فرمایش :5:نقل قول:
Printable View
فرمایش :5:نقل قول:
بچه ها هستید بریم تو سرورای خارجی یاورشونو استاد کنیم بزنیم تو گوش رنک 1 ؟؟
کسی تو سرور 6 هست من اونجا delta atash115 هستم
ادامه سوالام:31::
1-من الان حدود 12 تا گرزدار دارم و هي هي به دهات اطراف حمله مي كنم در نتيجه پيشرفتم خوبه...حالا ميخواستم بدونم اين گرزدارا باعث ميشن مقدار گندم من تو ساعت بياد پايين؟؟؟؟
2-الان رو كدوم ساختمون كار كنم بهتره؟؟؟علاوه بر اينكه همه منابع رو 3 كردم و دارم ميرم به سمت چهار......عمارت قهرمان و ديوار گلي هم ساختم...چيكار كنم الان؟؟؟
3-اين قهرمان كه تو عمارت قهرمان ميسازيم به چه دردي ميخوره؟؟
4-براي اينكه نيروهاي متنوعتري بسازيم بايد كدوم ساختمون رو بسازيم؟؟؟ دارالفنون؟؟؟؟
مرسي
1.صد در صدنقل قول:
دامه سوالام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
1-من الان حدود 12 تا گرزدار دارم و هي هي به دهات اطراف حمله مي كنم در نتيجه پيشرفتم خوبه...حالا ميخواستم بدونم اين گرزدارا باعث ميشن مقدار گندم من تو ساعت بياد پايين؟؟؟؟
2-الان رو كدوم ساختمون كار كنم بهتره؟؟؟علاوه بر اينكه همه منابع رو 3 كردم و دارم ميرم به سمت چهار......عمارت قهرمان و ديوار گلي هم ساختم...چيكار كنم الان؟؟؟
3-اين قهرمان كه تو عمارت قهرمان ميسازيم به چه دردي ميخوره؟؟
4-براي اينكه نيروهاي متنوعتري بسازيم بايد كدوم ساختمون رو بسازيم؟؟؟ دارالفنون؟؟؟؟
مرسي
2.سعی کن گرزدارتو به حدود 100تا برسونی بعد دلاورو تحقیق کنی بعد یواش یواش دفاعتم قوی کنی
3.تنها نیرویی هست که تجربه می گیره و قدرتش زیاد می شه
54.دارالفنون
ضمنا باید پیش نیاز هاش رو هم داشته باشی
تو سرور اسپید سرعت همه چیز سه برابر می شه به جز نیروها که دو برابر می شه سرعتشوننقل قول:
اسپید ایران با
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقی می کنه؟
کسی سرور 5 هست؟
یعنی تو اسپید تو می تونی سه برابر سرور عادی تولیدات داشته باشی
به علاوه
سرورش100روزه هست
یه خبر یه خبر
من به احتمال99/99 وزیر دفاع اتحاد هستم:8::8::8::8::8::8::8::8:
اینکه تویه عمارت قهرمان نوشته می تونید در سطح 1 مهارتها رو تغییر بدید یعنی چی؟
چطوری باشه خوبه؟
یعنی شما در سطح 1 هر وقت بخواید می تونید 5پوینتی که داریدو برای قهرمان جاشو عوض کنیدنقل قول:
چطوری باشه خوبه؟
توصیه اینه که زمان حمله هر 5تاشو رو حمله بذاری
زمان ئدفاع هر 5تاشو تو دفاع
زمان بیکاری روی ترمیم
ولی زمانی که قهرمانتون به سطح1برسه دیگه این قابلیت رو نخواهید داشت
ممنون بابت جوابا........ .
حالا سوالاي بعدي:
1-آسياب زدن خوبه؟؟؟من الان همه گندم زارام 4 ميخوام بدونم عجله بكنم و به 5 برسونم تا آسياب بزنم يا نه؟؟؟
2-الان فقط 14 تا گرزدار و يه قهرمان دارم ...تعداد گرزدارا رو زيادتر كنم يا اينكه رو ساختن دارالفنون واسه ايجاد نيورهاي متنوعتر كار كنم؟؟
3-چطور ميشه دهكده ها و سرزميناي متروك اطراف رو گرفت؟؟راهش چيه؟؟
ممنون....... .
1.اینو ببیننقل قول:
1-آسياب زدن خوبه؟؟؟من الان همه گندم زارام 4 ميخوام بدونم عجله بكنم و به 5 برسونم تا آسياب بزنم يا نه؟؟؟
2-الان فقط 14 تا گرزدار و يه قهرمان دارم ...تعداد گرزدارا رو زيادتر كنم يا اينكه رو ساختن دارالفنون واسه ايجاد نيورهاي متنوعتر كار كنم؟؟
3-چطور ميشه دهكده ها و سرزميناي متروك اطراف رو گرفت؟؟راهش چيه؟؟
ممنون....... .
2.سعی کن گرزداراتو به 100تا برسونیکد:http://travian.kirilloid.ru/villages_res.php#fl=10,10,10,10&fs=31
50تا که شد دارالفنونو برا گرفتن جاسوس بزن
3.اگه دهکده ی خالی رو می گی باید با سه تا مهاجر بگیری که منابع زیادی می خواد و باید زمانی که قوی شدی بگیری
اونایی که توش جک و جونور هست رو می تونی با قهرمانت بگیری البته زمانایی که عمارت قهرمانت در سطح10و15و20باشه(تو هر لولش یکی)