امروز از اتصالات قیمت گرفتم. فقط رنگ مشکی داره ساخت چین 480نقل قول:
Printable View
امروز از اتصالات قیمت گرفتم. فقط رنگ مشکی داره ساخت چین 480نقل قول:
سلام دوستان
يه مشكلي كه من پيدا كردم اينه اگه با فايل منجر يه تك آهنگ رو بخواي پخش كني نميشه . يعني حتما" بايدبري توي ليست خود گالري و از اونجا آهنگ رو پيدا كني .
هيچ راه حلي نداره ؟
نقل قول:
اینم راهی برای راحت شدن از پیغام Installing !!
:31:
نقل قول:
88709090نقل قول:
اتصالات مرکزی عباس آباد (بهشتی) ولیعصر
زنگ بزن و خودت بپرس
نه داداش 480 خیلی خیلی گرونه ..............
اگه گوشی یا مموری رو یه بار فرمت کنی خوب میشه اما بعد از نصب اولین برنامه یا ساین دوباره همون اشو همون کاسه.....نقل قول:
بعداز اينكه تم رو نصب ميكنم يه مشكل به وجود مي آد وقتي گوشيم رو خاموش روشن مي كنم يا كابل رو وصل ميكنم و در مي آرم همون چيزي كه واسهinstall مي آد رو صفحه ظاهر ميشه و بعد اخطار ميده install تو اپليكيشن كامل نيست ولي تويه app هيچ مشكلي وجود نداره.
گوشيم هك نشده تمارو هم ساين كردم
دوستان یه مقایسه ی اساسی با 85 تو راه دارید فعلا مقایسه ی تئوریشو دارم...
1.صدای این دو گوشی از نظر کیفیت کاملا شبیه به هم هستن فقط 85 کمی صداش بلندتره.....
2. دوربین ان 82 سالار تو زوم وفوکوس و... از 85 سر تره تو عکسایی که میذارم میبینید...
3.ال سی دیه ان 82 خیلی دلچسب تره با اینکه 0/2اینچ کوچیکتره....شاید به خاطره اینه که همه به led عادت کردن....
4.تو ان گیج ان 85 از psp هم بیشتر حال میده باور میکنید دوست من ps3 3 نه 2 ها...گذاشته کنار ان گیج میزنه این اخیرا هم هر 10 تا بازیش تموم شده ولنگ منه که براش ردیف کنم.....حالا منم موندم که چه شکلیه کلاینت میخواد یا نه؟؟؟هک میخواد یا نه؟؟؟اگه میخواد از چه مرحله ای باید شروع کرد و...
بقیش هم میاد دوباره.....
ولی هنوزم که هنوزه من میگم بهترین گوشی نوکیا جدا ان 82 هست نمیدونم دیگه چرا نتونسته از لحاظ دوربینی گوشی مثل این بزنه؟؟؟
فروشگاه نیا شاپ (مرکز رسمی فروش نیا) اعلام قیمت میکنه N82 ساخت چین تحت لیسانس فنلاند نقره ای رنگ قیمت 460 فکر کنم این معقول تر باشه (با بازار بدون گارانتی حدود 50 تومان اختلاف داره)نقل قول:
به نظر من این می ارزه چون بدون گارانتی ها اغلب لیبل هستند و از کانال رسمی وارد نشدند (یعنی امکانش هست 400 تومان بدی و گوشی بخری بعد از مدت کمی یه عیبی پیدا کنه که بطور کلی تو ذوقت بخوره و بگی ای کاش 60 بیشتر میدادم حداقل لیبل 12 ماه گارانتی نوکیا روش بود)
دوستان یه نکته رو یادآوری بکنم. الان اوضاع قاچاق گوشی خیلی رواج داره. یعنی گوشی از کانال های غیر رسمی (لنچ از جنوب چهار پایان از غرب و چهار چرخه از شرق) وارد کشور میشه.
همون مبدا بعضی لوازم عوض میشند (چه قابل رویت یعنی شارژر و مموری و چه غیر قابل رویت مثل برد الکترونیکی و برخی قطعات حساس الکترونیکی) و یا اینکه اصلا عوض نمیشند ولی بخاطر حمل و نقل غلط اونقدر جابجا میشند که ممکنه اشکالات عمده و یا جزئی داشته باشند.
گوشی هایی که گارانتی اصلی دارند درسته خیلی گرونند اما حداقل با عزت و احترام با پالت حمل مشند و از بندرعباس تا تهران با تریلی کفی میاند و همینجا پالتها باز میشند و یا از مرزهای هوایی حمل میشند و مهرآباد تحویل مشند. درسته شرکت اصلی مجبوره حقوق و سود و عوارض و مالیات رو پرداخت کنه که به طور طبیعی به مصرف کننده تحمیل میشه اما حداقل مصرف کننده هم میدونه که جنس اریجینال تحویلش میشه و تا 12 ماه گارانتی رسمی داره که اگر رسیدگی نشه قابل شکایته (اگه اشکالی پیش بیاد و شرکت انجام نده و اگه کسی فوت و فنشو بلد باشه خیلی خوب میشه شرکت صاحب گارانتی رو جزوند)
به هر حال به نظر من گوشی با گارانتی خیلی بهتر از گوشی های بدون گارانتی هستند که لیبل دارند فنلاند اما در اصل چینی هستند و وقتی تو سایت IMEA اونا رو چک میکنی میزنه ساخت چین !!!!
نقل قول:
:10:
من كه گوشيمو هك نكردم و قصد هك كردنشو ندارم چي كار بايد بكنم.:5:
:13:
به جز هک کردن کار دیگه ای نمی تونی بکنی..نقل قول:
چون باید به فولدر Private دسترسی داشته باشی...
هک کن مشکلی پیش نمیاد...