اميدوارم با اين همه رام عوض كردن به مشكل بر نخوريد و به چه كنم چه كنم نيوفتيد ....يه كم مدارا كنيد با گوشيتون و سعي كنيد ازش استفاده كنيد و از تبديل گوشي به موش آزمايشگاهي خودداري كنيد...نقل قول:
اميدوارم با اين همه رام عوض كردن به مشكل بر نخوريد و به چه كنم چه كنم نيوفتيد ....يه كم مدارا كنيد با گوشيتون و سعي كنيد ازش استفاده كنيد و از تبديل گوشي به موش آزمايشگاهي خودداري كنيد...نقل قول:
داداش میگن از هرچی بترسی سرت میاد، ولی خداییش واسه من اصلا مهم نیست :46:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
من یه تاچ پرو 2 داشتم، اوایل که اومده بود گرفتم 700 تومن، ولی بعد از چند ماه رفت زیر لاستیک ماشین، واسم اصلا مهم نیود، الانم اگه این گوشی براش مشکلی پیش بیاد واسم مهم نیست، مهم اینه که دوست دارم هر کاری که دوست دارم باهاش بکنمو لذت ببرم. نهایتش اینه که اینم خراب میشه یه گوشی دیگه میگیریم.:46:
دوستان یه نگاهی به این لینک کنید
من میخوام گوشیمو همونجوری که تو این لینک توضیح داده آپدیت کنم ولی مشکل اینه که رام JDGC_U6_0.26.0 دانلود کردم، ولی بعد از نصب گوشیم بالا نمیاد، بدون نصب این رامم وقتی بقیه مراحله کارو پیش میرمو در آخر wipe میکنم گوشیم بالا نمیاد، لطفا یکی راهنماییم کنه که مشکل کارم کجاست.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933710
اقا يكي به داد من برسه گوشي چه مرگش شده رو ارم موتو گير ميكنه و باتري رو نميشناسه؟؟؟
وايپم كردم چندبار هم رام عوض كردم بي فايده بود:19:
دوست عزیز شما اول گوشیتو خاموش کن، بعد دکمه ولوم پایینو نگه دار بعد دکمه پاورو فشار بده و بعد از 3 یا 4 ثانیه دکمه ها رو رها کن، منتظر بمون تا یه صفحه مشکی بیادو آرم آندروی (یه آدمک سبز بیاد)، بعد از اون دکمه ولوم بالا و بعد پایینو سریع جفتشو بزن. بعد گوشیتو فکتوری ریست کن، بعدشم که با RSD Lite نرم افزار یه فلش به رام 2.2 بزن.
مرسی اما من که گفتم این کارا رو همه کردم بی فایده بودهههنقل قول:
خوب رامی که نصب میکنیو عوض کن
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
ماشالله هزار ماشالله بچه های این تایپیک چقدر فعال هستن، هیشکی دیگه پیداش نمیشه
چه رامی رو فلش میزنی بکام جان !؟نقل قول:
باید یک رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنی . و موتورولا یو اس بی درایور رو هم که باید رو کامپیوترت نصب کرده باشی .
گوشی رو ببر تو حالت بوت لودر (گوشی رو خاموش کن و با فشار دارن همزمان پاور و ولوم بالا ) و بعد به کامپیوتر وصلش کن . برنامه rsd-lite رو باز کن و رامی که دانلود کردی رو انتخاب کن و استارت رو بزن تا تمام بشه مراحل و بنویسه pass .
نقل قول:
خوب رامی که نصب میکنیو عوض کن
همه اینکارا رو کردمهنقل قول:
چه رامی رو فلش میزنی بکام جان !؟
باید یک رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنی . و موتورولا یو اس بی درایور رو هم که باید رو کامپیوترت نصب کرده باشی .
گوشی رو ببر تو حالت بوت لودر (گوشی رو خاموش کن و با فشار دارن همزمان پاور و ولوم بالا ) و بعد به کامپیوتر وصلش کن . برنامه rsd-lite رو باز کن و رامی که دانلود کردی رو انتخاب کن و استارت رو بزن تا تمام بشه مراحل و بنویسه pass .
رام رو عوض کردم 2.2 امارات و uk هر دو تا همین مشکل رو داشتم
الانم دارم 2.1 دانلود میکنم ببینم چی میشه
بدبختی اینه که گوشی باتریو نمیشناسه و دیروز دادم یه موبایلی با منبع چند دقیقه برام شارژش کرد گفت زیاد شارژش کنه منبع باتری خراب میکنه با همین چنددقیقه سه بار روش رام ریختم
اصلا گوشی یجوری شده فک میکنم یه چیزیش کم شده پریده بجز فایل رام فایل دیگه ای ندارن
پس این نسخه کامل سیانوژن کی میاد؟؟خسته شدیم از بس صبر کردیم.!!!!