البته اگه براتون ممکنه تانوما یا حداقل وی دی اس ال بگیرید. گمون نکنم هزینه وی دی اس ال با ای دی اس ال عهد بوقی فرقی بکند (البته جز مودم ولی شما هم قرار نیست هر روز مودم بخرید)نقل قول:
Printable View
البته اگه براتون ممکنه تانوما یا حداقل وی دی اس ال بگیرید. گمون نکنم هزینه وی دی اس ال با ای دی اس ال عهد بوقی فرقی بکند (البته جز مودم ولی شما هم قرار نیست هر روز مودم بخرید)نقل قول:
دوستان سرویس های ماهانه adsl که نوشته غیر حجمی ولی حجم گفته منظورش چیه؟
ایا سرویس ۵۱۲ ۱۰ گیگ مخابرات سرعت بازه؟
و اینکه کد انتظار مکالمه عوض شده؟ *۴۳# جواب نمیده
دوستان مخابرات وضعیتش چطوره ؟ اس ان ار در طول روز زیاد افت داره ؟ قطعی و وصلی (پریدن لینک) چطوره؟
من های وب دارم آشغاله به تمام معناست میخوام مخابرات بگیرم کمپین ماندگار 16 مگ.
کسایی که 16 مگ دارند سرعت چقدر میگیرن؟ (دیتاریتتون روی 16 باشه نه بالاتر)
سرعت اپلود چنده؟ 2 مگ میدن؟ قابلیت annex M داره مخابرات؟
من جنوب شرق تهران، مرکز مخابراتی مشهدی مهدی(خدا میدونه چقدر افراد بیکفایتی توش ریخته) دیروز بعداز 20روز دوندگی سرویس گرفتم.
به معنای واقعی کلمه افتضاح اصلا یه پینگ هم ندارم! تو این شرایط بی پولی 250 هزارتومان خط خریدم و 55هزارتومان یکماه اینترنت :sad:
SNR Margin
4.7 7.4 db
Line Attenuation
35.3 27.8 db
مواظب باشید بهتون اشتراک یکساله قالب نکنن. اگه میخایید شانستونو امتحان کنید یکماه 1مگ بگیرید ببینید کلا زیرساختتون مناسبه سرویس هست؟ خود سرویس پیشکش!
میلیارد میلیارد دلار پول نفت ما کجا میره؟ تا کی باید بشینیم فقط نگاه کنیم؟
تهران دیگه جای زندگی نیس, پاشو بیا تو یکی از شهرستانها خیلی بهترهنقل قول:
بقول خودت, کارمندان هم مثل بقیه مردم اند
حالا دیگه نفت کجا, مفتی از ما نمیخرن
نقل قول:
مخابرات هم همینطوره . برای من که پرش لینک زیاد داره
annex m هم داره مخابرات
16 مگ قبلا داشتن با توجه به فاصله مون من حدود 1.6 مگابایت میگرفتم
سلامنقل قول:
من هم یک ماهی میشه از های وب کوچ کردم مخابرات. برای من که مخابرات عالیه. قطعی اصلا ندارم. اول 8 مگ گرفتم، از روز اول که وصل شد و بدون اینکه بگم آپلود رو کمی بیشتر از 2 مگ بستن که 2 مگ بتونم دریافت کنم،دانلود هم روی 9 مگ گذاشتن (بر خلاف های وب گوسفند که وقتی بهش میگفتم باید بالاتر ست کنی میگفت نمیشه!) کیفیت خطم خوبه و برای ماه بعد 16 مگ 3 ماهه میگیرم.
ولی برای من 9 روز طول کشید تا وصل کنن. 72 ساعت بعد ثبت نام شکایت کردم و هر روز زنگ میزدم 2020 یا مرکز. روزی هم که وصل شد 3 نفر زنگ زدن پیگیری کنن که وصل شد یا نه :V22:
البته من مشهد هستم (مرکز استقلال). ولی نظرات متفاوته و واقعا به مرکز مخابراتی ربط داره.نقل قول:
شما از های وب رفتید مخابرات line attenuation فرق کرد؟ و همچنین snr خطتون روی یک دیتا ریت مشخص فرق کرد؟
مخابرات چه دیتا ریت هایی میتونه بزاره ؟ های وب که به این صورت هست : (اپلود/دانلود) 4/1 6/512 8/1 8/2 12/512 16/512 16/1 16/2 24/2
من های وب دارم رو 8 مگ سرعت 7 مگ میگیرم. اگر دیتا ریت رو بزارن یه پله بالاتر اون موقع 8 مگگ رو میگیرم. مخابرات هم همین شکلیه؟ فک کنم همه همینجورین کلا. بین 10 تا 20 درصد از سرعت اسمی (دیتا ریت) کمتر میشه
من مخابرات دارم خیلی راضی هستم. بدون قطعی . سرعت هم رو ۲۰ واسم بستند که تا ۱۸ مگ هم آپ میشه.نقل قول:
پینگم الان ۱۷-۱۸ هست ولی قبلا که سرعتم رو ۱۶ بسته بودن پینگم ۵-۶ بود
line attenuation رو دقت نکردم. SNR هم تغییر خاصی نکرد.نقل قول:
خوبی مخابرات اینه که عقلش میرسه یخورده بالاتر تنظیم کنه که سرعتی که خریدی رو دریافت کنی. زنگ بزن به های وب بگو بذاره 9 مگ، اگه پرسید چرا براش توضیح بده، بعد طرف میگه نه شما سرعت 8 مگ خریدی، خط هم 8 مگ ست شده و باید همین سرعت هم دریافت کنی اگه سرعت کمتر از اینه بررسی کنیم! بگو حالا شما بذار میخوام امتحان کنم. اگه 9 مگ رو زیر بار نرفت و خط 16 مگ کشش داره بگو بذارن 16، من همین کار رو کرده بودم. من روی های وب وقتی گفتم آپلود رو گذاشتن روی 2 مگ، وقتی تلفن زنگ میخورد یا گوشی رو برمیداشتم SNR آپلودم نوسان میکرد و اینترنت قطع میشد، مجبور شدم برگردم به 1 مگ. ولی روی مخابرات این مشکل رو ندارم، البته اون موقع با 16M/2M این مشکل رو داشتم الان 9M/2M هست. ماه بعد 16 مگ بگیرم معلوم میشه.
روی های وب روی 16 مگ SNR دانلودم حدود 10-11 بود. مخابرات رو هنوز امتحان نکردم. الان روی 9 مگ، SNR حدود 25 هست (خونه نیستم دقیق ببینم).