دوستان یه wd tv دارم 3 سال هست دارمش فقط ساله اول ازش استفاده کردم 2 سال تو کارتونش بوده به علت سوختن ال سی دی و لازم داشتن هارد تصمیم به فروش یا معاوضه با هارد را دارم هر کسی می خواد با قیمت مناسب پی ام بده
Printable View
دوستان یه wd tv دارم 3 سال هست دارمش فقط ساله اول ازش استفاده کردم 2 سال تو کارتونش بوده به علت سوختن ال سی دی و لازم داشتن هارد تصمیم به فروش یا معاوضه با هارد را دارم هر کسی می خواد با قیمت مناسب پی ام بده
هارد باید حتما fat فرمت شده باشه یا ntfs هم جواب میده این دستگاه؟
ntfs هم جواب میدهد
من دستگاه رو تازه خریدم اما وقتی فیلم ها رو از هارد اجرا میکنه وسط یه فیلم 90 دقیقه ای حدودا 2-3 بار تصویر قطع و وصل میشه!همه نوع فرمت ها هم امتحان کردم ولی با هموشون این مشکل رو داره ، با اپدیت مشکلش حل میشه یا مشکلش سخت افزاریه ؟؟
من چنوخته میخوام یه هارد پلیر بگیرم، بیشترین استفادمم دیدن سریال از روی هاردـه.
خودمم یه هارد 640 گیگ بدون آداپتور دارم + usb flash 4gb ، با این قیمت دلار چیز دیگه ای ام نمی خوام بخرم.
الان فقط میخوام ورژن Live همین دستگاهُ بخرم، تمام.
سوالم اینه:
از روی هارد و usb flash بدون مشکل فایلای ویدئویی رو اجرا میکنه؟
لزومی نداره حتما یه sata واسه خودش بگیرم یا فرمت هاردمو تغییر بدم؟
میخوام قبل از خرید مطمئن شم خرج اضافه ای رو دستم نمیذاره.
راستی؛ بهترین ورژنی که الآن میشه خرید لایو ـشه؟
سلام.نقل قول:
من چنوخته میخوام یه هارد پلیر بگیرم، بیشترین استفادمم دیدن سریال از روی هاردـه.
خودمم یه هارد 640 گیگ بدون آداپتور دارم + usb flash 4gb ، با این قیمت دلار چیز دیگه ای ام نمی خوام بخرم.
الان فقط میخوام ورژن Live همین دستگاهُ بخرم، تمام.
سوالم اینه:
از روی هارد و usb flash بدون مشکل فایلای ویدئویی رو اجرا میکنه؟
لزومی نداره حتما یه sata واسه خودش بگیرم یا فرمت هاردمو تغییر بدم؟
میخوام قبل از خرید مطمئن شم خرج اضافه ای رو دستم نمیذاره.
نه هیچ مشکلی نداره...
میشه گفت بله. یه مدل Hub هم هست که البته من این اواخر کمتر دیدم. این مدل Live رو میشه با همین هارد های USB استفاده کرد.نقل قول:
راستی؛ بهترین ورژنی که الآن میشه خرید لایو ـشه؟
---------------------
یه مدل جدید هم از سری WDTV معرفی شد. WDTV Play
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز معلوم نیست این مدل فقط برای بازار آمریکا باشه یا نه ولی مشخصه بیشتر برای پخش سرویس های ویدئویی آنلاین در نظر گرفته شده.
تفاوت چندانی عیر از ظاهرش با مدل فعلی نداره جز اینکه این مدل، Wi-Fi داخلی داره و یک مورد بد دیگه: این مدل SMB sharing یا همون Sharing ویندوز رو دیگه ساپورت نمیکنه. فقط از طریق DLNA میشه از دستگاه های دیگه روش stream کرد.
من هم بعضی وقتها این مشکل و دارم نمی دونم مشکل از کجاستنقل قول:
اگه کسی میدونه کمکمون کنه
دوستان این دستگاه امکان نمایش همزمان دو زیرنویس را در بالا و پایین تصویر داره؟ (از دو نوع مختلف مثلاً یکی زیرنویس درون فایل Mkv و دیگری Srt همنام با فایل)
قیمت جدید بدون گارانتی و با گارانتیش چنده؟
دوستان اين لايو استريم را از كجا مي شه خريد
سلام دوستان . من پریروز یدونه از این USB WIRELESS ها گرفتم . خیر سرم هم رفتم D-Link گرفتم که مثلا معتبر تر از بقیه برند های تو بازاره ! چون تاحالا هرچی از D-Linkمدلشم این هستش :
اقا من هرکاری کردم این به شبکه وصل نشد که نشد ! در صورتی که قبلا با این مدل
که برای دسکتاپم ازش استفاده میکنم تست کرده بودم به راحتی وصل شده بود !!! اما چون این یکم گنده و بزرگه گفتم از این مدلای نانو که کوچیکه بگیرم ! خلاصه من هرکاری کردم نتونستم وصل بشم ! آخر مجبور شدم همون مدل قدیمیتر رو که برای دسکتاپ استفاده میکرم وصل کنم به WD و این جدیدرو وصل کنم به دسکتاپم !!
حالا میخواستم ببینم تاحالا کسی به همچین مشکلی برخورده ؟ راه حلی داره که بتونم همین جدیده که هیکلش فسقلیه رو وصلش کنم ؟؟
و مشکل دیگه اینکه من هرکار کردم نتونستم فایل یا فولدری رو از کامپیوتر Share کنم ! کامپیوتر رو میبینه و میشناسه اما نمیتونه فولدری رو که Share میکنم بیاره !! از ویندوز 7 استفاده میکنم که خیلی هم وارد نیستم به Sharingش . اگه XP بود قبلا تجربه Share کردن داشتم (با PS3 و با استفاده از Mediaserver فیلم و موزیک روی هاردم رو از طریق PS3 پخش میکردم) اما با این ویندوز 7 روی PS3 و Tablet هم همین مشکل رو دارم ! کامپیوتر رو میبینه اما هیچ فایل یا فولدری رو باز نمیکنه ! از دوستان کسی میدونه من چجوری با 7 کوفتی فایل هامو شیر کنم ؟؟؟؟
خلاصه ما کلی به عیال پز دادیم که میشینی اینور جلو TV هرچی که حال کنی از اونور از توی دسکتاپ واسه خودت اجرا میکنی و هی لازم نیست بریزی رو فلش از اونور بیاری اینور هارد به هارد کنی و فلان و بهمان و اینجور حرفا !! کلی ضایع شدیم !!!
آهان یه سوال دیگه ! الان با تبلت یا موبایل ( آندروید) راحت میتونم دستگاه رو کنترل کنم . اما برای سرچ کیبردش کار نمیکنه . کسی از دوستان تجربه استفاده از APP اندروید با این دستگاه رو داشته ؟ همچین مشکلی داره برای استفاده از کیبرد تبلت ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون