پس از پیوستن محمدرضا خانزاده از تیم فوتبال راه آهن ، عصر امروز علی اسماعیل زاده از تیم ملی جوانان نیز با پرسپولیس قرارداد بست.
Printable View
پس از پیوستن محمدرضا خانزاده از تیم فوتبال راه آهن ، عصر امروز علی اسماعیل زاده از تیم ملی جوانان نیز با پرسپولیس قرارداد بست.
به این میگن یه خرید خوب
خانزاده مدافع جوونیه که عضو تیم ملی امیده کی روش هم یه مدت به تیم ملی دعوتش کرده
هم یه مدافع راست برای پستی که سالها درونش ضعف داشتیم خریدیم هم سهمیه بازیکنای لیگ برتریمون رو حفظ کردیم
من علاوه بر بازیهای مقابل استقلال و پرسپولیس دو سه تا بازی شهرستانی هم ازش دیدم مدافع خوبیه که اگه میدون ببینه بهتر هم میشه
و به نظر من زیر نظر دنیزلی میتونه حتی فیکس تیم بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بازیکن جوان از تیم های راه آهن و تیم ملی جوانان به پرسپولیس پیوستند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در راستای طرح جذب بازیکنان جوان در تیم فوتبال پرسپولیس، امروز (شنبه) محمدرضا خانزاده مدافع جوان و دفاع راست تیم راه آهن با قراردادی سه ساله به پرسپولیس پیوست. خانزاده به تازگی به لیست بازیکنان بزرگسال تیم ملی دعوت شده بود.
همچنین علی اساعیل زاده هافبک جوان که مدتی نیز کاپیتان تیم ملی جوانان بود، با عقد قراردادی به سرخ پوشان ملحق شد.
طرح جذب 5 بازیکن جوان با جدیت از سوی سردار رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پیگیری می شود به طوری که در تیم فصل جدید پرسپولیس در هر پست یکی از جوانان شایسته که در حد تیم ملی تایید شده باشند در کنار بازیکنان اصلی حضور خواهند داشت.
سردار محمد رویانیان در گفت و کو با سایت رسمی باشگاه، با تاکید بر لزوم جوانگرایی در تیم ملی،گفت: این نگاه برای فصل بعد هم تداوم داشته و مطمئنا پرسپولیس جوان، قدرتمند و فنی را در سال های بعد خواهیم دید.
fc-perspolis.com
خوب پولادي خبر موندنش تو پرسپوليس رو تكذيب كرده و گفته مذاكره اي با پرسپوليس نداشته
مذاكراتش با سپاهان رو هم تاييد كرده و گفته بعد از بازي تيم ملي با قطر تصميم ميگيره درباره آيندش
اينجوري كه معلومه دلش با پرسپولس نيست. فكر كنم بايد هرچه زودتر به فكر خريد يه فاع چپ باشيم
ماهيني رو كه ميخوان بخرن. مهدوي كيا و علي عسگر هم كه تو اون پست ميتونن بازي كنن ديگه نميدونم دفاع راست راه آهن رو چرا خريدن!
با موندن كاظميان هم اگه حالا بخوان خلعتبري رو هم بخرن ديگه خيلي تراكم زياد ميشه!
الآن بيشتر از همه چيز 2تا دفاع وسط ميخوايم و 2تا هافبك دفاعي. بايد همه تلاششون رو بايد بذارن براي اين نقاط
آخرش من ميترسم هافبك دفاعي نخريم و باز بدبخت شيم!
