نسخه ای که قرار داد دوستمون برای ios هست منم ios هستم و دارم این گزینه رو شاید برنامه اندرویدش نداره :n13:
Printable View
نسخه ای که قرار داد دوستمون برای ios هست منم ios هستم و دارم این گزینه رو شاید برنامه اندرویدش نداره :n13:
این ایرانسل هم عروس تعریفی از آب درومد که.
من نمیفهمم کدوم احمقی یه اشتباهو چند بار تکرار میکنه.
اینا تا آمار مشترکاشون میره بالا و ثابت میشه شروع میکنن جفتک انداختن.
دقیقا بهترین و پرفروش ترین بسته هاشو حذف کرد.
به نظرم وقتشه تو گرو ه های تلگرامی یه حالی به اعتبارش بدیم.
این بسته های حذف شده اگر برنگرده یا مشابهشون قرار داده نشه سیم کارت آشغالشو میندازم دور.
درود بر شما
با ترابرد از ایرانسل به همراه اول حجم اینترنت و مکالمه هم منتقل میشه؟
خیرنقل قول:
همه چی صفر میشه
هنوز از سایت echarge میشه بسته سی گیگ شش ماهه رو خریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نیاز دارین فعلا از همین جا تهیه کنین
از خود سایت ایرانسل هم میشه.
شاید این یه سیاست ملت بریزن بسته 30 گیگ و صد گیگ بخرن و بعد از فروکش کردن دوباره برگردونن، باید صبر کرد و دید.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بله حق با شماست البته من منظورم فحوای کلام شما بود:n02:نقل قول:
البته با توجه به ماهیت شهر تهران پستی و بلندی های طبیعی شهر و ساختمان های کوچیکی که بین ساختمان های بلند تر از خودشون گرفتار شدن(مثل خونه خود من) اینترنت بی سیم
مشکلات پوششی زیادی برای استفاده کنندگان اون تا این لحظه بوجود آورده اینو اگه به تاپیک مودم ها سر زد میشه کاملا فهمید باز هم نظر من اینه که عاقلانه نیست مثلا من نوعی
بیام 400 تومن بدم آنتن بخرم برای اینترنتی که معلوم نیست چه آینده ای داشته باشه یکبار البته برای وایمکس هزینه کردم و الان هم مودمش گوشه کمد داره خاک میخوره
هیچکدوم ازین مشکلات تو adsl وجود نداره
البته باز هم در پایان تاکید میکنم حق باشماست اگه این مشکلات رفع بشن آینده خوبی برای این نوع از سرویس دهی میشه پیش بینی کرد که امیدوارم اینطور بشه...
نقل قول:
خریده شده همین بسته
ولی متاسفانه نیست
100 گیگ رو از سایت ایرانسل نمیشه خرید . از کجا میشه خرید؟؟نقل قول:
ایرانسل بجایی اینکه بیاد ۱۰۰ گیگ رو بکنه ۲۰۰ گیگ، حذفش کرده. Shame on you irancell!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk