مطمئنا اسم فایل رو اشتباه تایپ می کنید ! حروف بزرگ و کوچک رو رعایت کردید یا خیر ؟نقل قول:
دقیقا دستور زیر رو باید اجرا کنید:
اسم فایل رو هم در پست قبلی گفتم که چه طوری تایپ کنید !کد:sudo sh NVIDIA-Linux_-x86-180.51-pkg1.run
Printable View
مطمئنا اسم فایل رو اشتباه تایپ می کنید ! حروف بزرگ و کوچک رو رعایت کردید یا خیر ؟نقل قول:
دقیقا دستور زیر رو باید اجرا کنید:
اسم فایل رو هم در پست قبلی گفتم که چه طوری تایپ کنید !کد:sudo sh NVIDIA-Linux_-x86-180.51-pkg1.run
آقای Hosein-mec از راهنمایی شما متشکرم
لطف کنید و طریقه نصب dock osx را در اوبونتو توضیح دهید. مرسی
لطف کنید و طریقه نصب webcam در اوبونتو را هم توضیح دهید.
من در اوبونتو 9.04 سوئیچ دسکتاپ کردم به لپ تاب ولی دیگه دسکتاپم بالا نمیاد باید چکارکنم
سلام
یه سوال کوچیک داشتم:
cpu من intel quad هست و رمم 4GB. از کدام نسخه ubuntu بهتره استفاده کنم؟ 64bit یا 32bit؟
اخه لینک دانلودش برای 64bit گفته بود ubuntu 9.04 amd64. مشکلی نداره؟
بهتره از نسخه ی ۶۴ بیت استفاده کنید. amd64 یا X86_64 هر دو نشانه ی ۶۴ بیتی هستن !نقل قول:
توضیح کاملتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
60 Beautiful Ubuntu Desktop Wallpapers
کد:http://www.hongkiat.com/blog/60-most-execellent-ubuntu-wallpapers/
دوست عزيز به شما توصيه ميكنم از 32 بيتي استفاده كن خيلي راحت تري...
32 بيتي بهتره
دوستان با سلام .من بازی gnu backgammon رو با کلی دنگ و فنگ نصب کردم و make و make install هم به خوبی اجرا شد و تمام.اما وقتی بازی رو اجرا می کنم تا محیط بازی رو نشون می ده دوباره پنچره اش بسته میشه.چند بار امتحان کردم , ریست کردم اما باز هم همونطوریه.به نظر شما مشکل از کجاست؟
از توی ترمینال که اجراش می کنم جولب میده اما با alt+f2 که می زنم پنجره باز میشه و سریع هم بسته میشه.فعلا راه افتاد ولی اگه دوستان می دونن که چرا نمیشه از جایی غیر از تزمینال اجراش کرد بگن که یه چیزی یاد بگیریم.نقل قول:
ممنون
سلام دوستان . من بعد نصب کلی برنامه کمکی و کامپایلر و xserver جدیدو ... تونستم فایل کارت گرافیک با پسوند run را نصب کنم . ولی بعدش که سیستم را ریست میکنم میاد بالا همه چی بهم ریخته و و انگار مانیتور سوخته . و باز باید پاکش کنم تا خوب بشه . از توی بسته های add/remove هم نصب مبکنم همین میشه. موندم توش !!! یکی یه کمک دست درمون کنه خیلی ممنون میشم . البته بعضی وقتها هم error در مورد کرنل در هنگام نصب اون فایل با پسوند run را میده . میگه کانفیگ نیست و ...
بعد شما چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!نقل قول:
ایشون 4 گیگ رم دارن و سیستم عامل های 32 بیتی فقط تا 3 گیگابایت رم رو میشناسن.
از طرفی CPU شون هم چند هسته ای هست و باز هم سیستم عامل های 32 بیتی نمیتوتن از این تکنولوژی استفاده بهینه کنند.
در نتیجه اگر ایشون 32 بیتی نصب کنن کامپیوترشون فرقی با یک P4 نخواهد داشت!
شما configure/. رو اجرا کردی؟نقل قول:
کارت گرافیکتون چیه؟