چطوری با دسته روشن کنم؟دکمه هارو برا چی نگه میداری؟نقل قول:
یعنی ایراد از دی وی دی هست کنسول سالمه؟
مرسی:20:
چطوری با دسته روشن کنم؟دکمه هارو برا چی نگه میداری؟نقل قول:
یعنی ایراد از دی وی دی هست کنسول سالمه؟
مرسی:20:
علي جون ممنون واقعا به درد بخوره.
:46:
ما قبلش هم یه صحبت هایی شده بود.نقل قول:
مرسی
چی صادق جان ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:کنسول که خاموش باشه اگه دکمه X وسط دسته رو نگه داری روشن میشه. اما اون قضیه 20 ثانیه و 10 ثانیه رو نمیدونم قضیش چیه. میشه این دوستمون دلیلش رو توضیح بده و اینکه از کجا این راه حل رو گرقته؟:10:نقل قول:
برای تست اینکه دیسکت مشکل داره یا نه بیا بازی رو رو یک فلش یا هارد کنسول نصب کن بعد اجرا کن. اگه گیر نکرد ازین به بعد میتونه دیسکش مشکل داشته باشه. البته اگه دیسک مشکل داشته باشه احتمالاً موقع نصب هم Error بده
داداش شما این کا رو انجام بدهنقل قول:
دکمه وسط دستگاه و نگه دار دستگاه روشن میشه....( دکمه ایکس باکسی روی دسته )
همیشه میتونم از این طریق روشن کنم؟:31:نقل قول:
این متنو یکی از نویسنده های dbazinews در قسمت نظرات یه مطلب نوشته بود
ایا حقیقت داره؟؟:41:
نقل قول:
Posted خرداد ۲۲, ۱۳۹۰ at ۱۱:۰۶ قبل از ظهر
سلام به همه بروبکس بازیباز و یه سلام هم میکنم بهbrok back که پس از مدتها غیبت برگشت بچه یه خبر دارم که کسایى که میخوان ایکس باکس یا ps3 بخرن خوب گوش کنن شرکت مایکروسافت دیگه همونطور که میدونید شرکت مایکروسافت دیگه به جز ایکس باکس اسلیم مدل دیگه اى تولید نمیکنه و جدیدا این مدل اسلیم -- شد البته بعضى از ورژنهاش حالا اقاى هکرى که ایکس باکس اسلیم رو -- کرده اعلام کرده که دیگه قادر به ادامه -- ورژنهاى دیگه ایکس باکس اسلیم نیست و انصراف داده و از اونطرف مایکروسافت اون ورژنى که -- شده رو دیگه تولید نمیکنه و اگه اینجور پیش بره تا دو ماه دیگه شما فرصت دارید تا ایکس باکس کپى خور بگیرید و الاباید اصل بگیرید ارکید هم که دیگه تو بازار وجود نداره.و همینطور الیت.و در مورد ps3 هم بگم که سونى هم دیگه اون ورژنى که -- شد رو تولید نمیکنه حالا که هکرها رو گرفتن پس نتیجه اینکه هر کى میخواد این ٢ سال باقى مونده رو بازى کپى کنه بجنبه و اگه قصدش خرید کنسول سریع بخره که تا ٢ ماه دیگه تمام!ناصر جوکر از انجمن حقوق بگیران مایکروسافت!
بله میشهنقل قول:
===
قرار بود یکی از دوستان(فکر کنم آقاسعید بود) X360Key رو تهیه کنه و تست کنه. هنوز خبری نشده؟اصلا فعلا اومده واسه فروش؟ بعد این X360key هم نیاز به باز کردن کنسول داره؟
فکر نمیکنم راست باشه . اصلا این آقا از کجا میدونه ؟ شک به دلتون راه ندین ایشالله کار شما هم درست میشه!:10:نقل قول:
نقل قول:به اف رفتیم که :دینقل قول:
سلام به همه بروبکس بازیباز و یه سلام هم میکنم بهbrok back که پس از مدتها غیبت برگشت بچه یه خبر دارم که کسایى که میخوان ایکس باکس یا ps3 بخرن خوب گوش کنن شرکت مایکروسافت دیگه همونطور که میدونید شرکت مایکروسافت دیگه به جز ایکس باکس اسلیم مدل دیگه اى تولید نمیکنه و جدیدا این مدل اسلیم -- شد البته بعضى از ورژنهاش حالا اقاى هکرى که ایکس باکس اسلیم رو -- کرده اعلام کرده که دیگه قادر به ادامه -- ورژنهاى دیگه ایکس باکس اسلیم نیست و انصراف داده و از اونطرف مایکروسافت اون ورژنى که -- شده رو دیگه تولید نمیکنه و اگه اینجور پیش بره تا دو ماه دیگه شما فرصت دارید تا ایکس باکس کپى خور بگیرید و الاباید اصل بگیرید ارکید هم که دیگه تو بازار وجود نداره.و همینطور الیت.و در مورد ps3 هم بگم که سونى هم دیگه اون ورژنى که -- شد رو تولید نمیکنه حالا که هکرها رو گرفتن پس نتیجه اینکه هر کى میخواد این ٢ سال باقى مونده رو بازى کپى کنه بجنبه و اگه قصدش خرید کنسول سریع بخره که تا ٢ ماه دیگه تمام!ناصر جوکر از انجمن حقوق بگیران مایکروسافت!
ولی شاید بازار گرمی کرده که جنس هاشونو برفوشن:دی