داداش الان من واسه خرید باید چی بگم به فروشنده ؟ :18:نقل قول:
Printable View
داداش الان من واسه خرید باید چی بگم به فروشنده ؟ :18:نقل قول:
نظرتون راجعبه bellagio micaelangelo چی یه ادو تویلت که دوقولو هستش عطر سرد وشیرین و عطر شیرین من خریدم 30 تومان قیمتش چنده
فارنهایت رو منم خیلی ازش تعریف شنیدم ولی خودم هنوز سعادت بو کردنش رو نداشتم.نقل قول:
در مورد rocky mountain هم درست تشخیص دادی، خیلی همه پسنده.
چی بگی؟؟نقل قول:
بگو آقا از شرکت امپر که عطراش تو بازار من یکی از اسپری هاشو میخوام...کارای امپر انقد تو همه مغازه ها زیاد شده که به هر مغازه داری بگی عطرای شرکت امپر 20 تاشو میذاره جلوت...حالا تو به طرف بگو من از همون مدل عطرا به جای عطر اسپری هاشونو میخوام...مدلاشو میذاره جلوت یکیشونو انتخاب کن.
برو یه سر تو سایتش اونجا تنوع محصولات مردونه و زنونه شو ببین
کد:http://www.emperperfumes.com
پایین عکس عطرا یه گزینه هست به اسم Range
رو اون کلیک کن عکس اسپری هاشونو برات میاره
نقل قول:
تکرارمیشه :11:
هر چی گشتم لینک که هیتلر نباشه نیست:31: تو گوگل سرچ کن میاد از برند comme des garcons روی جعبه زده spain اسپانیایی هستنقل قول:
نقل قول:اصلالتا این برند ژاپنی هستش..کد:http://www.luckyscent.com/shop/section/1/item/21622/brand/Comme_des_Garcons/Wonderwood.html
امروز رفتم باز اسمیت ویسون رو تست کردم.این دفعه خیلی بهتر اومد به نظرم.یه چیزی بود که نه معلومه
ترشه؟تلخه؟بینابین بود.بد نبود ولی به نظرم 62 تومن بالاست.در عینه ملایمی تند بود:31:
نقل قول:
لالیک بوی کاج سوخته داره.
دوستان كسي تا حالا از عطراي شركتي به اسم NCC استفاده كرده؟
همين كه الان كار Black Diamond اش به خاطر شباهت فوق العاده به لاليك خيلي معروف شده و ماندگاري وحشتاكي هم داره.
شركتش يه جوريه..كلا با اين كه كيفيت كاراش بسيار عاليه اما خيلي گم نام و بي نامو نشونه...اصلا معلوم نيست از كجا مياد كه انقدر كاراش خوبه واصلا ساخت كجاست...اما واقعا كاراش خيلي عاليه...واقعا ميگماچون خيلياشونو امتحان كردم و همه شون عالي بودن...به خاطر همينم قيمتاشو با وجود اين كه كار مشابه ارائه ميده كمتر از 30 تومن نميده.
من يه كاپيتان بلك ازش تست كردم كه اين كاپتان بلك تو بازار پيش اون انگار بوي زهر مار ميده...يه كار بسيار عالي ديگه اش هم Cristiano ronaldo بود به قول خودش...اما زحمت سرچشونو تو اينترنت نكشيد چون هيچ ردپايي از يه همچين شركتي تواينترنت پيدا نميكنيد...