به هیچ وجه ممکن سمتش نرونقل قول:
این شرکت در اکثر نقاط ایران فعلا تایید نمیشه
Printable View
به هیچ وجه ممکن سمتش نرونقل قول:
این شرکت در اکثر نقاط ایران فعلا تایید نمیشه
سرعت منم با اینکه خطم روی 9 مگ هم بسته شده یه هفته ای میشه دوباره به شدت پایین اومده
سرعت من حدود یک ماه پیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من از همون سایت الان
دلمون خوش بود گفتیم شاید پارس آنلاین میخواد نخستین گام را به سوی اینترنت پرسرعت برداره اما دریغ و سد دریغ که خواب و خیالی بیش نبود:n14::n14:
پارس مثل شاتل شبانه رو محدود میکنه؟128 شبانه چقدر میده؟
دوست عزیز البته که مجدود میکنهنقل قول:
کلا پارس انلاین مدتیه داره از سیاست های شاتل و دیگر رقبا پیروی میکنه فقط کم کم بروز میده
تماس گرفتم امشب.خطمو چک کرد گفت نویزت که عالیه مشکلی نیست. اسپیلیتر و تلفن اینا رو قطع کن 1 ساعت کار کن ببین چی میشه. اگه باز قطع شد مودمو ریست کن. که کردمو بازم قطع شد. دوباره تماس گرفتم. یه 10 مین گفت صبر کن.بعد اومد گفت متاسفانه استان مازندران چند تا شهرش مشکل پیدا کرده ( نمیدونم پاکت رو خطه نفهمیدم دقیقا چی گفت) گفتم این حرفارو ول کن کی درست میشه الان 1 ماهه اینجوریه! آخرش میگه پیگیری کردیم اطلاع دقیقی به ما ندادن کی درست میشه! عجبااااااااااااااااا :n23:نقل قول:
توی سایت پارس نوشته:
* 25 درصد اضافه ترافیک موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در قیمت سرویسهای بالا و بستههای ترافیک اضافه، در نظر گرفته شده است.
این مطلبشون رو میشه پیگیری کرد و توی سازمان مقررات شکایت کرد و قطعا محکوم میشن برای مثال:
512 2 گیگ
هزینه نگهداریش طبق تعرفه جدید 4500 هست و قیمت دو گیگ ترافیک هم با گیگی 4500 میشه 9000 و مجموعش میشه 13500 و طبق مصوبه 25 درصد هم بابت آپلودش رایگانه پس مجموعش میشه 2.5 گیگ اما جالبه پارس میگه 13500 برای دو گیگ که توش آپلودم لحاظ کردم و چیزی اضافه بهش نمی دیم و این یعنی دور زدن سازمان مقررات به همین سادگی
البته اگر پارس برای سه ماه ماهی 2 گیگ، 7680 مگابایت ترافیک ببنده در واقع به مصوبه عمل می کنه اما به هر حال جمله بالا که توی سایت پارسه مبهمه و باید صراحتا بنویسن به ترافیکهای بالا 25 درصد اضافه میشه
در حال حاضر مشکل افت سرعت مقداری حل شده
دوستان منتظر جوابم !نقل قول:
دوستانی که پار آنلاین نامحدود 1نگ و 2مگ دارین سرعتتون رو لطفا بگین
من 128 نامحدود دارم روزا تا ساعت 2 بعدازظهر 120 هستشنقل قول:
اون 10 گیگ همه رو به اشتباه میندازه منظور 20 گیگ هستش
من الان 20 گیگم تموم شده سرعت اومده روی 16
بعضی وقتا با کلک هی مودم رو خاموش روشن کنی میاد دوباره سرعت بالا:n02: