تند تند باید F رو بزنین با توجه به این پیغام...نقل قول:
Printable View
تند تند باید F رو بزنین با توجه به این پیغام...نقل قول:
میدونم ولی خب هر چی میزنم هیچ فایده نداره !!! :13:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سه نفر یکجا گیر کردند هیچکی نمیتونه کمک ما 3 نفر کنه
منم مشکل سیاه شدن صفحه درست مثل این عزیزانی که گفتن رو دارم! اولش فک کردم ماشین منفجر شد و ما کور شدیم حالا دیگه زیادی رو عصابم را رفت!!! کسی اینجا اینطوری نشده، ای بابا، یکی کمک کنه!!؟؟؟؟؟؟
عزیزا شما رو بخدا کمک کنید، مشکل از کرکه؟ از خود بازیه، از چیه آخه!؟!؟
بالاخره کشفیدم مشکلش چیه... اون مرحله رو ریستارت کنید از اول برید مشکلتون حل شه، یه باگ هستش!
تو اون قسمت که تصویر سیاه میشه ! باید یه بار اون قسمتو ریست کنید و از اول شروع کنید با این تفاوت که وقتی به محل مورد نظر نزدیک شدید (اونجا که تصویر سیاه شده بود دفعه قبل) قبلش برید تو تنظیمات گرافیک بازی و بزارید رو حالت windows mode و بعد از رد کردن اون قسمت !! دوباره به حالت عادی برگردونید و ...
اقا من WINDOWS MODE را پیدا نکردم دقیقا کجاست من یک بار مرحله ر ری استارت کردم فرقی نکرد بار دیگه تنظیمات گرافیک را روی دیفالت گذاشتم بازم فرقی نکردنقل قول:
:19:
:19:سلام من هر كاري ميكنم كال اف 7 اجرانمي شه پك هم ريختم باز اجرا نشد چكار كنم:19:
:19:
تو همون قسمتی که تنظیمات گرافیکی رو تغییر میدید این گزینه وجود داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! اگه هم نتونستید پیدا کنید یه بار و بازی قبل از اینکه به اون قسمتی که صفحه سیاه میشه برسید !! یه بار کلید ترکیبی alt+Enter رو از رو کیبورد بزنید تا بازی به حالت windos mode بره و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
+
موفق باشید :20:
دوست عزیز اگه میخوای جوابی بگیری لطف کن بیشتر توضیح بده !! چه اروری میده ؟! در صورت امکان از ارور عکس بگیرید بزارید اینجا :46:نقل قول: