دوستان یه led خوب که بخوام از بانه بخرم و اونجا1.500000 پول بدم چی پیشنهاد میکنید؟
حدودا 40 اینچ باشه
دوستان یه led خوب که بخوام از بانه بخرم و اونجا1.500000 پول بدم چی پیشنهاد میکنید؟
حدودا 40 اینچ باشه
با تشکر از شمانقل قول:
هر دو رو تا حدودی مطالعه کردم.ممنونم.توی ریویو نشوته بود که از 3D های سامسونگ و ال جی بسیار فراتر هست.چند تا سئوال داشتم.من می خوام یه 3d سونی بخرم.اولا اینکه آیا در این مقطع شما این تنولوژی رو توصیه می کنید یا میگید باید صبر کرد.در ضمن آیا مدل 3D دیگری هم الان در بازار هست.حدود قیمت این سونی در بانه و در ترهان چقدر هست.ممنونم.
-والا گزينه هاي زيادي هستند ميتونيد با توجه به علاقه و سلايقي كه دارين انتخاب كنيدنقل قول:
-sony ex700
-samsung c6900
به نظرم ميتونه انتخاب هاي خوبي باشه
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
نقل قول:
-والا در مورد 3d ميشه گفت زوده بخاطر نبود منابع وسورس هاي 3d بخاطر مشكلات زيادي كه دارند هنوز بخاطر رشد بسيار سريع اون و....
-مدل هاي زيادي پيدا نميشه فكر ميكنم تنها 3d هاي سامي اونجا هستند
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
دستگاهی با مشخصات زیر نیاز دارم
ممنون میشم نظرتون رو اعلام کنین
LED ،LCD یا پلاسما فرقی نمیکنه فقط کیفیت تصویرش عالی باشه
دستگاه رو واسه نصب دراتاقم میخوام و حداکثر فاصله 3/5 متر
USB PORT داشته باشه و قابلیت پخش فایلهای MPG ضبط شده از ر*س*ی*و*ر
دارای گیرنده دیجیتال باشه
تصویر در تصویر PIP داشته باشه
ساپورت زیرنویس
و این که فقط در طول شب از تلوزیون استفاده میکنم
مصرف برق هم مهم نیست:5:
قیمت هم مهم نیست حدود 1/300 تا 2/500 باشه مناسبتره
روی مدل خاصی هم تعصب ندارم
-والا معمولا پيدا كردن همه گزينه ها در يك محصول تقريبا كاري نشدني هستنقل قول:
-با اين حال گزينه هاي زير ميتونند بهترين گزينه ها باشند و همينطور غير 3d
-panasonic v20
-lg le8500
-samsung c650
-sony nx 700
-sony ex700
-samsung c6960
-sharp le820
سلام
با تشكر از دوستاني كه مرا در خريد راهنمايي كردند امروز رفتيم براي خريد و تصميم بر اين شد كه به جاي 32 كه واقعا كوچك به نظر ميومد يه 42 بگيريم و با توجه به بودجه در نظر گرفته شده پلاسماي 42C470 سامي گرفتيم..(855000t)
ممنون ميشم نظر اساتيد رو در مورد اين پلاسما بدونم و اينكه آيا MKV در اين برند ساپورت ميشه يا نه؟؟؟فروشنده كه اظهار بي اطلاعي كرد...
متشكرم.
ممنونم ببخشيد خوب متوجه نشدم. منظورتون اينه كه ساخت هر كشوري باشه اشكال نداره؟نقل قول:
و اينكه ميگن يه ر - س ي * و -ر داخلش داره راسته؟ يعني مستقيم كابل د - ي - ش رو به تلويزيون وصل ميكنن؟
-خوب اينچ بالا هم دوست داشتني ترهستنقل قول:
-ps-c470 قابليت اجراي فايل هاي تصويري رو داره وقطعا mkv رو هم پشتيباني ميكنه
-قيمت مناسبي داره لذتش رو ببرين ديگه :8:
-اره منظورم همين هست شما نهايت يا مالزيايي ويا made by samsung پيدا ميكنيد ونه چيز ديگه اينقل قول:
-نه معمولا اگر هم اين امكانات وجود داشته باشه در ريجن اسيا حذف ميشه
به نظر من بهترین کارو کردی پلاسما هم قیمتش از ال سی دی کمتره هم کیفیت تصویرش بالاتره فقط بهتر بود پلاسمای پاناسونیک میخریدی.نقل قول: