خبرگزاري رويترز از تهران گزارش داد...
خاوير کلمنته مربي اسپانيايي با شرط فدراسيون فوتبال ايران براي اقامت در ايران طي دوره مربيگري تيم ملي فوتبال اين کشور موافقت کرد
عجيب ان قريبا
Printable View
خبرگزاري رويترز از تهران گزارش داد...
خاوير کلمنته مربي اسپانيايي با شرط فدراسيون فوتبال ايران براي اقامت در ايران طي دوره مربيگري تيم ملي فوتبال اين کشور موافقت کرد
عجيب ان قريبا
.iribnews.ir
رویترز در حالی این خبر را اعلام کرد که قرار بود خاویر کلمنته تا ساعت 14 امروز نظر خود را به فدراسیون فوتبال ایران بدهد این مربی اسپانیایی برای دادن پاسخ نهایی اش یک روز از فدراسیون فوتبال ایران وقت گرفت تا در صورت موافقتش با شرط ایران برای زندگی در تهران پاسخ کتبی خود را تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه به سفارت ایران در اسپانیا ارایه دهد.
در صورتی که کلمنته موافق با شرط فدراسیون ایران باشد او به عنوان سرمربی جدید تیم ملی ایران انتخاب می شود در غیر این صورت گزینه داخلی فدراسیون فوتبال به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب خواهد شد.
از طرفی مهدی نبی دبیر کل فدراسیون فوتبال به ایسنا گفت : فدراسیون فوتبال در دور جدید مذاکرات خود با خاویرکلمنته تمامی جزئیات قرارداد همکاری با این مربی اسپانیایی را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد ولی با توجه به مذاکرات انجام شده و توافقات مورد نظر فدراسیون، احتمال انجام توافق نهایی با این مربی اسپانیایی را بسیار ضعیف می دانم.
نبی تصریح کرد: فدراسیون فوتبال تا حد ممکن برای همکاری با کلمنته انعطاف پذیر بوده و در صورتی که نتوانیم با این مربی به توافقات مورد نظر دست یابیم ، همچنان گزینه داخلی مورد توجه خواهد بود.
وی اظهار داشت : کمیته تیم های ملی بررسی های لازم بر روی 5 گزینه داخلی را انجام داده و مربی مورد نظر خود را بر اساس معیارهای تعیین شده به رئیس این کمیته اعلام کرده است که پس از طرح نام این گزینه درهیئت رئیسه، نام گزینه نهایی از سوی رئیس فدراسیون اعلام خواهد شد.
دبیرکل فدراسیون فوتبال از رسانه های گروهی خواست تا با پرهیز از گمانه زنی در خصوص انتخاب سرمربی تیم ملی ، اجازه بدهند تا فدراسیون فوتبال در محیطی آرام و بدور از هرگونه تنش بهترین گزینه را برای هدایت تیم ملی در بازیهای حساس مقدماتی جام جهانی انتخاب کند.
خب خدا رو شکر ظاهرا که کلمنته داره میاد و خدا رو شکر قطبی از پرسپولیس نمیره. آخیش!!!!!!!!!!
خوب کلمنته میاد ببینیم چی میشه
من نمیدونم به چه دلیل مایلی کهن و ذوالفقارنسب رو کاندید کردن ؟؟؟؟اینا که موفقیتی ندارن..حالا ذولی حداقل الان مربیه اما مایلی کهن که چند وقت مربی گری نکردم...این چیکار می تونه بکنه واسه تیم ملی ...
به نظر من قثطبی از همه بهتره .... با اینکه استقلالی هستم حاضرم پرسپولیس قهرمان نشه ولی قطبی بیاد تیم ملی رو سروسامون بده :-)
نقل قول:
تا باند مافیایی رو تکمیل کنن .{مایلی کهن ، قلعه نوعی} از بد روزگار اگه قطبی انتخاب بشه اینجا چون ایرانه کسی ازش حمایت نمیکنه براحتی زیرآبش رو میزنن و یه کاری میکنن که تو این مدتی که اومده ایران و نتونسته بودن بکنن : پودرش میکنن چون هر کی یکم محبوب میشه اینه سزاش
ای کاش اطرافیانش میگفتن که ...
اولی که گشت ارشاده و با فوتبال کاری نداره دومی هم که بچه پا جولاب که یهو از جردن سر در آورد
میگی : با اینکه استقلالی هستم حاضرم پرسپولیس قهرمان نشه ، عجب چیز باحالی گفتی که حاضری پرسپولیس ...
به نظر من حق اون خارجیه هست محمود کریمی را که 5 تا از دنده هاش را مرخص کرد و تو همون بازی وهم بازی مس هم باید اخراج می شد نمیدونم تو نود دیدین یا نه ولی بازیکن مس را ناک اوت کرد
اکملا تایید میشهنقل قول:
ولی اون اجر لو خوب بود که با جعل امضا و تهدید رییس های هییت فوتبال ها اون را ساقط نمودند
ما که از یه طرف ناراحتیم که افشین قطبی از پرسپولیس میره از یه طرفم خوشحالیم که بلاخره تیم ملی بعد از عمری یه سرمربی خوب بالا سرشه.
ایسنا/ در حالي كه قرار بود خاوير كلمنته تا ساعت 14 امروز نظر خود را به فدراسيون فوتبال ايران بدهد اين مربي اسپانيايي براي دادن پاسخ نهايي اش يك روز از فدراسيون فوتبال ايران وقت گرفت تا در صورت موافقتش با شرط ايران براي زندگي در تهران پاسخ كتبي خود را تا پايان وقت اداري روز پنج شنبه به سفارت ايران در اسپانيا ارايه دهد.
در صورتي كه كلمنته موافق با شرط فدراسيون ايران باشد او به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ايران انتخاب مي شود در غير اين صورت گزينه داخلي فدراسيون فوتبال به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب خواهد شد.
پنجشنبه 18 اسفند 1386، ساعت 15:49
لینک اصلی خبر:
کد:http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1094428&Lang=P
شاد زی و مهر افزون، بابک. :46: