شنیدم که هیوندای ماشین هاش رو با این شرایط می فروشه که نصف پول رو اول می گیره و بقیه پول رو در اقساط. کسی در این باره اگر اطلاعاتی داره بگه که همچین چیزی هست یا نه اگر هست شرایطش چیه و قسط هاش به چه گونه ست.
ممنون... :40:
شنیدم که هیوندای ماشین هاش رو با این شرایط می فروشه که نصف پول رو اول می گیره و بقیه پول رو در اقساط. کسی در این باره اگر اطلاعاتی داره بگه که همچین چیزی هست یا نه اگر هست شرایطش چیه و قسط هاش به چه گونه ست.
ممنون... :40:
نقل قول:
من 405 مدل 83 دارم از همون مدل ها که آتیش میگرفت از صفرم دستمه یک مورد تو شلنگ بنزینش و باکش داشت با من تماس گرفتن بردم عوض کردن اگر میخواهی مطمئن شی اون مورد ماشین مورد نظرت حل شده زنگ بزن ایران خوردرو شماره شاسی رو بگو میگن مشکل داره یا نه
سلام دوستان
شما بجای سمند lx چی پیشنهاد می کنید؟
زود بگید!
تا وقتی معیارها و انتظارات و نوع استفاده معلوم نباشه هیچ پیشنهادی نمیگیم... ولی در حالت و اگه قرار باشه حتما یکی رو جایگزین کنیم تندر 90 فول. ( e2+lp که میشه همون slx lp ) البته بازم میگم بستگی به معیارها دارهنقل قول:
:12:
سلام دوستان عزيز
به نظر شما يه ماشين تا حدود 4 ميليون چي ميشه خريد؟
پرايد يا pk؟
كدومشون؟
اگه گزينه ديگه اي هم دارين بگين
اگر هم ماشيني با اين شرايط سراغ دارين بگين.
اگه ميتونين منو راهنمايي كنين.
با 4 تومان دور و بر پراید نرو که سالم گیرت نمی یادنقل قول:
می تونی یه pk تر و تمیز با این پل پیدا کنی !!
یکی از دوستان pk خریده بود که خیلی راضی بود.. ولی pk بازارش زیاد جالب نیست..
اگر بتونی پولتو بکنی 5 تومن یک پراید خوب میتونی بخری..
نقل قول:من هم خودم زياد راقب به خريد pk نيستمنقل قول:
از پرايد هم زياد خوشم نمياد ولي با اين مقدار پول فكر نكنم بتونم بهتر از اينو بگيرم
حالا به نظر شما ميتونم با 5 تومان يه پرايد هاچ بك يا صبا تميز يا يه ماتيز بگيرم؟
رامین جان از لحاظ کم مصرف بودن همین پراید و pk بهتره.
ولی اگه این واست مهم نیست گزینه های دیگه همچون bmw 518 , bmw 520 و ... داری...
:12:
منظورت چقدره؟نقل قول:
ميتوني عكسي از اين ماشينايي كه گفتيو برام بزاري
ممنون ميشم بيشتر راهنماييم كني