ممنون.دمتم گرم.نقل قول:
فقط منظور از بک آپ گرفتن همون کپی کردن ممولیه؟؟؟
ممنون.دمتم گرم.نقل قول:
فقط منظور از بک آپ گرفتن همون کپی کردن ممولیه؟؟؟
واقعا يکی نيست لينک مرورگر اپرا مينی 5 رو بده؟ بعدشم راهنماييم کنه در مورد اینکه چه کار کنم تا خرج کمتری برام داشته باشه ، فقط هر روز صبح بايد 2 تا صفحه معمولی رو باز کنم همين
--------------------------------
ويرايش : خب من اپرا مينی 5 بتا رو نصب کردم ، کيپد مجازی خود گوشی هم هست. اما موقعی که ميخوام صفحه ای رو باز کنم ، هر صفحه ای که باشه با هر پسوندی این پيغام رو ميزنه :
نقل قول:
Connection failed : Verification of server certificate failed. Please check the date setting in your device
تورو خدا کمکم کنيد ، چرا اینجوريه؟ هرکاری ميکنم درست نميشه . خيلی لازمش دارم.
دقیقا مشکل گوشی منم همینه ... منتها هر دفعه گفتم هیشکی جواب نداد منم بیخیال شدم :41:نقل قول:
مشکلی نیست آخه. فقط شما باید بری و از قسمت اینترنت تنظیمات جی پی ار اس رو حذف کنی و دوباره درخواست بدی تا برات بفرستن و مشکل حل میشه.
من یک بار این مشکل برام به وجود اومد.
نه عزیز دلم مشکل از این نیست.نقل قول:
شما تاریخ گوشیتون باید دقیق به میلادی باشه.
تست کن حتما جواب میگیری.
هوورااا ، بسيار بسيار ممنونم ، با این روش کاملا درست شد.نقل قول:
نه عزیز دلم مشکل از این نیست.
شما تاریخ گوشیتون باید دقیق به میلادی باشه.
تست کن حتما جواب میگیری.
مرسی
---------------------------------
راستی دوستان اگر کسی از این بسته های اینترنتی ایرانسل استفاده ميکنه يک راهنمايی بکنه که چجوری فعال ميشه و کدوم يکی به صرفه تره.
امروز صبح يک صفحه بدون عکس باز کردم ( متن زياد بود ) حدود 400 تومان کم کرد، خيلی سوختم!
بسته جی پی ار اس استفاده کنی خیلی بهتره.
من تا حالا دو تا 5 مگ و یک 15 مگ و الان هم 50 مگ فعال کردم. تا یک ماه بعد عید هم زده مهلت دارم تا تموم شه.
هر بار که شارژ کنی یک ماه به تاریخ اضافه میشه.
از همه بهتر 50 مگ هست که 4000 میدی ولی 10000 مصرف میکنی.و انگار کمتر هم کم میکنه از حالت معمولی. راستی برو تو تنظیمات تصاویر رو هم غیر فعال کن تمومه.[URL="http://www.irancell.ir/Webfiles/Files/image [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه اطلاع از حساب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مگه مراحل نصب تم فلش با تم ممولی فرق داره؟؟؟
بله عزیز یکم فرق داره و تقریبا 1 گام جلوتر از تم معمولی است
خوب اون وقت طرز نصب این تم هم آموزش داده شده یا نه؟؟؟