الانم زنگ زدم مخابرات اونا گفتن امروز کلا دیتا خوابیده.
گفتم کی بیدار میشن! طرف گفت معلوم نیست .
این قضیه طبیعیه یا نه ؟
Printable View
الانم زنگ زدم مخابرات اونا گفتن امروز کلا دیتا خوابیده.
گفتم کی بیدار میشن! طرف گفت معلوم نیست .
این قضیه طبیعیه یا نه ؟
بعضی از مراکز باید منتظر باشی که بهت زنگ بزنن و یوزر پس رو بدن ، برای من هم اینطوری بود و چهار روز بعد از ثبت نام زنگ زدن .نقل قول:
به من که گفت به خونه بیشتر از 256 نمیدن ، فرقی هم نداره چند تا دانشجو و چه مقطعی وجود داشته باشه !نقل قول:
دوستان من از امروز صبح زود هرچی کانکت رو میزنم ارور 718 میده .
زنگ زدم مخابرات اون منشی گفت امروز کلا دیتا خوابیده.
گفتم کی بیدار میشه! طرف گفت معلوم نیست .
این قضیه طبیعیه یا نه ؟
الان همه جا قطعه ؟
برای من این سایتو باز می کنه. البته نمی دونم شاید به dns ها هم ربط داشته باشنقل قول:
دوستان کسی 512 از مخابرات داره؟سرعت دانلودش چنده؟
58 هست....نقل قول:
با سلام
می خواستم بپرسم محدودیت سرعت برای اینترنت خانگی چقدر است؟؟؟
128 بیشتر به کاربر خانگی نمیدننقل قول:
128 میدن به خانگی که البته 160 بسته شده با دانلود 18 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
256 هم اگه دانشجوی فوق لیسانس باشی میدن به راحتی / لیسانس هم باشی میدن منتها یه کم نیاز به پاچه خاری داره ، مثلا من دانشجوی کارشناسی کامپیوتر هستم رفتم پیش رئیس مرکز گفتم رشته مرتبط هست با اینترنت و از این حرفا ، نوشت رفتم دادم به مسئولش و 256 شدم
بعضی از مراکز هم بدون کارت دانشجویی و این حرفا هم 256 میدن به راحتی
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
واسه من که قطع نیست الان / یه بار تو این چند ماهه یادمه منطقه ما قطع شد که اونم بعد از 7-8 ساعت مشکلش حل شد .نقل قول:
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
512 تا اونجا که به من گفتن به کافی نت ، نماینده مجلس ، وکیل ، وزیر و ... اینجور چیزها میدن . به این راحتی ها نمیدن 512 رو .نقل قول:
سرعتش هم حتما بین 56 تا 59 ، 60 باید باشه / 256 دارم من که سرعتش 28-29 هست 512 هم دوبرابر این هستش مطمئنا چون مخابرات رو سرعت دانلودش کم فروشی نمیکنه ، فقط پینگ بعضی وقت ها یه کم جالب نیست
چرا پینگ اینقدر بالاست ؟ با سرور خارجی اصلا نمیشه بازی کرد
ولی ایرانی انگار لن هست :دی
فک کنم داریم به اینترنت ملی نزدیک میشیم:27: