با VPS تست گرفته!نقل قول:
سرعت دانلودت با idm چنده؟
جالبه که زده از 80% انگلیس سریعتر هست
یعنی واقعا سرعت انگلیس هم مثل ایران پوکید
ISP رو نگاه کن
Printable View
با VPS تست گرفته!نقل قول:
سرعت دانلودت با idm چنده؟
جالبه که زده از 80% انگلیس سریعتر هست
یعنی واقعا سرعت انگلیس هم مثل ایران پوکید
ISP رو نگاه کن
میدونمنقل قول:
به احتمال زیاد قند شکنه
وقتی با قند شکن تست میگیری سرعتو با سرعت همون کشوری که سرور قند شکن درش هست مقایسه میکنه و نتیجه میده
با idm همون 260 تا 300 متغیره ولی تنها خوبی که داره اینه که چون از خارج کشور هست سایت های خارجی رو مثل یاهو و...سریعتر باز میکنه .DNS های مخابرات زیاد جالب نیستن. و دوم اینکه سرعت اپلود واقعا یه مگه ولی بدون vp... حدود 800 کیلو بیته تازه اونم از سرور داخلی و اگه بخوام بدون پروک...اپلود کنم 20 کیلوبایت در ثانیه بیشتر نمیزنه.اینم تست از سرور داخلینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس 512 نامحدود دارم با سرعت دانلود تقریبی 70 تا 90.
به نظرتون همین سرویس فعلیم خوبه یا 1024 محدود بگیرم؟
این تست عالیه ولی مال ایران نیست که با چیز وی ان گرفتی ؟نقل قول:
بستگی به نیاز خودت داره ولی من نامحدود رو بیشتر میپسندم یا 2 مگ محدود ک بازم محدود بودنش خوب نیستو....فقط نامحدود:n02:نقل قول:
بله با همونی که شما میگی گرفتم پینگش از بیشتر سرورهای خارجی زیر 160 هست واسه همین همیشه ازش استفاده میکنم بدون...تر هم هست ...نقل قول:
من همه آی اس پی ها رو تست کردم از وایمکس ایرانسل تا مبین نت تا شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک.نقل قول:
حالا هیچکدوم از این شرکت هایی که بالا اسم بردم نامحدودش به خوبیه مخابرات و ارزونیه مخابرات نیست . ایرانسل از بقیه بهتر بود اما این اواخر خراب کرد . نامحدود 512 میگرفتم 60 تومان پول میدادم 45 سرعت میداد. شما داری 22 تومان پول میدی 70 تا بهت میده . دیگه چی میخوای از این بهتر. به نظر من همین سرویسی که داری نگاه دار. البته بستگی به نیازت داره
نمیدونم باز چرا اینترنت برا من کند شده
p30world هم به زور باز میشه باید 10 بار ریفرش کنی