جدی..؟؟ممنون که گفتی...همه شرکت ها همین طوری هست یا نه....بعد یه سوال از اون طرف یعنی ساعت 7 صبح هم همین کارو باید کرد یا نیازی نیست..؟؟نقل قول:
بله رایگاه ولی باید ساعت 1 یک بار دیسکانکت میکردی یا مودم رو خاموش روشن میکردی تا عمل کنه !
Printable View
جدی..؟؟ممنون که گفتی...همه شرکت ها همین طوری هست یا نه....بعد یه سوال از اون طرف یعنی ساعت 7 صبح هم همین کارو باید کرد یا نیازی نیست..؟؟نقل قول:
بله رایگاه ولی باید ساعت 1 یک بار دیسکانکت میکردی یا مودم رو خاموش روشن میکردی تا عمل کنه !
بستگی به شرکت اش داره ، یادمه دفتر یه شرکت بود ( اسمش یادم نمی آد ، معروفه ) خودش می رفت تو ساعت رایگان ، این بازی ها رو هم نمی خواست ....نقل قول:
شرکت که نوشته نمی خواد ، خودش دی سی می کنه ، اما من به شما توصیه می کنم با آی دی ام که دانلود می ذاری ، تو برنامه اش بزن ساعت 6:55 استاپ کنه . این جوری خیالت راحت تره .....
شاید مودمت بهتره که سرعت بیشتری داری چون من هم باهنر هستم ولی سرعتم کمتره 35-55نقل قول:
planet-3400
فکر نکنم ، گفتم ، من همون لحظه اول دیدم و رفتم ، ساعت حدود 5 و اندی بود ، شاید بعدش که ثابت شده ، کمتر هم شده باشه ، دیشب دان نذاشتم ، اما امشب تست می کنم باز ، خبر می دمنقل قول:
یا حق
نقل قول:
reb جان ، مال سروری نیست که داری دا ن می کنی ؟ ببین resume نداره ، معمولا این جور سرور ها ، سرعت کانکشنشون هم کمتره ، از یه جا یه اسپید تست بذار که نشه رو سرور حرف زد ، فایر فاکسی ، گوگلی ، یه جای دیگه ...
یا حق
سلام . من میخوام شاتل رو قطع کنم و برم از مخابرات بگیرم . شیراز مخابرات خودش اعلام کرده با همکاری آسیا تک میده . حالا میخواستم بدونم که این شرکت توی شیراز چطور هست خدمات دهیش ؟
پینگ تایم نسبت به شاتل کسی خبر داره ؟
اولا که reb نه و alpha :31:نقل قول:
ثانیا به این سایتهای تست سرعت که نمیشه زیاد دل بست عزیزم مثل همین speedtest
گهگاهی برای تست همین جوری خوبه
بهترینش همینی هست که حی و حاضر گذوشتم
دوستان هم بزارن :11:
alpha جان ، ببخشید ، حواسم نبود :11:نقل قول:
بد بیان کردم ، منظورم این بود که تست سرعت رو از یه سروری بذار که سرور درست حسابی باشه ( آخر پستم رو ببین ، گفته ام ، فایر فاکس ، گوگل و .... )
کسی نبود منو راهنمایی کنه ؟ سرویسم داره تموم میشه . میخوام ببینم تمدید کنم یا از مخابرات بگیرم ؟
نقل قول:
سلام . من میخوام شاتل رو قطع کنم و برم از مخابرات بگیرم . شیراز مخابرات خودش اعلام کرده با همکاری آسیا تک میده . حالا میخواستم بدونم که این شرکت توی شیراز چطور هست خدمات دهیش ؟
پینگ تایم نسبت به شاتل کسی خبر داره ؟