عابدازده اصلش استقلالی بوده؟؟؟؟؟؟؟!!! یا امام زاده بیژن جایی نگی این حرفو.حالا یه مدت اومد استقلال که اونم بعدش گفت بزرگترین اشتباه زندگیم بود.مثل این میمونه بگی ناصر حجازی اصلش پرسپولیسی بوده.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Printable View
عابدازده اصلش استقلالی بوده؟؟؟؟؟؟؟!!! یا امام زاده بیژن جایی نگی این حرفو.حالا یه مدت اومد استقلال که اونم بعدش گفت بزرگترین اشتباه زندگیم بود.مثل این میمونه بگی ناصر حجازی اصلش پرسپولیسی بوده.نقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
دهنوی ، ابراهیمی ، رحمتی و نکونام ، 4 تا هافبک دفاعی زیاده !
دهنوی هافبک دفاعی نیستنقل قول:
بازیساز هستش و میتونه هافبک چپ و راست و همچنین دفاع چپ و راست بازی کنه
در آستانه استارت استقلال برای فصل نقل و انتقالات
کدام یک آبی پوش می شوند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ما اصلا اصراری نداریم که بگیم عابدزاده استقلالی بوده اما بهتره بدونید ایشون اول در تیم هلال احمر بود بعد اومد استقلال و 4 سال استقلال بود بعد رفت سپاهان و 1 سال اونجا بود در نهایت اومد پرسپولیس و 6 سالم پرسپولیس بودنقل قول:
نه عابدازه اولش اونطور که یادم میاد تام اصفهان بود :n13:
دوستان این وسط به عابدزاده چیکار دارید ؟:n16:بحث یه کس دیگس الکی چرا اسم تو اسم میکنید که حرف و حدیث پیش بیاد ؟ هر کی رفت هر جا موفق باشه !
توی بحث نقل و انتقالات . از نظر من اول تیمو حفظ کنیم بعد از اونم فقط 3 تا بازیکن میخوایم . یکی جانواریو برای فیکس شدن با مجتبی . یکی یه بازیکن سرعتی برای خط حمله به جای فرزاد حاتمی و فیکس شدن با موسوی برهانی و فرهاد . یکیم حاج صفی . به هیچ چیز دیگه ای هم احتیاج نداریم تیم همینجوریش ردیفه :n06:
اینم ویدئو عصبانیت امیر قلعه نوعی بعد از بازیه توی شیراز با فجر .واستون توی مدیا فایر آپلود کردم راحت دانلود کنید . اگه ندیدید حتما ببینید چه فحشی میکشه به بازیکنا:n08:همه گرخیدن صدا از هیچکی در نمیاد:n08:
خداوکیلی سرمربی اینجوری به درد استقلال پرسپولیس میخوره با ابهت . ژنرال ما آبیا اینه :n12:اون وقت میاد میگید فرکی و ابراهیم زاده:n08:حاشیه خودشونو بلد نیستن جمع کنن !
[HTML] http://www.mediafire.com/download/o9vbqf6f98976tx/Abi_Esteghlali_2.mp4 [/HTML]
100 رحمت به صدا و سیما و برنامه نود !
قانون این انجمن منو یاد فردوسی پور میندازه !
آخرین پست آرش برهانی در پروفایل شخصیش در ف ی س ب و ک : گذشتن از این تیم کار من نیست
دمت گرم آرش برهانی یاد ندارم از پول حرفی زده باشی..:n12: