بله حالا متوجه شدم . متشكر..
Printable View
بله حالا متوجه شدم . متشكر..
221.يكي از زيباترين و خواستني ترين ارزوهات ؟
كنار كسايي باشم كه دوسشون دارم و حس كنم خوشبختي باهم بودن را با تموم وجود:rolleye:
222.چرا ملت اين همه سوال ازت ميكنن؟
يا لطف دارن يا براشون جالبم يا دوسم دارن يا براشون ناشناخته ام يا ...
223.نظرت راجع به زندگي در اينده چيه ... و در گذشته ؟ايا تو هم موافقي كه كه عشق و مهرو محبت و ابراز علاقه افراد نسبت بههم داره كم وكمتر ميشه با گذشت زمان؟ بااين تفاصير دوست داري در گذشته زندگي كني يااينده ... دو انتخاب داري ... كدوم يكي
فرقي نمي كنه هر جا به دنيا بيام تطبيق پيدا مي كنم .
كمتر نه اما سطحي تر -
اصلا فرقي نداره اما چون تمدنا دوس دارم اينده بهتر
224.چجوري به اينجا رسيدي ؟ بر قله اي؟ راضي هستي؟ برگرد به گذشته نگاه كن ... حالا به راه پيش روت ..چه حسي داري ... چي ميبيني؟
در مورد موفقياتم با تلا ش و كمكاي خانواده- نه قله اما پايين هم نيستم ( مي شد خيلي بالاتر بود )-
چه قدر قبلا پشتكارم بيشتر بود ... اگه مثل اون موقع ها پرتلاش بشم روبه رو چيزي نيست كه بترسوندم
225.دوست داري تو زندگيت به چي برسي؟
خوشبختي و ارامش
226.رضايت والدين ارجحيت داره يا همسر؟
بستگي داره در چه برهه اي از زندگيت باشي
227.فرزند ارجحيت داره يا همسر ؟(زندگي رو ميگم ..جان فرزند برات مهمتره ياهمسرت )
فكر كنم ادم همسرشا بيشتر دوس داره اما اگه قضيه زندگي باشه بچه ارجح تر حق زندگي مال اونه
228.ايا بعد از مرگ همسرت (خداي نكرده انشالله 10000سال عمر با عزت بكنيد ) ازدواج ديگه اي خواهي داشت ؟ يااينكه بايادش سر ميكني؟
بايد تو شرايط بود اگه بچه داشته باشم ازدواج نمي كنم اما اگه بچه اي نباشه قضيه شايد متفاوت باشه
229.اا اين مطلب كه افراد ميرن بعد از مرگ همسر اول همسر ديگه اي اختيار ميكنند ؟بي وفايي مي دوني ؟ نوعي نامردي؟
منطقيه اما ناخودآگاه ادم حس نامردي مي كنه
230.چرا خانوما براشون مهمه كه ايا بعد از مرگشون همسرشون همسر دگه اي اختيار مي كنند يا خير ؟
وا اصلا چرا فكر كنم من زودتر مي يميرم . اين قدر از قول خانمها حرف نزن حسين :cool:
231.ايا براي تو اين مطلب مهمه ؟اگه اين سوال رو بپرسي دوست داري چهجوابي بشنوي؟
بهش فكر مي كنم - اما خوب درست نيست كه بگه اره بايد بگه خدا نياره اون روزا من بي تو مي يميرم :laughing:
232.خانومها بهتر هم ديگه رو مي خوان يا اقايون ؟
خانمها
233.چه چيزي در اقايون بيشتر براي خانمها وجودش هائز اهميته ؟ و مورد توجه ؟
مسئوليت پذيري و باعرضه بودن - مرد بودن
234.ايا موافقي كه هيچ خانومي نمي تونه بگه من عاشق تو ام بر فرض مثال .چون هيچ وقت عشقشون موندگار نيست ... و هميشه بدنبال بهترين اند ... اگر گيربيارن اين حرف رو ميزنند.و اگه بهتريني باز ببينند ... تمايل پيدا ميكنند به طرف ... ايا حرفي كه خانومها مي زنندرز مورد عشق ..تنها بيان يك حس كه از عادت كردن ناشي ميشه نيست؟
شايد حرف از روي عادت باشه و نه عميق اما لازمه بي وفايي نيست نه خانمها بي معرفت نيستن
235.سوالهاي فلسفي .... موافقي ازت بپرسم يا نه ؟(جواب بده ر سوالهاي بعدي ازت مي پرسم )
نه بدم مي ياد از فلسفه
236.چهحسي داري اين دفعه اين همه سوال ازت كردم .... ؟ دفعه ي بعد مي دوني كه بيشتره ... 300 سوال پشت سر هم ....
به خدا انگشتم شكست از درد
237.چرا سولئاريس كه اين همه سوال ازت ميكنه نمي گن بالاچشش ابروهه/// اونوقت ما زارت همه دنيا رو سرمون خراب مي كنند و خراب مي كني ...؟تعدد پست ها به صلاحه به نظرت؟
اون جدا جدا مي پرسه بعد هم اونم دعوا كردن كه
238.ديوانه ... ديوانه از قفس پريد ... تو رو ياد چي ميندازه؟
فيلم
239..برف ... رودخانه ... جنگل ... فرانك 7 سالشه ... اينا تو رو ياد چي ميندازه ..هر كدومشون... ايا خاطره اي داري كه باديدن هر سه اينا برات تداعي بشه ؟
برف كرمانشاه چه قدر برف مي يومد واي خونه برفي مي ساختيم عال بود
رودخونه = زاينده رود عشق من
جنگل= اخرن مسافرت شمال با دانشگاه
7 ساله = بچگيم تو دشت شقايق پشت خونمون
240.يه جمله بگو كه توش تمام ارزو ها خواسته هات موج بزنه ...
من نشسته ام پيش كسي كه دوسش دارم و با تمام وجود خوشبختي و موفقيت را حس مي كنم
241.تضاد طبقاتي؟نظرت چيه؟ايا بايد مقابله بشه باهاش؟يا اينكه امر متعارفيه
گريز ناپذير مي شه كمش كرد اما از بين نمي ره طبيعيه
242.نظرت راجع به دختر هايي كه ميرن دوبي چيه؟ ايا واقعا از بي پوليه يا اينكه منحرفن؟
خيليها بي پولي بعضيهاشون واقعا بچه ان گناه خودشون نيست اما بعضي دلشون مي خواد
243.چرا انقدر خانوما به بيراهه كشيده ميشن؟
چون جنس مردا خرابه و خانمها دير مي فهمن
244.چطور ادمي لياقت مرگ رو پيدا ميكنه .... يعني اينكه واقعا مستحق مرگه ... با انجام چه كاري ...؟
گناههاي اجتماعي بزرگ مثل خفاش شب و....
245.اگه بخوان از بين ببرنت و بكشنت ... دوست داري اعدامت كنند با طناب دار ؟ يا اينكه رويه صندلي الكتريكي اعدامت كنند؟ يا اينكه سلاخي بشي؟
طناب دار- گمونم دردش كمتر باشه و ترسش
246.تو با اسرائل مشكل داري؟ با كار هايي كه كرده ؟
كي بهت گفت مشكل دارم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ضد حال بود
247.از جي ميل استفاده ميكني يا ايميل؟ (ياهو . هات ميل .. ؟)
ياهو و سايت دانشگاه
248.اينكه ميگن اصفهانيا بمبوس بوبو ميزنن راسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم لطفا
249.چرا بعضي ها تشنن به خينه اصفهانيا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم ندارن بهتر از خود ببينن ( شوخي )
250.چجوري ميشه فهميد فردي يك دوست واقعيه؟ تو چطور امتحانش مي كني؟ تا حالا برات مشخص شده ؟
تو موقعيتهاي سخت تنهام نذاره باهام روراست باشه باورم كنه دركم كنه من امتحانش نمي كنم زمانه بهترين ممتحنه بله من كلي دوست عالي دارم
آخه من زورو هستم........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
بابا ما سوسک میشیم.......با اینهمه سوال.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمونیم فرانک.............راست بگو.......... نگوگلیدی که؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو گوگل نسرچیدی.........بنده رو به خیل هوادار ت اضافه کن......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائیش این سوالا و این جوابا.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حوصله و اطلاعات میخواد.........
