دوستم میخواد یه لپتاپ تا 2.5 بگیره
بیشتر هم نرم افزار های مهندسی مثل متلب و البته کار های روزانه و بازی مورد نظرش هست
من با توجه به cpu این مدل رو بهش گفتم به نظر شما گزینه خوبی هست ؟
گرافیک GT740M بازی های جدید رو خوب اجرا میکنه ؟
Printable View
دوستم میخواد یه لپتاپ تا 2.5 بگیره
بیشتر هم نرم افزار های مهندسی مثل متلب و البته کار های روزانه و بازی مورد نظرش هست
من با توجه به cpu این مدل رو بهش گفتم به نظر شما گزینه خوبی هست ؟
گرافیک GT740M بازی های جدید رو خوب اجرا میکنه ؟
با سلام دوستان وقتی سیستم من میره رو حالت اسلیپ اونوقت وای فای من قطع میشه چطور میتونم کاری کنم که با اسلیپ شدن سیستم وای فایم قطع نشه؟
سلام.نقل قول:
در تنظیمات power management یک گزینه مربوط به این هست.
فکر میکنم در قسمت change advanced setting است. گزینه ای به اسم wireless adaptor setting.
سلام.نقل قول:
من core i5 این مدل را دارم. آخرین بازی ای که نصب کردم watchdog بود که مشکلی در اجرایش نداشت.
البته من شخصا توصیه نمیکنم با لپ تاپ بازی کنید. خصوصا برای مدت طولانی بازی های سنگین را اجرا نکنید.
اگه امکانش هست دقیق تر توضیح دهید؟
مسیر زیر را طی کنید و امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.نقل قول:
Control panel > Power options > Change plan settings > Change advanced power settings > Wireless adaptor settings > Power saving mode
را روی
Maximum Performance
بگذارید.
بعد هم به Device Manager بروید و روی Wifi adaptor کلیک راست کنید و گزینه properties و بعد به قسمت Power Management بروید و گزینه allow the computer to turn off this device تیکش را بردارید.
این دوتا USB 3 واسه شما درست کار میکنه!!؟ واسه منکه خیلی قطع و وصل میشه!! موس که درست نمیتونم وصل کنم، کول پدم وصل کردم دم به دیقه باید چک کنم ببینم روشنه یا نه!!:|
فک کنم باید یه usb hub بگیرم به usb 2 وصل کنم!!
سلام محمد عزیز.:n11:نقل قول:
من این لپتاپ رو یه سالی میشه که دارم مدل core i5 رو البته. کارای منم مهندسیه، برنامه نویسی وب ، اندروید و امولاتور اینا، سیستم ضعیفی نیست ولی من دوست داشتم رمش هشت گیگ میبود و هاردش کش 8 گیگی SSD رو میداشت. (قبل ها یه سری مدل هاش داشتن).
گرافیمش هم خوبه من NFS The RUN رو تونستم ultra بگیرم ازش (25 30 فریم) تو 1080 کمی افت فریم داشت.
اسپیکرهای خوبی داره و باتریش بد نیست صفحه نمایشش معمولیه و بک لایت کیبوردش جز برتری هاش تو این قیمته.
تاچ پدش عالیه کیبوردش واسه تایپ خیلی خوبه، از وقتی باهاش تایپ کردم دیگه نمیتونم با کیبورد های دیگه تایپ کنم.
امتحان پس دادس و جز پر فروش ترین هاست. تنها عیبش بزرگش پورت شبکه ـس که محدود به 100Mbp ـه
درکل واسه دوست شما جز بهترین گزینه هاس...
کسی تاحالا SSD رو این لپتاپ گذاشته؟
سلام
من یه لپ تاپ لنوو زد510 دارم
دیروز همینجوری خواستم که کامل خاموش نشد
یعنی صفحه سیاه شده هیچی نشون نمیده ولی نشانگر موس رو نشون میده و میشه حرکتش داد. تمام کلید ها هم کار میکنن
مثلا با کلید نور صفحه میشه نور رو کم و زیاد کرد و همچنین ولوم ولی چیز دیگه ای نمیاد
حالا مشکلم اینه که لپ تاپم رو چطوری میتونم خاموش کنم؟ آخه باتریش جدا نمیشه
راهی داره بتونم لپ تاپ رو ریستارت کنم یا خاموش؟
هرچی دکمه پاور رو میزنم استندبای میشه