دوستان طرحهای پیش پرداخت استاندارد حجم به ماه بعد منتقل میشه یا میسوزه؟
Printable View
دوستان طرحهای پیش پرداخت استاندارد حجم به ماه بعد منتقل میشه یا میسوزه؟
عوضی تر از مخابرات وجود نداره ، اینترنت پس پرداخت دارم از دیروز اینترنت منو قطع کردن دلیلشون این بود که قبض تلفن پرداخت نشده درصورتی که قبض واسم نیومده بود ، دیروز قبض رو پرداخت کردم اما اینترنت وصل نشده و میگن بین ۲ تا ۵ روز طول میکشه تا داخل سامانه مخابرات پرداخت ثبت بشه ، همچنان اینترنتم قطع هست با اینکه قبض پرداخت شده
کمپین ماندگار سرویس 16 مگ که شبانه داشت رو برداشتن؟
حجمش کمپین ماندگار انتقال پیدا میکنه به سرویس بعدی؟
دوستان یه مودم 2640u دیلینک دارم
اول اینکه اداپتورش گم شده بود من یه اداپتور مشابه ولی 1 امپر بالاتر براش پیدا کردم
دوم اینکه انتنش شکسته ایا انتنشو میتونم پیدا کنم؟
- - - Updated - - -
اول اینکه اداپتورش گم شده بود من یه اداپتور مشابه ولی 1 امپر بالاتر براش پیدا کردم
- - - Updated - - -
[QUOTE=number-1;9151932]دوستان یه مودم 2640u دیلینک دارم
یه تماس با گارانتی ایزی بگیر ، بگو چنین مودمی دارم و آنتنش شکسته،میتونید تعمیر کنید و آنتن جدید بذارید،اوکی داد ببر اونجا
[QUOTE=pipo4713;9151933]انتنش جدا شدنی نیست که تعویض بشه چطوری میخوان تعویضش کنند؟ نیازی نیست گارانتی هم ببری یه تعمیر کار تو شهرتون پیدا کن اوکی میکنه میشه انتن خودش رو جدا کرد یه انتن قویتر براش بذاری...نقل قول:
[QUOTE=hosseinzfff;9151934]قرار نیست ببرن برای گارانتی،اون شرکت چونکه تمامیه تجهیزات مودمهای دی لینک رو داره میبره اونجا، خودشون باز میکنن و تعمیر میکنن،هم قیمت بیرون! در ضمن شما میگی آنتش جدا شدنی نیست،بعد میگید تعمیرکار جدا میکنه؟!! ۱۰۰٪ که هر تعمیرکاری میتونه جدا کنه،پس جدا میشه!نقل قول:
[QUOTE=pipo4713;9151935]بنده مودم رو باز کردم انتن با یک سیم ولصه به قسمتی از مودم براحتی میتونم سیم رو جدا کنم انتن رو دربیارم و مجدد وصل کنمنقل قول:
بنده تهرانم جایی میشناسین بتونم انتن رو تهیه کنم؟
قبض پرداخته شد و همچنان اینترنت قطع ، حالا که اینکارو کردن جمع آوری میکنم
اینکه در پس پرداخت در صورت پرداخت نشدن قبض قطع کنند طبیعیست این کوتاهی از خودتون بوده سامانه 2000 چند روز پیش از قطع کردن تماس میگیره و هشدار بدهی میده. بعد از قطع شدن درصورتیکه توسط همون 2000 با خود خط بدهی رو پرداخت کنید بطور اتوماتیک ثبت و خط فوری وصل میشه اما اگر از طریق درگاه بانکها پرداخت کنید یکی دو روز طول میکشه تا به حساب مخابرات برسه و ثبت بشه.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk