آره عزیز. مال ما هم همین طوریه.نقل قول:
Printable View
آره عزیز. مال ما هم همین طوریه.نقل قول:
دوست عزیز شما 2راه پیش رو دارید 1. بذاری برنامه ها نصب بشن و دوباره پاکشون کنی ( معقولانه تره:20:) 2. با فلیپ باز ---> tools , control panel , other , format memory stickنقل قول:
من با اینکه از برنامه magic message manager استفاده می کنم اگه فیلیپ بسته باشه رو desktop میگه sms دارم ولی در حالت کلی باید ظاهر بشه:18:
شما که مستر ریست کردی آیا گوشیتو آپدیت هم کردی؟:13:
موفق باشی:11:
دوست عزیز شما اگه sms داشته باشی رو desktop نمیگه sms دارید؟!!:18::18:نقل قول:
یعنی پیامی به این عنوان نمیاد ؟ new message from **** view now???
سلام
يك هفته ائي ميشه كه گوشيم اين مشكل رو پيدا كرده: صداي زنگ آلارمش خيلي كم شده! صداي زنگ گوشي و مديا پليرش فرقي نكرده ولي صداي زنگ آلارمش كه مي خوام صبح براي رفتن به سركار بيدارم كنه خيلي كم شده! تمام ولومها هم بالاي بالا هستند! چي كار كنم؟
يه مشكل ديگه هم هست: وقتي براي فيلمبرداري، تنظيمات اونو به بالاترين سايز فيلمبرداري تغيير ميدم دائما حين فيلمبرداري سكته داره! منظورم اينه كه روان و بدون وقفه نميتونه اينكارو انجام بده و گويا هي كم مياره! آيا با آپ ديت ميشه اين مشكل رو حل كرد و اصلا چه جوري ميشه آپ ديت كرد؟
سلام
یکی از دوستان من پی 990 آی داره.
اما وقتی که درش رو میبنده گوشی هنگ میکنه و باید دویاره خاموش روشنش کرد.
مشکل چیست؟
پیشاپیش ممنون.
چرا جوابمو نمی دید ؟
بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
بچه ها جوابمو ندادیدا !×!×!×!×!×!×!
لطفا جواب بدید ضمنا مدیرای این سایت هر وقت ( Pro Elevation socer 8 ) اومد توی ایران منو خبر کننداا
p990 دیگه عزیزم
ضمنا نمیشه کاری کرد برنامه ی face warp روی این گوشی بیاد ؟
دوست عزیز من قبل از اینکه آپدیت کنم این مشکل فیلمبرداری رو داشتم روی مموری فابریک گوشی خوب بود ولی رو مموری جدید که گرفتم مثل شما می شد و چون مموریم گارانتی داشت اونو پس دادم هنوز مموری جدید نگرفتم مال من سونی قهوه ای رنگ بود ولی توی پک نبود!!!:18:نقل قول:
احتمالاً مال مموریتون هست
بابت آلارم هم یه آپدیت کنی بد نیست ، این آموزش رو به نقل از دوست عزیزم :11::40:metapex در پست بعدی برای راحتی کار می گذارم . . .
این راهنما چون مال پستهای گذشته است شاید یه تغییرات جزیی در برنامه باشد ولی قالب آن تغییری نکرده و گمراه نمی شوید. با تشکر از دوست خوبم metapex:11: که این راهنما را در پست های گذشته قرار داده بود ( بد نیست بدونید خود من چند روز پیش با همین راهنما گوشی ام را آپدیت کردم با dial up 4:30 طول کشید )نقل قول:
البته این راهنما مربوط به پست 895 دوست خوبم metapex می باشد ( آخرین راهنمایی در زمینه آپدیت که لطف کردن در پستهای گذشته قرار داده بودند )
راهنمای آپدیت کردن گوشی P990 با استفاده از برنامه Sony Ericsson Update Service[/CENTER]
نسخه مرجع: 2.7.4.8.2
الف) پیش نیازها:
1-نصب درایورهای گوشی از روی CD همراه
2-دانلود و نصب برنامه Adobe Flash Player
3-دانلود و نصب برنامه Sony Ericsson Update Serviceکد:http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW
4-متصل بودن به اینترنت ترجیحا پرسرعت در تمام مراحل آپدیت.کد:http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ae&lc=en&ver=4000&template=ps7_1&zone=ps&fid=21839&numItems=18&esi=true
5- قبل از شروع مطمئن شوید اطلاعات گوشیتان را Back Up گرفته اید.
ب) مراحل کار:
1- برنامه SEUS را اجرا کنید، پس از مدتی یک انیمیشن نمایش داده میشود.
2- در نمای بعدی، برنامه چک میکند که آیا آپدیتی برای خود برنامه موجود است یا خیر. بسته به ورژن برنامه و سرعت اینترنت، این مرحله بین یک دقیقه تا یک ساعت طول میکشد.
3- در صفحه بعد، English UK را به عنوان زبان انتخاب کنید.
4- Start را کلیک کنید.
5- Accept را کلیک کنید.
6- در این صفحه باید آخرین شکل (سمت راست) را به عنوان شکل گوشی انتخاب کنید و روی Continue کلیک کنید.
7- در این صفحه P990 را انتخاب کرده و روی Continue کلیک کنید.
8- در مرحله بعدی باید گوشی را خاموش کنید، باتری را درآورید، دوباره باتری را داخل گوشی قرار دهید، دکمه C را نگه داشته و کابل را که قبلا به PC وصل کرده اید، به گوشی وصل کنید (در حالی که همچنان Cرا نگه داشته اید) و در آخرین مرحله وقتی عبارت Release C button نمایش داده شد، دکمه C را رها کنید.
امکان داره در این مرحله، دستگاه گوشی رو نشناسه و بخواد درایورشو از روی CD همراه یا اینترنت نصب کنه، بنابراین قبل از شروع ترجیحا CD رو داخل درایو بذارید و پس از پایان نصب درایور، برنامه رو ببندید و دوباره اجرا کنید و گوشی رو هم از کابل جدا کنید.
9- در این مرحله، برنامه ورژن Firm Ware گوشی را با آخرین ورژن موجود مطابقت میدهد.
10- در مرحله بعد، اگر ورژن جدیدی موجود باشد، عبارت Update Your P990i به همراه اسم ورژن جدید نمایش داده میشود، که باید continue را کلیک کنید.
11- بعد چند سوال مبنی بر اینکه "آیا از محتویات گوشی BackUp گرفته اید" و "همه اطلاعات گوشی بعد از آپدیت پاک خواهند شد"، میپرسد که اگر مطمئن هستید، همه را با Yes جواب بدید.
12- بعد برنامه شروع به دانلود Firm Ware میکند که چیزی در حدود 70 تا 75 مگابایت است.
13 بعد از اتمام دانلود، برنامه فایل دانلود شده را روی گوشی نصب میکند که حدود 13 تا 15 دقیقه طول میکشد.
14- در صورت اتمام موفقیت آمیز آپدیت، صفحه ای نشان داده میشود که میگوید: باتری را خارج کرده و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید؛ کابل را از گوشی جدا کنید و کارهای گفته شده را انجام دهید.
15- وقتی گوشی را روشن میکنید، مثل روز اول که گوشی را خریدید، باید زبان انتخاب کنید که UK English را انتخاب کنید.
16- تموم شد!
[QUOTE=Al.Dambeldore;1644956]چرا جوابمو نمی دید ؟
[B]بچه ها سلام
ببخشید یه قسمتی توی قلف های گوشی هست فکر کنم inactivity lock من پسوردش رو فرامش کردم ولی فعالش نکردم یعنی یه مدت پیش پسورد رو تغییر دادم حالا می خوام فعال کنم یادم رفته چه بکنم ؟
احتمالا با master reset درست میشه :20:
ضمنا اون خبری هم که درباره بازی میخوای رو در قسمت امضا بنویس تا همیشه زیر پستهاتون قرار بگیره که هر بار ننویسی:27:
لطفا افرادی که سوال می کنند ، اگر راهنمایی دوستان کمکشون کرد و کارساز بود در اینجا مطرح کنند تا هم ما و هم افرادی که این پست ها را میخونند به پاسخ اون سوال اطمینان داشته باشند ( البته با اشاره کردن به جواب مربوطه)
موفق و پیروز باشید