تو بخشنامه نوشته تحويل خودرو حداكثر 5 روز پس از پرداخت مابه التفاوت!!! خيلي عجيبه !!! حالا امروز فردا پرداخت كنيم ببينيم چي ميشه.نقل قول:
Printable View
تو بخشنامه نوشته تحويل خودرو حداكثر 5 روز پس از پرداخت مابه التفاوت!!! خيلي عجيبه !!! حالا امروز فردا پرداخت كنيم ببينيم چي ميشه.نقل قول:
من دیروز پولو ریختم و گفتن تا آخر این هفته ماشینو میدن 2 ساعت بعد از اینکه پولو ریختم ماشین فاکتور شد
تمام محصولات ایرانی در چند سال اخیر افت کیفیت رو داشتن و تندر 90 هم به مراتب این افت رو داشته .نقل قول:
اینکه بین 405 SLX و تندر 90 کدوم انتخاب میشه بستگی به ملاک های هر شخصی برای انتخاب خودرو داره.
نمیشه قطعی یکی رو انتخاب کرد
تندر 90 تولید پارس خودرو از کیفیت ساخت بهتری برخورداره اونم به دلیل این بودهنقل قول:
خط مونتاژ پارس خودرو برای تندر 90 انتخاب شده بود و بعد ایران خودرو هم مونتاژ رو شروع کرد.
نقل قول:
تولید تندر اصلا متوقف نخواهد شد چون در آینده چندین محصول دیگه از رنو وارد خط تولید میشن.
اگر میبینید خودرویی در بازه ای از زمان تو لیست فروش شرکت قرار نمیگیره دلیل این نیست که تولید نمیشه
چون تقاضا زیاد هست و تیراز تولید پایین شرکت مجبور میشه برای اینکه تیراز تولید رو بالا ببری مثلا برای 1 یا 2 ماه
خودروی مورد نظر رو از لیست فروش برداره.
پارس خودرو فروش داره البته فقط از طریق نمایندگی ها. الان نمایندگی ها به صورت محدود ثبت نام میکنند(هر چند روز یکبار سایت فروش براشون باز میشه).نقل قول:
البته اینم بگم الان دارن ال90 رو در 3 تیپ :ال 90 معمولی - ال90 اسپرت و ال 90 sr ثبت نام میکنند.
عکس هایی که از sr گداشته بودن یه مقدار با اونایی که اوایل منتشر شد فرق دارن.
امروز رفتم 453 تومن مابه تفاوت ریختم
ولی وضعیت اینترنتی رو چک می کنم بدون اعتبار زده به نمایندگی هم زنگ زدم گفتن تا فردا تامین اعتبار می شه و تا فردا هم فاکتور می شه
حالا ببینم راست می گن
ببخشید میشه بپرسم تا الان چقدر پول ریختیننقل قول:
تا الاننقل قول:
175400000
تازگی کسی از ایران خودرو ماشین تحویل گرفته تو این یکی دو هفته پیش ؟
ثبت نامی کی بودین بعد الان فاکتور شد ماشینتون یا نه ؟نقل قول:
دوستان نظرتون رو درباره ماشینهای زیر میخواستم:
1. L90 E2، آخر سال 87، کم کارکرد، 13/350 م.
2.L90 سال 90،پارس خودرو، 15/700 م.
3.L90 E2، سال 89،پارس خودرو، فول آپشن، 16م.
به نظرتون کدوم یکی لرزش خرید داره؟