سلام اقا ماله من چرا اینجوری میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام اقا ماله من چرا اینجوری میشه
نقل قول:
سلام و به پی سی ورد خوش آمدید
قبل هر چیز بگم اینجا یک فروم هست. بنابراین ممکنه کاربرها همون موقع که شما سوالی رو می پرسید بهتون جواب ندند. لطفا شکیبایی پیشه کنید و منتظر باشید تا کسی جوابتونو بده معمولا ممکنه از چند ساعت تا چندین روز طول بکشه. به هر حال کاربرها اگر سوال شما رو ببینند و براش جوابی داشته باشند حتما جوابتونو می دند. پست کردن یک پست پشت سر هم هیچ کمکی به اینکه جواب شما زودتر داده بشه نمی کنه، و البته این کار نظم انجمن رو به هم می زنه. پس از شما خواهش می کنم که هر پستی رو یک بار پست کنید و اگر بعد از زمان معقولی جواب نگرفتید دوباره پست کنید. معمولا زمان معقول شامل 10 دقیقه نیست بیشتر صبر کنید مثلا حداقل یک روز.
و اما جواب شما. اگر سعی کنید متن ارور رو بخونید می گه که ارور از طرف خود یاهو هست و بعد از جند وقت رفع می شه. مثلا می تونید یک ساعت دیگه دوباره امتحان کنید.
همچنین یک سری پیشنهادات می ده که ممکنه با انجام اونا ارور از بین بره از جمله:
1- در تمام وسایلی که دارید از قبیل کامپیوتر ، لپتاب، موبایل و تبلتتون از اکانت یاهو جارج بشید.
2- ببینید آیا سیستم عامل و بروزرتون جزو سیستم هایی هست که ساپورت بشه از طرف یاهو؟ (به احتمال زیاد اگر از سیستم های معمولی استفاده می کنید توی این بخش مشکلی ندارید)
3- کش و کوکی های بروزرتونو پاک کنید
4-بروزرتونو ریستارت کنید
5-دوباره وارد اکانت یاهوتون بشید.
اما پیشنهاد من اینه که قبل اینکه این همه زحمت به خودتون بدید اول چند ساعت صبر کنید
بعد ببینید روی یک سیستم دیگه هم همین ارور رو میده؟
امیدوارم مشکلتون حل شده باشه
:n16:
مرسی همین اینکار امتحان کردم هنوز تست نکردم عزیزنقل قول:
از 3 روز پیش دیگر هیچ ایمیلی نمی توتنم ارسال و یا دریافت کنم.. اما ایمیل اسپم را دریافت می کنم و حتی نمی توانم وارد ستینگ یاهو بشوم.
هیچ مشکلی وجود نداره دوست عزیز. من روزی 200-300 تا ایمیل دریافت میکنم و هیچ مشکلی هم نیست. از یک مرورگر دیگه استفاده کنید.نقل قول:
دوست عزیز مشکل از بروزر نمی باشد .
بروی چندین کامپیوتر تست شده
نقل قول:
سلام
متاسفانه پنل مدیریت ایمیل یاهو با کمی کندی اینترنت دچار مشکل میشه .
برای رفع مشکلتون موارد زیر رو انجام بدین :
- ابتدا از اکانت یاهو خارج بشین
- کش مرورگر رو پاک کنین
- حالا بسراغ صفحه لاگین یاهو برید
- برای اولین بار لطفا پهنای باند کامل برای لایگن و ورود به پنل مدیریت یاهو اختصاص بدین ( کاره دیگه ای که پهنای باند اینترنت رو بگیر انجام ندید)
- لاگین کنین و منتظر بمونید تا به طور کامل پنل مدیریت ایمیل یاهو بالا بیاد .
- حالا استفاده کنید :n01:
سلام
من هر وقت وارد یاهو مسنجرم میشم باید دستی پسورد رو وارد کنم و ذخیره نمیشه
یه هشدار میاد میگه به خاطر امنیت شما ینکارو کردیم...
کسی میدونه بگه....
احتمالا منظورتون نرم افزار یاهو مسنجیر هست چون ازطریق میل و بروزر که یک بار وارد یل می شوید و بعد یاهومسنجر هم برایتان کار می کند. اگر مشکل این است لطفا در تاپیک زیر مطرح فرمایید.نقل قول:
اگر منظورتون یاهو مسنجری هست که در ایمیل یاهو باز می شه لطفا بیشتر توضیح دهید. ممنون
- - - Updated - - -
احتمالا منظورتون نرم افزار یاهو مسنجیر هست چون ازطریق میل و بروزر که یک بار وارد یل می شوید و بعد یاهومسنجر هم برایتان کار می کند. اگر مشکل این است لطفا در تاپیک زیر مطرح فرمایید.نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230339&page=621
اگر منظورتون یاهو مسنجری هست که در ایمیل یاهو باز می شه لطفا بیشتر توضیح دهید. ممنون
دوست گرامی از کلیه پهنای باند استفاده می شود دیگران اکانت های شرکت مشکل ندارد.
تنها این اکانت این مشکل را پیدا کرده.
چگونه می توانم به yahoo اطلاع دهم.
کسی ایمیل پشتیبانی yahoo را می داند