مرجع خبري پرسپوليس: جذب ۵ بازیکن جوان در هفته جاری در دستور کار مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرار گرفت. مصطفی دنیزلی برای اینکه فصل آینده تیمی قدرتمند را بسازد و در هر پستی یک بازیکن با تجربه و یک بازیکن جوان در اختیار داشته باشد از مدیرعامل باشگاه خواسته تا نسبت به جذب بازیکنان جوان اقدامات لازم را انجام دهد. از همین روز جذب 5 بازیکن جوان در هفته پیشرو در دستور کاری رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس قرار گرفت. قرار است در هر پست، پرسپولیس یک بازیکن جوان و یک بازیکن با تجربه برای فصل 92-1391 داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس سردار محمد رویانیان جمعه شب در یک برنامه تلویزیونی در خصوص شرایط فوتبال ایران عنوان کرد: تیم پرسپولیس در فصل گذشته از چند لحاظ آسیب دید افرادی در داخل و بیرون بودند که مشکلاتی را برای تیم به وجود آوردند همچنین سیستم موجود در فوتبال کارآمدی لازم را ندارد. اتفاقات مختلفی افتاد که باعث شد پرسپولیس در این فصل نتیجه نگیرد. وی افزود: من برای داوران ارزش خاصی قائلم اما در برخی بازیها داوریها سرنوشت را تغییر داد. مدیریتهای ما نیز مسائلی دارد میزان لابی و ارتباطاتی که وجود دارد باعث بروز مشکلاتی میشود.مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه آیا از پذیرفتن این سمت پشیمان است خاطرنشان کرد:از آمدن به فوتبال پشیمانم اما اگر بروم نامردی در حق هواداران است آنها امید دارند تا هرچه زودتر در این مدت تیم فصل اینده شکل بگیرد شرایط سختی است و اگر بخواهم در این شرایط تیم را رها کنم نامردی کردهام به همین دلیل صحنه را خالی نمیکنم وبرای پرسپولیس تا پای جان ایستاده ام
سردار رویانیان درباره لیست 10 نفره دنیزلی افزود: در واقع سرمربی پرسپولیس 15 نفر را برای فصل آینده انتخاب کرده بود که ما10 نفر را اعلام کردیم. امروز به علت ولادت امام جواد نیز با کاظمیان قرارداد بستیم او جوان باشخصیتی است و اگر واقعیت را هم بخواهید جواد در بین لیست 15 نفر دنیزلی بود طبق بررسیهایی که انجام دادیم عملکرد فنی کاظمیان در فصل گذشته خوب بود هرچند که به نظر میرسید در بازیها خوب ظاهر نمیشود.
وی درباره اعتراضهای کاظمیان در برخی مسائل یاداور شد من به تمام بازیکنان گفتهام که اگر بازیکنی حرف بزند ازتیم خواهد رفت با جواد نیز این صحبت را مطرح کردهام.
مدیر عامل پرسپولیس درباره برنامه های آینده سرخپوشان گفت: مطمئن باشید من اگر 3 سال در باشگاه پرسپولیس بمانم این باشگاه را جهانی خواهم کرد و به یک باشگاه کاملاً حرفهای تبدیل میکنم.تلاشم این است که بتوانم باشگاه را جهانی کنم ما نتیجهگرا نیستیم میخواهیم کاری کنیم که محتاج پول دولت نباشیم و کاملاً خودکفا عمل کنیم .
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره سقف قرارداد عنوان کرد:متأسفانه در پرسپولیس و استقلال نمیتوان تیم جوانی را بست من یا باید بهترین جوانان را دور یکدیگر جمع کنم که مطمئناً نمیتوانیم در یک سال نتیجه بگیریم اما قول میدهم پس از 3 سال این کار را انجام دهم و یا باید بازیکنان پرستاره را به تیم بیاورم که این هنر نیست.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره حفظ علی کریمی گفت من با او صحبت کردم و دنیزلی نیز دو بار در جده و ترکیه با او جلسه داشته و خود دنیزلی با قاطعیت عنوان کرد کریمی به تیم اضافه شود مردم خود تمام مسائل را میفهمند من زمانی که برای تیم تصمیم میگیرم قاطعانه و برای مصلحت پرسپولیس تصمیم میگیرم و یقین دارم مردم هم این را متوجه میشوند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد عدم حضورش در بازی های این تیم گفت: در باشگاه هرکس باید کار خود را به بهترین نحوه انجام دهد و نیازی نیست من در کنار تیم باشم مسائل تیم را دنبال میکنم و اگر مشکلی بود آن را برطرف میکنم
وی در مورد دخالتهای خود در کارهای تیم یادآور شد:مطمئن باشید که من در ریز کارهای تیم دخالت میکنم حتی به استوک بازیکنان هم من کار خواهم داشت و دخالت میکنم تا شرایط تیم به خوبی کنترل شود.
سردار رویانیان در پایان در باره جذب خلعتبری گفت: من با خلعتبری صحبت کردم .خلعتبری گفته باید فکر کند اما اگر او به ایران بیاید 100 درصد خود را پرسپولیسی می داند.
fc-perspolis.com
قاضي: امسال سال پرسپوليس است
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به خريدهايي که در پرسپوليس صورت گرفته امسال سال پرسپوليس است.
محمد قاضي افزود: با توجه به يارگيري صورت گرفته و تقويت خطوط سه گانه، امسال سال پرسپوليس است و ناکامي فصل گذشته جبران مي شود.
وي ادامه داد: براي من پرسپوليس و هوادارانش ملاک بودند و حضور در يک تيمي که در آسيا بازي کند در مرحله دوم اهدافم بود.
قاضي تصريح کرد: پرسپوليس و هوادارانش فصل بدي را پشت سر گذاشتند و اين موضوع انگيزه بازيکنان جديد و قديمي را افزايش مي دهد و ما را در راه رسيدن به اهدافمان کمک مي کند.
وي خاطرنشان کرد: هيچ ترسي از رقابت با مهاجمان پرسپوليس را ندارم و اين رقابت به ما کمک مي کند تا با کمک هم در موفقيت پرسپوليس سهيم باشيم.
ورزش 3
محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در بدو ورود تیم ملی فوتبال به ایران با بازیکنان ملیپوشی که مد نظر دنیزلی است وارد مذاکره شد. از همین رو صبح امروز رویانیان در جلسهای با مهرداد پولادی شرکت کرد و در پایان جلسه این بازیکن به مدت دو سال در پرسپولیس ماندنی شد. البته سال دوم قرارداد پولادی توافقی تمدید خواهد شد.خبرگزاری فارس
با این تیکه مصاحبهی "ایمون زاید" خیلی حال کردم:
زايد گفت: ايرانيها عاشق فوتبال هستند. تيمي كه من برايش بازي ميكنم يكي از بزرگترين تيمهاي آسيا است. فكر ميكنم كه فقط در ايران حدود 30 ميليون هوادار داشته باشد. ما در ورزشگاه ملي ايران كه گنجايش 100 هزار نفر را دارد بازي ميكنيم كه در بازيهاي حساس به راحتي پر ميشود. مهاجم پرسپوليس گفت: در نخستين بازي من در ليگ قهرمانان آسيا كه مقابل يك تيم قطري برگزار شد حدود 96 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده بودند. باور كردني نيست. اين موضوع شبيه قصه پريها است چون وقتي گل ميزنيد، تماشاگران سر از پا نميشناسند. وقتي نخستين گلم را در ليگ قهرمانان آسيا به ثمر رساندم، حدود 86 هزار تماشاگر نامم را فرياد ميزدند كه اين موضوع فوقالعاده لذتبخش بود. نميدانم چطور بايد اين احساس را توصيف كنم. وي گفت: اگر در ايران خوب بازي كنيد و گل بزنيد، هواداران واقعا عاشقتان خواهند شد و همچون يك قهرمان با شما رفتار كنند. پيش از اينكه به ايران بروم، چنين تجربهاي نداشتم. اين موضوع خيلي عالي است و من از آن لذت ميبرم.
اميدوارم پاسخ اعتماد پرسپوليسيها را بدهم
مهرداد پولادي در مورد ماندنش در پرسپوليس گفت: پس از اينکه همراه تيم ملي از ازبکستان برگشتيم توسط رويانيان به دفتر ايشان دعوت شدم. روزهاي خوبي با پرسپوليس پشت سر گذاشتهام اما متأسفانه به نتايج دلخواه در فصل گذشته نرسيديم.
وي گفت: دنبال بازار گرمي نيستم اما پيشنهادهاي خوبي داشتم. پس از جلسه يک ساعته با نگاه خوب مديرعامل باشگاه، پرسپوليسي ماندم. اميدوار هستم جواب اعتماد مسئولان باشگاه را بدهم.
پولادي درباره پيروزي تيم ملي برابر ازبکستان عنوان کرد: بازي بسيار سختي داشتيم و طبيعي بود ازبکستان در خانه خود دست به هر کاري بزند تا به امتياز برسد اما بازيکنان ما از کمترين فرصتها بهترين استفاده را کردند و 3 امتياز شيرين را کسب کرديم.
ورزش3