اگه واقعاً این سرعت نوره ، پس من کم کم باید به مطالب کتاب فیزیک سال اول شک کنم !نقل قول:
جداً نور این قدر آهسته حرکت می کنه ؟ :n08:
به هرحال دستت درد نکنه امیدوارم کار بکنه :n20:
Printable View
اگه واقعاً این سرعت نوره ، پس من کم کم باید به مطالب کتاب فیزیک سال اول شک کنم !نقل قول:
جداً نور این قدر آهسته حرکت می کنه ؟ :n08:
به هرحال دستت درد نکنه امیدوارم کار بکنه :n20:
مهران این نرم افزاری که دادی از کجا بفهمم ورژنم الان چنده؟
دوستان سرور روی وی پی اس بزوودیییی........
ادمین ها :arashsm79, ard1378
بزودی یعنی دقیقا کی؟آیا؟
آرش با این که پیشنهاد خوبیه :n20: ولی تا من قبول نکنم که نباید همه جا جار بزنی پسر خوب :n18:نقل قول:
همیشه آخرین ورژن ـه :دینقل قول:
سرور که mystic craft رو دارن درست میکنند رو vps
و کلا الان سرور زدن خیلی خطرش زیاده:n02:چون تو ایران ادمین درست حسابی نیست فقط یک نفر هست اونم مهرانه که احتمالش زیاده با یک شرکتی چیزی قرار داد ببنده یا با همین mystic craft بره سرور بزنه که خب 100% هرکی سرور بزنه به سرور مهران که نمیرسه و سرورش خراب میشه وگرنه خودم میرفتم با همین ادمین هایی مثل سهند و ... سرور میزدم مشکل مالی هم نیست بودجه زیاده:n05: ولی از مهران میترسم:n08:که نکنه بره سرور بزنه البته قرار بود با مهران تابستون سرور بزنیم که دیدم نشد اختلاف داریم و به تفاهم نمیرسیم:n15:((البته بنده تو نابود کردن انواع سرور از طریق انواع روش ها(روحی جسمی vpsi و ...:n26:)سوابق درخشانی دارم:n05: ولی خب یک وقت دیدی نشد ضرر کردیم:n07:))
بعد ایران کل minebaz هاش به 40 نفر نمیرسه که اگه 2 تا سرور باشه از این 40 نفر 36 نفر درست حسابی هاش میرن سرور مهران 4 نفر هم که میرن اون یکی سرور یا اعضای سرور هستن یا دوستاشون:n09:
به نظر من الان همتون برید به مهران کمک کنید الان همین علی و ارشیا و جواد و رضا به مهران کمک کنند میتونند یک سرور که هزینش هر ماه 500 400 هزار تومنه بخرن وگرنه هر کدومتون یک سرور میزنید پس فرا پولتون تموم میشه
البته مهران جان با من کنار میومد و انقدر به من بدبین نبود و شک نداشت(که البته حقم داره:n02:)و اختلاف نظر و این حرفا نبود سرور ما 3ماه تمدید بود ولی مهران لغو کرد دیگه
تو ایران ادمین خوب خیلی زیاد هست ، حسین ، مرحوم ، مهزان ، نیما ، آرمین ، حتی خود من :n13:نقل قول:
چون تو ایران ادمین درست حسابی نیست فقط یک نفر هست اونم مهرانه
فقط مشکل مالی داریم :n13:
خوب اومدی ولی من هم توی ادمینی و سرور ران کردن عالیمنقل قول:
آره بابا شما ها اصلا تو top list هستید:n08:سپهر نمیدونم ولی نیما تو game5 اصلا شاهکار کرده بود تو bluegamers هم که من جمعش کردم:n05: چند تا command ساده رو هم بلد نبود:n08:(دیگه اینجا ادامه نده کاری داری بیا یاهو:n09:)
آرمین که دیگه بهتره نگم ...:n24:
من ادمینی منظورم ban و kick اینا نیست(تو اینا باشه خودم نفره اولم:n02:)کسی که بلد باشه سرور بسازه و plugin config کنه و ...
سپهرو نمیدونم ولی حسین هم در همین حده jfm خودمونه شایدم ضعیف تر:n07: فکر نمیکنم هم سپر بهتر از اینا باشه:n02:
در هر حال اینارو گفتم که بدونید هرکدومتون یک سرور بزنید فرا 3 تا سرور بشه ماه بعد همتون off میکنید شما بهترین ادمین ایران ول کردید خب به جای اینکه همتون برید یک طرف همتون برید با مهران یک سروری بزنید بعد همه پولتون رو ماه اول ندید سرور سرور ارزان بخرید که بتونید یه یک سال run کنید:n10:
با تشکر Lich King ادمین سخت گیر اما دلسوز شما:n09: