سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان، از اظهارات اخیر زلاتان ابراهیموویچ در مورد بارسا و پپ گواردیولا که در کتاب خاطراتش به چاپ رسید، دفاع کرد.
زلاتان در کتاب زندگی نامه اش به سختی به گواردیولا حمله کرد و رفتارهای او را دلیل جدایی اش از بارسا دانست.
در حالی که تا ساعاتی دیگر زلاتان در ترکیب میلان مقابل بارسا قرار خواهد گرفت، گالیانی از اظهارنظرهای او در مورد سرمربی تیم رقیب دفاع کرد.
گالیانی در گفتگو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" ایبرا در کتابش حقیقت را گفت و من امیدوارم او با گواردیولا احوالپرسی کند.
اگر کسی کتابی منتشر می کند، باید حقایق را در آن بنویسد در غیر این صورت بهتر است این کار را نکند. مهم گفتن حقیقت است.
آریگو ساکی: میلان من بهترین تیم تاریخ بود، بهتر از بارسای پپ
ساکی که بین سال های 1987 تا 1991 هدایت میلان را برعهده داشت، معتقد است این دو تیم بیشترین نقش را در پیشرفت فوتبال در 100 سال اخیر ایفا کرده اند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- آریگو ساکی، سرمربی سابق میلان و تیم ملی ایتالیا، ادعا کرد تیم میلان او، بهتر از بارسلونای فعلی است.
ساکی که بین سال های 1987 تا 1991 هدایت میلان را برعهده داشت، معتقد است این دو تیم بیشترین نقش را در پیشرفت فوتبال در 100 سال اخیر ایفا کرده اند.
او در گفتگو با سایت گل گفت:" هر دو تیم، تیم های بزرگی هستند اما از دو سبک متفاوت. هر دو تیم از نظر جذابیت و کسب نتیجه در بالاترین سطح هستند و نقش مهمی در تغییر سبک فوتبال ایفا کرده اند. در 100 سال اخیر، این دو تیم بیشترین کمک را به پیشرفت فوتبال کرده اند.
تیم من نه تنها بهترین خط دفاعی تاریخ را داشت بلکه بهترین تیم تاریخ بود."
ساکی در فصل 97-1996 نیز هدایت میلان را بر عهده گرفت اما نتوانست به جایگاه قابل قبولی بااین تیم دست پیدا کند. او در دوران اول حضورش در میلان، با این دو تیم دو قهرمانی در اروپا، یک اسکودتو و دو جام بین قاره ای به دست آورد.
ساکی معتقد است تیم فعلی میلان در رقابت های این فصل موفقیتی در اروپا به دست نخواهد آورد و جام قهرمانی چمپیونزلیگ در پایان فصل بار دیگر به اسپانیا خواهد رفت.
" فکر می کنم بارسا یا رئال قهرمان این فصل چمپیونزلیگ خواهد شد."
میلان امشب در سن سیرو میزبان بارسا خواهد بود.
مسی:خودم را بهترین بازیکن دنیا نمی دانم
این ملی پوش آرژانتینی دوسال پیاپی جایزه توپ طلا را به دست آورد و یکی از نامزدهای اصلی کسب توپ طلای 2011 نیز هست.
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، از هم تیمی هایش به خاطر کمک های شان تشکر کرد و آنها را دلیل موفقیت هایش معرفی کرد.
این ملی پوش آرژانتینی دوسال پیاپی جایزه توپ طلا را به دست آورد و یکی از نامزدهای اصلی کسب توپ طلای 2011 نیز هست.
او در گفتگو با نشریه اونز گفت:" من خودم را بهترین بازیکن دنیا نمی دانم. بارها گفته ام که اگر به چنین عنوانی رسیده ام، به خاطر هم تیمی هایم است. ما این موفقیت ها را با کار جمعی به دست آورده ایم.
من خیلی خوش شانسم که با بازیکنانی مانند ژاوی و اینیستا هم تیمی هستم. اینها بازیکنانی هستند که من آنها را به خاطر کلاس بازی و تاثیر گذاری شان مورد ستایش قرار می دهم. من رابطه بسیار خوبی با آنها دارم. آنها دوستان صمیمی من هستند."
او همچنین در مورد اینکه آیا بارسا بهترین تیم تاریخ است یا خیر گفت:" من نمی توانم در مورد تیم های سال های قبل قضاوت کنم و آنها با را خودمان مقایسه کنم و بگویم که ما بهترین هستیم اما فکر می کنم این تیم به خاطر جام هایی که به دست آورده در ذهن ها خواهد ماند.
این تیم مسیر فوتبال را تغییر داد. آنچه قطعی است این است که این تیم به یک اسطوره تبدیل خواهد شد."
مسی همچنین در مورد گواردیولا گفت:" گواردیولا یک پدیده واقع است. اول به خاطر جام هایی که به دست آورده و بعد به خاطر توجهی که به جزئیات دارد. شیوه مدیریت او روی کوچکترین مسائل فوق العاده است.
او هیچ چیز را به شانس واگذار نمی کند."
گواردیولا: تیتو خیلی مهم تر از یک برد است؛صحبتهای زلاتان درمورد من،تاثیری دررفتار من با او ندارد
مربی بارسلونا به خاطر حمایتهای دریافتی از سوی باشگاه اسپانیایی ممنون و متشکر است
سایت گل- پپ گواردیولا مربی اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی از تلاشهای پزشکان باشگاه بارسلونا در مسیر تشخیص و بهبود تیتو ویلانوا تشکر کرد.
گواردیولا در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش مقابل میلان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا گفت:«روزهای خیلی سختی بود؛ چون این گونه مسائل تاثیر گذار هستند،یک دفعه به وجود می آیند و تو را سورپرایز می کنند.»
عمل جراحی اورژانسی تیتو ویلانوا در حالی از راه رسید که کاتالونیایی ها خود را برای دیدار با میلان آماده می کنند.البته گواردیولا به بلوغ تیمش برای رویارویی با این چالش اطمینان دارد. پپ دراین باره گفت:« زمانی که خود ویلانوا از این مشکل اطلاع پیدا کرد، با من و با پزشک تیم صحبت کرد تا موضوع رسانه ای نشود. البته فکر می کنم که افرادی از این ماجرا مطلع بودند.رسانه های کاتالان هم دراین باره رفتار خیلی خوبی داشتند. بازیکنان تیم این خبر را نمی دانستند تا اینکه تیتو روز سه شنبه مورد عمل جراحی قرار گرفت و دکتر پرونا به بازیکنان توضیح داد که ماجرا از چه قرار بوده.»
درمورد توموری که روی غده پاراتیروئید تیتو قرار داشت، گواردیولا ترجیح داد تا توضیح بیشتری را ارائه نکند و از رسانه ها خواست تا در کمال آرامش و احترام به تیتو اجازه دهند تا روند بهبودش را طی کند:« ما بخشی از دنیای او هستیم ولی فقط می توانیم به او روحیه بدهیم. ما گروهی بالغ هستیم و با این موضوع با روش مناسبی مواجه خواهیم شد.»
گواردیولا در ادامه صحبتهایش به تمجید از میلان و فوتبال ایتالیا پرداخت و گفت:«می خواهیم به ایتالیایی ها نشان دهیم که ما تیم خوبی هستیم. می خواهیم احساس خوبی به کشوری که از نظر فوتبالی این قدر خوب است بدهیم و این احساس را دربازی با میلان به نمایش بگذاریم.»
او درمورد مالدینی اسطوره روسونری هم صحبت کرد و به این نکته اشاره کرد که قبلا سعی درمتقاعد کردن مالدینی برای پیوستن به بارسا داشته:« در طول 50 یا 60 سال اخیر بازیکنی مثل مالدینی در ایتالیا نیامده است.من در لیگ قهرمانان اروپا در سال 2009 به دنبال متقاعد کردن او بودم تا به بارسا بیاید.»
رویارویی ایبراهیموویچ با کاتالونیایی ها یکی دیگر از مسائلی بود که گواردیولا در موردآن به صحبت پرداخت:« من هیچ مشکلی باایبرا ندارم. تنها کاری که من انجام نمی دهم این است که نمی خواهد رسانه ها را در کنفرانس خبری متقاعد کنم که از من و ایبرا عکسی به یادگار بگیرند. اگر او را ببینم با او احوالپرسی می کنم. اینکه او از من خوشش نمی آید، تاثیری در رفتار من نمی گذارد. نظر من درمورد کارنامه ورزشی او این است که او کارنامه درخشانی دارد.»
مربی جوان بارسا سبک بازی میلان رااین طور تحلیل کرد:« میلان قدرت ضد حمله فراوانی دارد.مهمترین نکته این است که مادر این بازی خودمان باشیم. برای برد به میدان برویم و بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.»