ای بابا عجب ادمای سریشین این پارس افلاینی ها... گفتم فطع کنن سرویسم و هنوز وصله
lol
Printable View
ای بابا عجب ادمای سریشین این پارس افلاینی ها... گفتم فطع کنن سرویسم و هنوز وصله
lol
این دقیقا همونه که من چند صفحه پیش گفتم حتی من عکس از لیست قیمت زمانی دارم که همین قیمتای فعلیه ولی به کلیه حجم ها زده 25% اضافه . اما الان معلوم نیست 25% کجا لحاظ شده ! دوستان هم که هرروز فقط نگران سرعت دانلودن اصلا توجهی به این چیزا ندارن .اینم عکس قبلی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همین الان هم متوجه شدم کل اون 25% اضافی که داده بودن همه رو حذف کردن از حساب !! با این حساب خیلی زیرکانه تعرفه رو 25% گرون کردن بدون هیچ خبری !!
من ساعتی پیش بطور ناگهانی 3 گیگ از حسابم کم شد و کلا 0 شدم
زنگ زدم گفتن مشکل از نرم افزار فروش بوده که قبلا زیاد دادیم و الان پس گرفتیم اون 25 درصد رو و برای همه پس گرفته شده
حالا رفتم 5 گیگ ترافیک تمدید کردم و خریدم شد 6.25 گیگ !!
این قضیه چیه دارن چیکار میکنن اینا اگه اون 25 درصد کم شده پس این 1.25 گیگ اضافه که دوباره دادن برای چیه و دوباره قراره کم بشه ؟!!
از من هم 1.5 گیگ کم شده یادم میاد قبلا هم که بهم اضافه شد گفتن خطای سیستمیه حالا بعد از 45 روز یادشون افتاده یا اینم یه سیاست کثیف جذبه!
به هر حال اون 25 درصد هم به ترافیک اضافه میشه و شما بعد از خرید چک کنید تا مطمئن بشید مثلا بعد از خرید سرویس مثلا 4 گیگ باید ترافیک مجازتون توی مدیریت سرویس 5 گیگ باشه
بله دوست عزیز از ترافیک بنده نیز کم شده... جالبه،مثلا یک گیگ واسه عید فطر داده بودن در عوض 1.5 گیگ پس گرفتن!!نقل قول:
نمیدونم دیگه تا کجا میشه تحمل کرد این پارس افلاین دزد رو , ترافیک رو که کم کردی هیچی سرعت و پینگو داشته باشین فقط:
حالا فک کن تایم رایگان میخواد چی بشه دیگه الان ساعت نزدیکای 1 هست!! اعصاب نمیمونه واسه ادم :n27:
بستگی داره:نقل قول:
اون چند گیگی که چند وقت پیش به همه اضافه شده بود رو دقیقاً کم کردند!!!
خدا خفشون کنه :n21:
از من هم 3 گیگ کم شده