سلام .نقل قول:
تو یو تیوب و نت هزاران کلیپ و مقاله در این مورد هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام .نقل قول:
تو یو تیوب و نت هزاران کلیپ و مقاله در این مورد هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
همزمان نبودنِ میل سوپاپ با میل لنگ فقط موقعی خسارت سنگین میزنه که اختلاف به حدی برسه که سوپاپ بخوره به پیستون .
اگر کمی کمتر باشه باعث سوختن سوپاپ میشه
اما اگر در حد یکی دو دندونه باشه باعث کم جون شدن موتور و بالا رفتن مصرف سوخت میشه .
یکی از علتهای بالا رفتن حرارت موتور هم همین تنظیم نبودن تسمه تایم هست .
=====================================
در مورد اختلاف میل سوپاپ در اون تصویر , بله ظاهراً درست تنظیم نیست .
دوستای عزیز و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید.من پدال کلاج ماشینمو (پراید 90) چون خیلی بالا بودش بوسیله ی چرخوندن پیچی که بالای پدال هستش( تقریبا 5 رزوه) آوردمش پایین.میخواستم بدونم روش کار همین هست یا جور دیگه باید پدال رو تنظیم کرد؟ درضمن آیا پایین آوردن پدال بیش از حد به صفحه کلاچ یا گیربکس آسیب نمیرسونه؟ یا اینکه دور موتور حین حرکت بالاتر از حد معمول نمیره؟
سلام من یه 206 تیپ 6 دارم وقتی میخوام به چپ یا راست بپیچم یه صدای قیریژ و ویریژ ماشین میده و ترمزاش هم صدا میدن پرسیدم گفتن صدای ترمز از اینه که چنتا توپی شکل تو abs هست که میتونن در بیارن
سلام.رگلاژ کردن بیش از حد برای بلبرینگ کلاچ ودیسگ وصفحه مضر هست.یک اهرم رو گریبکس هست که سیم کلاچ با یک مهره به اون متصل میشه.شما اون مهره رو شل کن تا اهرم در حد چند میل لقی پیدا کنه.یک فنر به اهرم وصله باید با فشار دست لقی رومیزون کنی.نقل قول:
ممنونم از راهنماییتون.اما شل کردن مهره ی اهرم و سیم کلاچ باعث نرم شدن کلاچ میشه.تنها راه تنظیم ارتفاع پدال کلاچ همون پیچ بالای پدال هستش.
بعد از اینکه شما پدال کلاچ رو پایین بیارید سیم کلاچ مقداری کشیده میشه که در نتیجه اهرم کلاچ هم کشیده میشه که با شل کردن مهره اهرم کلاچ اون اهرم به حالت اول برمیگرده.منظور من از متن بالا تنظیم مجدد لقی اهرم بود.نقل قول:
نقل قول:
زدی تو خال.شرمنده اول درست نگرفتم.
سلام جناب آقای MOHAMMAD_ASEMOONI . در مورد تست کلاج که فرمودید این تست در زمانی انجام می شود که ماشین در حرکت و در دنده می باشد؟ یا در حال ایستاده و دنده خلاص؟ممنون از جوابتوننقل قول:
سلام.
پرشیا مدل 86 دارم، فرمونش با توجه به سفتی عمومی پیشیا ها خیلی سفته :n23: باید پمپ هیدرولیک عوض کنم؟ یا قبل از اون راه هایی وجود داره؟ در ضمن با چرخوندن ذره ای از فرمون صدای پیسس میده!!! :23:
ممنون.