help
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
1 سوال داشتم
گوشی 550k داریم که فایل layout.xml را عوض کردم
حالا اصل فایل layout را می خواهم
اگر برام بذاریید ممنون میشم
فوری فوری
help
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
1 سوال داشتم
گوشی 550k داریم که فایل layout.xml را عوض کردم
حالا اصل فایل layout را می خواهم
اگر برام بذاریید ممنون میشم
فوری فوری
منم اوایل که گوشیمو تبدیل کرده بودم میخواستم واسه همین مشکا گوشیمو به K750 برگردونم ولی بعد عادت کردم و چون زیاد با واکمن کار میکنم دیگه دوست ندارم به K750 برگردونمش.شما اگه به task Manager نیاز داری میتونی از Elf Pack استفاده کنی.نقل قول:
چیزی هم که شما میخوای امکانپذیر نیست.
نقل قول:
خیلی ممنون و متشکر از شما همکار عزیز:11:
خاموش و روشن شدن گوشی به خاطر نشناختن گوشی توسط کامپیوترهنقل قول:
فلش گوشی هم که کاری نداره (630 ثانیه کار داره)
main و FS رو ADD کن و روی دکمه Flash کلیک کن
به همین سادگی نه ترس داره نه درد
پول هم نمیخواد به کسی بدی
گوشیت هم خراب نمیشه مطمئن باش
سلام مهدی جان !!!!!!!!!!
دیروز دادم بیرون فلش کرد با همین برنامه Setool2lite یه فایلی رو add کرد بعد فلشو زد یه 10 دقیقه ای طول کشید بعد گوشی همه چیزهاش برگشت به حالت اولیه کارخونه انگار نه انگار که من همه چیشو عوض کرده بودم حتی دمو –عکس- تم –زنگ- منوها-درایورها و................به حالت اولیه برگشت نامرد 5 تومنم گرفت !!!!!!!!!!
مهدی جان میشه لطف کنی این دو تا فایلو برای مدل من که k750 cid49 هست بزاری تا من دیگه خیالم راحت بشه خواستم خودم فلش کنم اما همین آموزشی که تو سایت هستو دیدم که با فار منیجر بود وحشت ورداشت منو کلی دردسر داشت اما رفتم که یارو فلش کنه با همین برنامه فقط با add کردن یه فایلو زدن دکمه flash همه چی رو برگردوند به حالت اول کلی تعجب کردم به خدا!!!!
میشه بزاری فقط بگو این فایل هایی رو که گذاشتی آیا همه رو باید با هم add کنم؟
تو کدوم قسمت Setool2lite add کنم !
یه توضیحه مختصر بده منو یه عمر بنده ی خودت کن !
فلش با فار منیجر چه جوریه!!
ممنونم دوست عزیز!!!
فار منیجر فرق میکنه فلشش ؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا محمد با فار دردسر داره فریمور هاشو ازسایت تاپ سونی بگیر و بعد با سیتولز فلش کن خیلی راحت و آب خوردن
در ضمن پچ please wait فراموش نشه چون اگه نریزی گوشیت گیر میکنه و بالا نمیاد
فلش با فار دردسر داره......:27::27:
فایل main و fs را در قسمت files: و فایل custom هم در قسمت MISC Files میزاری
فایل کاستوم باید با فرمت زیپ باشه و وقتی هم بازش می کنی فولدر بندیش باید اینتوری باشه:
tpa/preset/custom
بعد هم میزنی فلش
یه بار هم ازت میخواد باتری گوشی را دربیاری دوباره بزاری و وصل کنی بعد دیگه تا آخر گوشی را خودش فلش میکنه بعد از فلش پچ پلیز را در قسمت MISC Files میزاری و بر روی دکمه write script کلیک میکنی عین فلش کار میکنه بعد یه پیغام بهت میگه که باید no بزنی بعد دیگه گوشیت حاضر و آمادست بفرمایید بترکونیدش......:21::21:
به پیغام هایی که میده دقت کن میفهمی خودت که ازت چی می خواد.....
موفق باشی:11:
دوست عزيز يه نگاهي تو همين انجمن سوني اريكسون ميكردي اين تايپك ها رو مي ديدي تو همين صفحه اول هستن:11:نقل قول:
بيا اين تايپك هك گوشي برا كاربران مبتدي...
اينم آموزش PDF برنامه setool2lt ...کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=185160
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=155769
ممنون ...
نميشه لينك مستقيم اين دو تا فايلو بذاري! كه اشتباهي دانلود نكنم !
مرسي!
سلام دوستان یه سوال فنی دارم
من هر کاری میکنم نمیتونم دبلیو810 رو به فار منیجر وصل کنم (از آخرین پلاگین هم استفاده میکنم)
لطفا" راهنمایی کنید
ببخشید اگه سوالم به تاپیک ربطی نداشت...
ممنون ...
نميشه لينك مستقيم اين دو تا فايلو بذاري! كه اشتباهي دانلود نكنم !
مرسي!