سلام
دوستان 256 نامحدود چه سرعتی توی روز برا دانلود میده؟
512 حجمی چطور ؟ تو شب؟
خرابی کندی درچه حدیه؟
چون من واقعا بین پارس و های وب موندم
از یه طرف ساعات رایگان پارس بهتر از اونو ظاهرا سرعت و...
Sent tapatalk
Printable View
سلام
دوستان 256 نامحدود چه سرعتی توی روز برا دانلود میده؟
512 حجمی چطور ؟ تو شب؟
خرابی کندی درچه حدیه؟
چون من واقعا بین پارس و های وب موندم
از یه طرف ساعات رایگان پارس بهتر از اونو ظاهرا سرعت و...
Sent tapatalk
کیفیت این مودم تایید میشه دوست عزیز .نقل قول:
تنظیمش هم خیلی خیلی راحته چون یه سی دی راه انداز به زبان های مختلف از جمله فارسی داره میزاری در سیستم خودش شرکت های اینترنت کشور های مختلف از جمله ایران رو داره مثل پارس انلاین و شاتل و ... که با انتخاب هر شرکت تنظیمات بر اساس اون شرکت انجام میشه اتوماتیک .
شما دوست داشتی فقط یه سری تنظیمات دلخواه انجام میدی مثل انتخاب نام وای فای و ... :n12:
256 نامحدود حداکثر 30 تا 50 بهتون میده اگه مثل بقیه شرکت ها حساب کنند (من از نامحدود 128 استفاده کردم سرعتش 16 بود !!!)نقل قول:
512 حجمی تا 470 کیلوبایت هم سرعت میده در روز و سرعت شب هم ثبات نداره از 80 تا 300
پس با این حساب 1 مگ توی روز باید 500 به بالا و توی ساعات رایگال 150 رو حداقل بده؟نقل قول:
سرعت وبگردیشون چطوره؟
Sent from Tapatalk 2
سرعت دانلود با سرویس های محدود پارس انلاین زیاد تفاوتی نمیکند هر سرویس با پلن بالاتر از خودش در حد 30 کیلوبایت اختلاف میشه گفت دارهنقل قول:
و البته این سرعت 470 که گفتم بستگی به مرکز مخابرات شما هم دارد که کیفیت پهنای باندش چطور باشه و فاصله شما تا اون مرکز
سرعت لود صفحات برای وبگردی قابل قبول هست
در حال حاضر 2 ماهی میشه که قطعی زیاد و افت سرعت در سرویس های پارس انلاین کاربران را عصبی کرده و بهتر هست در انتخاب این شرکت بیشتر دقت کنید . اگه قطعی نداشته باشه سرعتش ok
برام اس ام اس زدند که به دلیل ارتقا تجهیزات مخابراتی شما از امشب تا فردا شب قطع می باشد
دوست عزیز بستگی به مخابرات محل شما و نوع سرویس دهی شرکت در اون منظقه هم بستگی داره .. مثلا 512 محدود بعضی شبا سرعت بین 30 تا 40 و بعضی اوقات مثل دیشب بین 70 تا 95نقل قول:
اگه پهنای باند خلوط باشه شایدم بیشتر
وضع سرعت ، پینگ و تایم اوت توی اون گیگ های اولیه چه طوره ؟ منظورم اون 20 گیگ اولیه اکانت هست(128 نامحدود) که تو سایت زده سرعتش بالاست .
بعدش این چیه واسه 128 نامحدود زده 10 گیگ ؟ --> حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
فکر میکردم 10 گیگ اول سرعت بالاتره ولی قسمت جایزه منصفانه نوشته 20 گیگ اول . پس این 10 گیگ چیه ؟
افتضاحه نگیرنقل قول:
بچه ها سلام می خواهم پارس انلاین بگیرم در اهواز خوبه مرکز مخابرات علامه سرعت دانلود و پینگ برام مهم