سلام
:20:
:13:
البته بعضی از برنامه ها واقعاً خیلی باحاله
مثل GPS SPORT TRACKER که سرعت و ارتفاعتون رو بهتون میگه با استفاده از ماهواره ها
من تو هواپیمای 727 امتحانش کردم
سرعت رسید به 860 کیلومتر و ارتفاع رسید به 8000 متر
جهت و مختصات دقیق جفرافیایی رو هم داشتم
برام جالب بود که جزو مسافرا بودم اما از سرعت و جهت و ارتفاع اینا مطلع بودم
اما در ارباسِ A300 امتحانش کردم اما اصلا یک ماهوره هم پیدا نکرد !!!! که علتش حتما عایق بودن بدنه ی اون به امواج ماهواره های جی پی اس هست .
گوگل مپ رو هم در مسافرت با قطار تجربه کردم و واقعاً جالب انگیزه
با وجودی که شب بود و همه جا تاریک بود اما میشد راحت فهمید کجا هستی و اطرافت چیه و اون نورهایی که در کنار راه میدیدیم چی هست و کجاست . قبل از رسیدن به هر جا میشه فهمید اسمش چیه و کی بهش میرسیم .
وقتی این گوشی رو خریدمش 10 ماه پیش کفرم رو در اورد و قصه اش رو هم تو همین تاپیک نوشتم
اما حالا خیلی از مشکلاتش حل شده با رام جدید و برنامه هایی که براش ساخته شده
یه کیف خوشکل و مناسب هم بالاخره تو کویت براش پیدا کردم
یکی از خوبیهای این کاور اینه که وقتی قسمت رویی رو کاملا برگردونین به پست , با آهنربا میچسبه به اون و میشه انگشت اشاره رو در اون قرار داد و دیگه نیازی به گرفتن گوشی با تمام دست نیست و میشه راحت با انگشت شصت و یک دستی با گوشی کار کرد
تو کویت خریدمش 20 تومن اما تو اینترنت حدود 12 تومنه . اگه بیاد ایران مطمئناً از 30 یا 35 کمتر نیست
==================================================
یکی از مشکلاتی که هنوز هم حل نشده و ظاهرا اصلاً هم حل نمیشه اینه :
اسم این گوشی در زبانِ عربی " الأسَد " هست و در زبانِ انگلیسی بهش میگن " LEO " یعنی شیر
یعنی صداش باید عین نعره ی شیر باشه اما بدبختانه صداش از موش هم کمتره
:31:
بلندگویِ این گوشی هیچ بخاری ازش بلند نمیشه و البته من برنامه هایی هم دیدم که برای تقویت صداش بوده اما باز هم کیفیت صدا تعریفی نداشت چون اصلا کار از ریشه خرابه و گمونم اگه اچ تی سی محض رضای خدا یه نگاهی به بلند گوهایی نوکیا بندازه و ازشون یاد بگیره وضع بهتر میشه
بالاخره تقلید در کارِ خیر هرگز عیب نبوده و نیست
یا حق