سلام.
یه موج آسیاتکی داره میاد به سمت های وب :دی
دوستان یه سول این سرویس های دینامیت کجاست؟ چرا توی قسمت تعرفه ها اسمی ازش برده نشده و قیمت نزدند؟
Printable View
سلام.
یه موج آسیاتکی داره میاد به سمت های وب :دی
دوستان یه سول این سرویس های دینامیت کجاست؟ چرا توی قسمت تعرفه ها اسمی ازش برده نشده و قیمت نزدند؟
خدا به خیر کنه....:n02:نقل قول:
شما هم تصمیم گرفتی اسیاتک رو جمع کنی؟
فکر کنم بخاطر اینکه بعضی از مراکز مخابراتی رو پوشش نمیده... باید زنگ بزنی پشتیبانی ببینی مرکز شما رو دینامیت ساپورت میکنه یا نه.... بعد احتمالا اگه ساپورت کنه به پنلت اضافه بشه....نقل قول:
نقل قول:نه ایشون داره لیست تعرفه ها رو می گه. توی لیست تعرفه ها سرویس دینامیت نیست اصلا فقط توی پنل کاربری نشون می ده سرویس دینامیت رو. ثبت نام که کردی توی لیست انتخاب سرویس می تونی دینامیت رو پیدا کنی. یه سرویس دیگه هم هست به نام تیرگان که ۴ مگه اونم توی لیست تعرفه ها نیستنقل قول:
آره احتمالا یه سر بیام اینور :دینقل قول:
آسیاشِت هم نگه میدارم یک ماه که اگه های وب هم بد بود آواره نشیم.
:n16:
بهشون بگو نماینده برای شما کار می کنه بعد شما میگی ما اجازه نداریم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04:نقل قول:
دوستان یه سوال دیگه :دی
این سرویس های دینامیت شبانه رایگان داره؟
سرویس های دیگه چی؟ من تو پنلش هر کدوم رو انتخاب میکنم میگه ؛این سرویس دارای ساعت رایگان یا نیم بها نمی باشد؛ :دی
حتی دو مگ هاش هم شبانه رایگان نداره؟:n28:
با کلی ذوق و شوق ثبت نام کردم خوردیم تو دیوار :|
نخیر عزیز. شما فکر کردی سرویس ۸ مگ با شبانه رایگان رو این قیمت به شما می دادن؟! فقط سرویس های زیر ۱ مگ دارای شبانه رایگان هستنقل قول: