برایتان پیام خصوصی دادمنقل قول:
Printable View
برایتان پیام خصوصی دادمنقل قول:
دوست عزیز من پست خصوصی دریافت نکردم ازتون شما هم دریافت پیامتون غیر فعاله ! نمیشه پیام فرستاد!نقل قول:
حتما همین طوره، منتظر جوابت هستم دوست من.نقل قول:
بچه ها من 4شنبه ميخوام برم 373 بخرم:31:
به جز هارد اكسترنال ديگه چي چيزايي لازمه بخرم؟؟؟؟:46:
راهنماييم كنيد:11:
مجیک موس:13::13::13::13:نقل قول:
نقل قول:
:20::46:Speck
بالاخره منم خریدم :31:
MC371 مبارکم باشه.
البته من قبلن بهت تبریک گفتم اما الان هم می گویم : مبارک باشه، همیشه برات تازه بمونه :11:نقل قول:
فقط در مورد قیمت و مدل و سرعت و هرچی که به ذهنت میرسه بگو تا همه استفاده کنند :10:
خیلی ممنون دوست عزیز . مدلش که 371 هست قیمت هم بدون گارانتی 2.080.000 از الماس البته جای دیگه 2.050.000 هم میدادن ولی اطمینانی نبودن و نرم افزار و ویندوز رو با هزینه بیشتر نصب میکردن.نقل قول:
سرعتش هم که کاره خاصی باهاش نکیدم بفهمم از شانس من دو تا نرم افزاری که باهاش کار میکنم ورژن مک
نداره . مکس و اتوکد :41:
سلام M600i همشهری عزیز و گرامی.مبارکه
فکر کنم خیلی وقته که به اینجا نمیام.یعنی وقت ندارم زیاد
خوب برم سر اصل مطلب:
راستش من میخوام یه لپتاپ بگیرم اما یه کم گیج شدم.البته فعلا قصد خرید ندارم به خاطر درس و کنکور.احتمالا بشه واسه تابستون خرید این.
من خودم نظرم رو اپل مک بوک پرو هست.
این نکته رو بگم که من کارم با سیستم و ... اینه:
1=طراحی وبسایت(که با نرم افزار های ادوبی این کار رو انجام میدم-یعنی بتونه کل نرم افزار های ادوبی رو قورت بده!) و همچنین کار های گرافیکی سنگین و ...
2=اهنگ سازی ومیکس و ...
3=میکس و مونتاژ فیلم و ....
4=در ضمن گرافیک و سرعت رندر ... و ... توبازی و نرم افزار ها خیلی برام مهمه.
5=بازیها رو قورت بده در حد المپیک.یعنی با بالاترین رزولوشن و سرعت بتونم بازی کنم.( البته خیلی خیلی خیلی کم بازی میکنم ولی اگر هم بخوام بازی کنم فاز بده اساسی)
5=کیفیت تصویر ش عای باشه و مانیتورش هم فول اچ دی باشه+ lED باشه.
یعنی از هر لحاظی فوق العاده باشه.
در ضمن علاوه بر کارایی فوق العاده - باتری و ظاهر شیک و خفن هم برام خیلی مهمه و اهمیت میدم.
به نظر شما ایا بهترین انتخابم همین مدلهای مک بوک پرو میتونه باشه؟
در کل حدود 2 -2.5 میلیون واسه این گذاشتم کنار.
به نظر شما با این رنج قیمت لپتاپ های کدوم برند بهتر و سرتر و با نیاز های من سازگاری بیشتر دارند؟
با تشکر از لطف شما