم مونده بود تا کمر دولا بشه! چون بگفته کسی که ایشون رو بمن بعنوان یه فروشنده منصف! معرفی کرده بود ایشون بتازگی نمایندگی گرفته و شروع بکار کرده بود.
بگذریم...
به طرف گفتم یه K850 میخوام که بعد از کلی ثنا و تعریف گوشی رو به قیمت 320 چوب! فاکتور کرد - حدود 45روز قبل - و گوشی رو تحویلم داد.
شماره گوشی رو با شماره روی کارتن مقایسه کردم و دیدم نمیخونه به اقا گفتم که این مشکل نداره؟ گفت نه پکیج این گوشی اشتباه شده شما گوشی رو با همین کارتن ببر و بعد ازینکه کارتن اصلیش اومد تماس میگیرم که بیایی و کارتن اصلی رو ببری... منم رفتم و یکی دوروز بعدش که اومدم سراغ طرف گفت: این گوشیها چون بصورت قاچاق! وارد کشور میشن توی شرکتهای وارد کننده رجیستر میشن! یعنی از نو شماره رجیستری باینا داده میشه و با شماره روی کارتن - حالا هرکارتنی که هست - مطابقت داده میشه.... که من قبول نکردم دیدم یارو داره الکی و مفت و مجانی منو میپیچونه... یه گوشی دیگه ازش گرفتم که شماره گوشی و کارتن همخونی داشت و خلاصه با کلی منت و اینا که سرم گذاشت از مغازش زدم بیرون .... قبل از رفتن گوشی رو روشن کرد و یه مسیجی ارسال کرد و یه بلوتوث هم ردوبدل کرد و گفت این گوشی صحیح و سالمه و هیییییییچ مشکلی نداره... این گوشی هم الان یه مشکلی بهم زده و اینکه خودبخود و بی دلیل گاهی خاموش میشه... ممکنه یه هفته یه بار هم نشه و از طرفی هم ممکنه که در یه روز چندین بار خاموش بشه .
حالا اینا رو برای چی گفتم؟؟؟؟
1- بنظر شما این درسته که گوشی برای سالم نشون دادن به مشتری فقط مسیج و بلوتوثش چک بشه؟
2- اینکه این اقا میگفت اینا قاچاقن و توی ایران رجیستر میشه جواب قابل قبولیه؟
3- بنظرتون درسته که بگن وقتی گوشی رو از درب مغازه میبرید بیرون دیگه ازتون حتی اگه قلمبه مشکل هم باشه پس نمیگیریم؟
4- ایا درسته که بگن: ای آقا این گوشیها مگه چقد برای ما سود داره که بیاییم بعداز چند روز که فروختیم و گوشی ایراد داشت دوباره پس بگیریم؟
5- بنظرتون صحیحه که بگن ما این گوشی رو همینجوری میخریم همینجوری !!!! هم میفروشیم؟؟؟
6- درسته که بشنوید: سیستم خرید و فروش تمام گوشیها در ایران همینجوری هستن؟؟؟؟
7- درسته که هیچ مرجعی هم برای مراجعه و اعلام اعتراض نباشه؟
8- بنظرتون درسته که وقتی به اتحادیه فروشندگان گوشی موبایل مراجعه بشه و بجای احقاق حق بهت بگن: آقا جون قانون مدونی برای این مشکلات نیس بهتره که ریش سفیدی! قضیه رو حل کنید که خب خودتون بهتر میدونید این مشکلات ریش سفید و سیاه و قرمز و خال خال پشمی حالیشون نیس.
9- بنظرتون من کار درستی کردم که وقتی هرچی به طرف گفتم گوشیت مشکل داره و بیا ازم پس بگیر و یه گوشی دیگه بده و اگه خواستی حتی گرونتر هم حساب کنی بکن ولی یه گوشی سالم بهم بده و طرف قبول نکنه و من از یکی از فنون رزمی فولکتناکت استفاده کنم و بزنم دوتا از دندونای طرف خورد بشه و برای هرکدومش کلی دیه بدم!!! ؟؟؟؟
.
.
.
اونوقت میگن مملکت ما هیجیش درست نیس و هیچ ثباتی د رهیچ موردی نداره... خب راس میگن دیگه!
شما چی میگید؟
.