دوست عزیز کافیه که بری صفحه اول سایت مبین نت و برروی متن و عکس طرح بهاری کلیک کنی. کاملاً میبینی که طرح بهار با زمستان هیچ فرقی نکرده.نقل قول:حتی عکس سفره هفت سین گذاشته. کاملاً مشخصه.کد:http://www.mobinnet.ir/
Printable View
دوست عزیز کافیه که بری صفحه اول سایت مبین نت و برروی متن و عکس طرح بهاری کلیک کنی. کاملاً میبینی که طرح بهار با زمستان هیچ فرقی نکرده.نقل قول:حتی عکس سفره هفت سین گذاشته. کاملاً مشخصه.کد:http://www.mobinnet.ir/
بچه ها من بيشتر وب گردي ميكنم تا دانلود وايمكس به دردم ميخوره؟
خوبه و می تونی بری از این طرح بهاره بگیری با مودم رایگان ولی اول برو تو سایت و اطمینان پیدا کن که محل شما آنتن میده یا نه ؟نقل قول:
من که با اینکه خونه ما خوب آنتن نمیده هیچ مشکلی نداشتم.
دوستان فلشی که در صفحه اصلی سایت مبین گذاشته شده طرح بهاری نیست. با کلیک روی اون وارد همون طرح زمستانی میشین
دوستان یک سوال:
روشی وجود داره که زمان راه اندازی اولیه مودم وایمکس رو کمتر کنیم؟ میدونید که هربار که مودم رو به برق میزنی حدود یک دقیقه طول میکشه تا آنتن رو پیدا کنه و وصل شه و لاگین کنه. میخوام ببینم روشی هست که این زمان رو کمتر کنیم یا حتی از بین ببریم؟
سوال؛
فقط مراکز استان ها سرویس میدن؟
ما پردیسیم، اینجا به غیر از یه سرویس مزخرف وایرلس که ماهی 30 تومنه دیگه هیچ سرویسی نیست، حتی edge هم نیست، کسی میدونه کی به طوابع تهران سرویس میدن؟
برای چک کردن پوشش آنتن منطقه بعد از چک کردن سایت از بخش فروش خود مبین هم بپرسید چون نقشه اونا به روز و دقیق تره
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
نه راهی وجود که زمان رو کمتر کرد چه برسه به از بین بردن:31:.نقل قول:
اي اس پس وايمكس مبين نت تقريبا 5 كيلومتري خونه ماست فك كنم تحت پوشش باشيم جون تو سايت زده تا 50 كيلومتري پوشش ميدهنقل قول:
خوبه و می تونی بری از این طرح بهاره بگیری با مودم رایگان ولی اول برو تو سایت و اطمینان پیدا کن که محل شما آنتن میده یا نه ؟
من که با اینکه خونه ما خوب آنتن نمیده هیچ مشکلی نداشتم.
دوستان كدوم مودم واسه داخل خونه بهتره؟
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
و ميشه چندتا عكس از مودم هاي مبين نت بذارين
نقل قول:
اگر قیمت براتون مهم نیست مودم وای فای یک مجموعه کامله. چون هم میتونید تا 4 تا سیستم رو بهش به صورت لن وصل کنید و هم قابلیت وای فای که واقعا کار راه اندازه. عکس مودمها در سایت مبین نت و قسمت مودم cpe موجوده.
دوستان مودم راه دور وای فای هم هست؟