منکه سوسک شدم رفت زیر میز.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم موفق باشی...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
368- تا حالا شده از اين انجمن اشكال بگيري ؟
369- مي تونم بپرسم كي بهتون گفته من سامان هستم ؟
370- زندگي يعني ؟
371- فكر مي كني اگر ايران 10 برابر الان وسعت داشت موفق تر نبود ؟
372- فكر مي كني اگر ايران الان 10 برابر الان نفت و گاز داشت موفق تر بود ؟
373- مي دوني كل دارايي بيل گيتس چه قدره ؟
374- مي دوني همين بيل گيتس خودمون اگر از همين امروز روزي 5 ميليارد تومان خرج كنه 40 سال ديگع طول مي كشه تا پولش تموم شده ؟
375- فكر مي كني بتوني 5 ميليارد تومان رو توي يك روز تموم كني ؟
376- دوست داي زمين بخري يا ماشين يا پول تو بانك ؟
377- براي بار دوم فكر مي كني چند صفحه به اين تاپيك اضافه كني ؟
378- تا همين الان چند تا پست توي مشاعره دادي ؟
379- سوال بالا ولي درباره صندلي داغ ؟
380- بهترين ساعت روز ؟
خودم دوست دارم بر گردم ولي شرايط نخواهد گذاشت ...
واي الهي بميرم
بابا چقدر سوال پرسيدين لز اين مگ مگي جون!!!!!!!!!!!!11
تو را خدا امونش بدين.به خدا فرار نمي كنه.
مگ مگي جون من هم 2 سوال داشتم
1.در روز چند ساعت مي خوابي؟
2.در اين هفته چند ساعت خوابيدي؟
هي خانوم مي دوني به نظر من تو نمره بيستي
221.يكي از زيباترين و خواستني ترين ارزوهات ؟
كنار كسايي باشم كه دوسشون دارم و حس كنم خوشبختي باهم بودن را با تموم وجود:rolleye:
222.چرا ملت اين همه سوال ازت ميكنن؟
يا لطف دارن يا براشون جالبم يا دوسم دارن يا براشون ناشناخته ام يا ...
223.نظرت راجع به زندگي در اينده چيه ... و در گذشته ؟ايا تو هم موافقي كه كه عشق و مهرو محبت و ابراز علاقه افراد نسبت بههم داره كم وكمتر ميشه با گذشت زمان؟ بااين تفاصير دوست داري در گذشته زندگي كني يااينده ... دو انتخاب داري ... كدوم يكي
فرقي نمي كنه هر جا به دنيا بيام تطبيق پيدا مي كنم .
كمتر نه اما سطحي تر -
اصلا فرقي نداره اما چون تمدنا دوس دارم اينده بهتر
224.چجوري به اينجا رسيدي ؟ بر قله اي؟ راضي هستي؟ برگرد به گذشته نگاه كن ... حالا به راه پيش روت ..چه حسي داري ... چي ميبيني؟
در مورد موفقياتم با تلا ش و كمكاي خانواده- نه قله اما پايين هم نيستم ( مي شد خيلي بالاتر بود )-
چه قدر قبلا پشتكارم بيشتر بود ... اگه مثل اون موقع ها پرتلاش بشم روبه رو چيزي نيست كه بترسوندم
225.دوست داري تو زندگيت به چي برسي؟
خوشبختي و ارامش
226.رضايت والدين ارجحيت داره يا همسر؟
بستگي داره در چه برهه اي از زندگيت باشي
227.فرزند ارجحيت داره يا همسر ؟(زندگي رو ميگم ..جان فرزند برات مهمتره ياهمسرت )
فكر كنم ادم همسرشا بيشتر دوس داره اما اگه قضيه زندگي باشه بچه ارجح تر حق زندگي مال اونه
228.ايا بعد از مرگ همسرت (خداي نكرده انشالله 10000سال عمر با عزت بكنيد ) ازدواج ديگه اي خواهي داشت ؟ يااينكه بايادش سر ميكني؟
بايد تو شرايط بود اگه بچه داشته باشم ازدواج نمي كنم اما اگه بچه اي نباشه قضيه شايد متفاوت باشه
229.اا اين مطلب كه افراد ميرن بعد از مرگ همسر اول همسر ديگه اي اختيار ميكنند ؟بي وفايي مي دوني ؟ نوعي نامردي؟
منطقيه اما ناخودآگاه ادم حس نامردي مي كنه
230.چرا خانوما براشون مهمه كه ايا بعد از مرگشون همسرشون همسر دگه اي اختيار مي كنند يا خير ؟
وا اصلا چرا فكر كنم من زودتر مي يميرم . اين قدر از قول خانمها حرف نزن حسين :cool:
231.ايا براي تو اين مطلب مهمه ؟اگه اين سوال رو بپرسي دوست داري چهجوابي بشنوي؟
بهش فكر مي كنم - اما خوب درست نيست كه بگه اره بايد بگه خدا نياره اون روزا من بي تو مي يميرم :laughing:
232.خانومها بهتر هم ديگه رو مي خوان يا اقايون ؟
خانمها
233.چه چيزي در اقايون بيشتر براي خانمها وجودش هائز اهميته ؟ و مورد توجه ؟
مسئوليت پذيري و باعرضه بودن - مرد بودن
234.ايا موافقي كه هيچ خانومي نمي تونه بگه من عاشق تو ام بر فرض مثال .چون هيچ وقت عشقشون موندگار نيست ... و هميشه بدنبال بهترين اند ... اگر گيربيارن اين حرف رو ميزنند.و اگه بهتريني باز ببينند ... تمايل پيدا ميكنند به طرف ... ايا حرفي كه خانومها مي زنندرز مورد عشق ..تنها بيان يك حس كه از عادت كردن ناشي ميشه نيست؟
شايد حرف از روي عادت باشه و نه عميق اما لازمه بي وفايي نيست نه خانمها بي معرفت نيستن
235.سوالهاي فلسفي .... موافقي ازت بپرسم يا نه ؟(جواب بده ر سوالهاي بعدي ازت مي پرسم )
نه بدم مي ياد از فلسفه
236.چهحسي داري اين دفعه اين همه سوال ازت كردم .... ؟ دفعه ي بعد مي دوني كه بيشتره ... 300 سوال پشت سر هم ....
به خدا انگشتم شكست از درد
237.چرا سولئاريس كه اين همه سوال ازت ميكنه نمي گن بالاچشش ابروهه/// اونوقت ما زارت همه دنيا رو سرمون خراب مي كنند و خراب مي كني ...؟تعدد پست ها به صلاحه به نظرت؟
اون جدا جدا مي پرسه بعد هم اونم دعوا كردن كه
238.ديوانه ... ديوانه از قفس پريد ... تو رو ياد چي ميندازه؟
فيلم
239..برف ... رودخانه ... جنگل ... فرانك 7 سالشه ... اينا تو رو ياد چي ميندازه ..هر كدومشون... ايا خاطره اي داري كه باديدن هر سه اينا برات تداعي بشه ؟
برف كرمانشاه چه قدر برف مي يومد واي خونه برفي مي ساختيم عال بود
رودخونه = زاينده رود عشق من
جنگل= اخرن مسافرت شمال با دانشگاه
7 ساله = بچگيم تو دشت شقايق پشت خونمون
240.يه جمله بگو كه توش تمام ارزو ها خواسته هات موج بزنه ...
من نشسته ام پيش كسي كه دوسش دارم و با تمام وجود خوشبختي و موفقيت را حس مي كنم
241.تضاد طبقاتي؟نظرت چيه؟ايا بايد مقابله بشه باهاش؟يا اينكه امر متعارفيه
گريز ناپذير مي شه كمش كرد اما از بين نمي ره طبيعيه
242.نظرت راجع به دختر هايي كه ميرن دوبي چيه؟ ايا واقعا از بي پوليه يا اينكه منحرفن؟
خيليها بي پولي بعضيهاشون واقعا بچه ان گناه خودشون نيست اما بعضي دلشون مي خواد
243.چرا انقدر خانوما به بيراهه كشيده ميشن؟
چون جنس مردا خرابه و خانمها دير مي فهمن
244.چطور ادمي لياقت مرگ رو پيدا ميكنه .... يعني اينكه واقعا مستحق مرگه ... با انجام چه كاري ...؟
گناههاي اجتماعي بزرگ مثل خفاش شب و....
245.اگه بخوان از بين ببرنت و بكشنت ... دوست داري اعدامت كنند با طناب دار ؟ يا اينكه رويه صندلي الكتريكي اعدامت كنند؟ يا اينكه سلاخي بشي؟
طناب دار- گمونم دردش كمتر باشه و ترسش
246.تو با اسرائل مشكل داري؟ با كار هايي كه كرده ؟
كي بهت گفت مشكل دارم :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: ضد حال بود
247.از جي ميل استفاده ميكني يا ايميل؟ (ياهو . هات ميل .. ؟)
ياهو و سايت دانشگاه
248.اينكه ميگن اصفهانيا بمبوس بوبو ميزنن راسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مترجم لطفا
249.چرا بعضي ها تشنن به خينه اصفهانيا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم ندارن بهتر از خود ببينن ( شوخي )
250.چجوري ميشه فهميد فردي يك دوست واقعيه؟ تو چطور امتحانش مي كني؟ تا حالا برات مشخص شده ؟
تو موقعيتهاي سخت تنهام نذاره باهام روراست باشه باورم كنه دركم كنه من امتحانش نمي كنم زمانه بهترين ممتحنه بله من كلي دوست عالي دارم
381- ساويس بهتره يا ساويز ؟
382- اوتار مونيكا خيلي قشنگه از 1000 نمره چند بهش ميدي ؟
383- تو هم نظرت اينه ؟ : مشكي رنگ عشقه ...
384- فيلم اره رو ديدي ؟
385- بهترين كلمه رو گفته بودي سرزمين چرا اين فكرو كردي آخه بهترين كلمه توي دنيا مادر انتخاب شد !؟
386- مي دوني سكتور صفر هارد كجاست ؟
387- هانس كريستين اندرسن خيلي نويسنده خوب و بزرگيه اسم داستانهايي رو كه ازش خوندي رو بگو ؟
388- من توي تاپيك داستان هاي كوتاه نميرم ولي مي دونم كه خيلي خوبه شما هم توش فعاليت داريد ؟
389- در آخر كي از همه بيشتر سوال خواهد پرسيد ؟
390- يه سوال جالب : مي گن امام زمان ظهور خواهد كرد و مي گن عيسي هم ظهور خواهد كرد لحظه ي ظهور طرف كي هستي ؟
(اگه خواستي جواب بدي لطف كن توي پيام خصوصي بده )
391- به نظرت اين صندلي داغ وقت كشي نيست ؟
392- مي دونستي درمان براي ايدز پيدا شد ؟
393- مي دوني بزرگترين كتاب خانه خاور ميانه مال كدوم كشوره ؟
394- انديشه يا فكر ؟
395- اگه ضريب هوشيت 300 بود چي ميشد ؟
396- دوست داشتي يه آدم زشت بودي كه كسي نگات نمي كرد ولي مي تونستي نامرئي بشي ؟
397- دوست داشتي هر چيزي مي خواستي انجام بشه ؟
398- چند سال ديگه زمين نابود ميشه ؟
399- ورزش حرفه ايت چيه ؟
400- ههه هاهاها ه ه ه هى هو ه ... مي دونستي پدرم درآومد تا اين همه سوال پرسيدم ؟
موفق باشي كه هميشه بودي و هستي ! اين منم كه بيچاره شدم ..
نع.........
مثل اینکه گوگل این وسط هیچکارس....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که مرید شما شدیم........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول معلومات عمومی....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون فوق لیسانس هم حقته........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شیر مادر برات حلال تر باشه........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه کم آوردم.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااا ار كجا فهميديم :rolleye: :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
ولي نه جدي حيتي اگه مسخره ام هم مي كني ( چون بعد از هر جواب من يك تاصلاحيه روش مي زنن ) بازم كيف داره :laughing: :laughing: :laughing:
ممنون
عمرا شما كم بيارين اين چه حرفيه
( مصونيت سياسي ديگه هر چي مي خواييم مي گيم )
مرسي در هر صورت
اميدوارم زود زود شما رو صندلي باشي تا نشون همه بدين معلومات يعني چي
البته اگه اوضاع مثل الان ادامه پيدا كنه