نه آخه محمد جان آدم بعضی وقتا به شک می افته میبینی بعد مدتها یه ماشینی گیر میاره همونی که خودش میخواد بعدا هی شک میکنه که نکنه اینجوری باشه اونجوری باشه
رضا اگه دست دست کنی ماشین از دستت میپره .
Printable View
نه آخه محمد جان آدم بعضی وقتا به شک می افته میبینی بعد مدتها یه ماشینی گیر میاره همونی که خودش میخواد بعدا هی شک میکنه که نکنه اینجوری باشه اونجوری باشه
رضا اگه دست دست کنی ماشین از دستت میپره .
بچه ها براي دومين بار بعد از ظهر رفتيم دور زيدم خداي من شتايش ديوانه كننده هست به احتمال 95 درصد فردا نعامله صورت ميگيره امروز تمام صحبت ها رو كرديم كارت ماشين و كارت سوخت رو نشونم داد همه نوشته بودن شورولت كامارو تمام حرفها رو زديم گفتم 2 گفت بهت ميدمش چون عشق تو نسبت به اين ماشين ها ديوانه كننده هست و من به عشق تو احترام ميزارم :21:راستي بچه ها گفت كه بابام قبلا يه مشكل برا ماشين پيش اومده و هر دوتا سر سيلندراش رو عوض كرده اين خوبه يا بد؟ گفت نو خريده و اصلي بودن موتور هم آبيه
دف و گيربكس هيچ گونه صدايي نميدنمصرف صدي 18 تا 20 داخل شهر
فك كنم با 2200 راضي بشه
:27::27::27::27::27:
رنگ موتور مهم نیست اگرچه شنیدم رنگ نارنجی تولید آمریکا و آبی تولید کانادا است و گاهی هم میگن که قدرت موتورهای کانادایی کمتره اما من که بارها این موتورها را باز کردم در هیچ چیزی تفاوت ندیدم..
حالا اینقدر به رنگ موتور و درجه آمپر سخت نگیر!!اگر حس میکنی که میتونی درستش بکنی زود قال قضیه را بکن و البته خواستی نرم بشه رنگ پول را نشونش بده رام میشه و کمتر هم میده..
راستی این کامارو اگر درست فهمیده باشم بر اساس شماره وین کد باید بیس باشه و تولیدی نوور وود اوهایو آمریکا موتور 350 کاربراتور کوچیک و چیزهای دیگه هم توی این کد هست..
آقا علي اين هم جواب بديد=== راستي بچه ها گفت كه بابام قبلا يه مشكل برا ماشين پيش اومده و هر دوتا سر سيلندراش رو عوض كرده اين خوبه يا بد؟ گفت نو خريده و اصلي بودن موتور هم آبيه
دف و گيربكس هيچ گونه صدايي نميدنمصرف صدي 18 تا 20 داخل شهر
بعد كاربرات كوچيك دقيقا يعني چي؟ ميشه با كاربرات بزرگ 4 دهنه عوض كرد قيمت يه كارب بزرگ 4 دهته متوسط چقدره؟حدودا چقدري به اسب بخار اضافه ميكنه راستي شنيدم كه ميلنگ 400 ميشه به موتور 350 خوروند ميشه؟
آقا علي نهايت پولي كه من براي اين ماشين بدم 2.5 هست خوبه؟ يا گرون؟
خداييش عاشقش شدم بد جور ماشين دست مخورده دست نخورده هست
فرق بيس و ال تي چيه؟
تعویض سرسیلند به این شرط که سالم باشه خوبه.البته باید دید که چه مدل سوپاپ روی اون سواره؟کوچیک..متوسط..بزرگ..
سر سیلنر نو وجود نداره و همه دست دوم اوراقی هستند..یا از امارات میارن یا مال خود ایران است..
کارب کوچیک دارای دو دهنه است و خوراک کمتری برای موتور ایجاد میکنه پس توان اون هم کمتره..
میشه عوض کرد به شرطی که مانیفولد هوا یا بقول مکانیکها سنگ وسط موتور برای کارب 4 دهنه عوض بشه/
کارب 4 دهنه نو تا چند سال پیش حدود 250 تومان بود..شاید الان هم باشه..دست دوم سالم هم چیزی بین 80 تا 150 بود بسته به سالم بودن و تمیزی..
میل لنگ 400 را نشنیدم بشه روی 350 سوار کرد چون سایز آنها متفاوته البته شاید با بعضی روشهای تراشکاری بشه..من که تابحال انجام ندادم چون نیازی به این کار نبوده..چرا عوض کنند؟
در مورد قیمت حرفهای همه ما را توی پستهای قبلی بخونین متوجه میشید!!!
بیس کاملا ساده است پانل اون معمولیه..دور موتور نداره و درجات بنزین بزرگی روش سوار شده.بیشتر 6 سیلندرها اینجوریه..
اما ال تی برعکس دور موتور داره و درجاتش کوچیک و کامله..حالا این یکی دور موتور داره و درجات مثل التی است اما وین کد التی نداره!شاید این پلاک عوض شده؟؟سالها گذشته و معلوم نیست سر ماشین چی آمده اونم با این پدر و پسر!!
مرسي از اون قسمت پدر با پسر خيلي خيلي خوشم اومد حال كردم ايول مثل اينكه اين كامارو مثل كامي برادر حجازي نامعلوم باشه نميدونم چرا هر چي به پست ما ميخوره اينطوري؟:20:
در كل من عاشقش شدم اگه بيس هم باشه يه روز يه موتور با تجهيزات ادلبروك و گيربكس حرفه اي اتومات ميبندم بعد همچين باهاش برن اوت ميزنم كه لاستيكا منفجر بشن :5:
در كل ماشين دست نخرده اي به نظر مياد درسته؟
در مورد ميلنگ هم آره تراشكاري ميكنن گويا براي نميدونم قدرت يا شتاب بيشتر طوري كه صاحبش ميگه موتورش يه دست رينگ ميخواد
خدا عالمه
دوستان ببخشید می پرم وسط بحثتون
کسی می دونه اسم این مدل شورلت چیه؟ امروز تو یه سریال خارجی دیدمش، احتمالاً وانته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماشینها سالهاست که توی ایران مورد بی مهری قرار گرفتند و حالا یه چند سالیه تازه ملت فهمیدند که اینها چیه؟ممکنه سالها پیش این پلاکها کنده شده و هی عوض بدل کردن و معلوم نیست چرا..زیاد نمیشه روی اصالت این پلاکها هم اطمینان کرد..مگر اونی که مطمئن باشیم از روز اول خودش بوده
اون شورلت الکامینو 1968 باید باشه..خیلی زیباست..نقل قول:
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سئوال در مورد LPG
به نظرتون واسه اینکه موتور یه ماشین آمریکایی صدمه نبینه و واسه سوخت LPG آماده باشه چه تغییراتی باید روش انجام بشه ؟
یا چه چیز هایی بهش اضافه بشه ؟