این بیشتر به خاطر سروری هست که به اون آپلود می کنید. معمولا هاستها امکان باز کردن فایلهای زیپ رو دارن شما فایلهاتو زیپ کن و بعد از آپلود از زیپ خارج کن. شاید جواب بدهنقل قول:
برای آپلود هم از افزونه fireftp فایرفاکس استفاده ساده آسان قوی
Printable View
این بیشتر به خاطر سروری هست که به اون آپلود می کنید. معمولا هاستها امکان باز کردن فایلهای زیپ رو دارن شما فایلهاتو زیپ کن و بعد از آپلود از زیپ خارج کن. شاید جواب بدهنقل قول:
برای آپلود هم از افزونه fireftp فایرفاکس استفاده ساده آسان قوی
دیشب سرعت دانلود رو 80 90 بود .. الان سرعت رو 50 60
معلوم نیست چه خبره
دوستان کسی کرجی هست اینجا ؟
وضعیت پینگ و تایم اوت چطوره ؟ من مخابراتمو میخوام عوض کنم موندم از کجا بگیرم !
بین نامحدود 128 پارس و نامحدود 128 شاتل موندم .
سرعت خیلی کنده خبرهٔ باز؟:n27:
مشکل اینه که نمیخوان قبول کنن سرورهاشون مشکل داره و خیلی راحت ربطش میدن به مشکل پهنا باند مخابرات منطقه شما !!!نقل قول:
من نمیدونم مخابرات منطقه من تو این ور ایران مشکل پهنا باند براش ایجاد میشه اون دوست عزیزی که در شمال و جنوب هست و از این شرکت سرویس داره چرا همزمان قطع میشه حتما از مخابرات منطقه ما سرویس میگیره دیگه ؟؟؟
یاد جوک اون دوست عزیز ابادانی افتادام که با بلیط اتوبوس ابادان میخواد تو تهران سوار شه بهش میگن بلیطت اشتباهه جواب میده نه روش نوشته ابادان و هومه ! :n24:
سلام دوستان
برای استفاده از سرویس پارس آنلاین چه مودی پیشنهاد میکنید؟ مودمی که هم اویرالس رو پشتیبانی کنه و هم سیمی! قیمت هم زیاد نباشه
دوست عزیز این چیزها که شرکت ها میگن مودم و ... همش حرفه که مودم های خودشون رو به شما بفروشن با قیمت بیشترنقل قول:
با همه مودم ها سازگار هست . درحال حاضر هم مودم های مارک معمول در بازار TP-LINK و D-LINK و ZYXEL و TENDA هستند
چه وای فای و سیم هیچ فرقی نمیکند و همه نوع سازگار هست
مرسی دوست عزیز. به نظرت مودم D-LINK DSL-2730U خوبه؟ قیمتش چنده حدودا؟نقل قول:
مودم خوبیه فقط تنظیم کردنش فکر کنم یکم سخت باشه قیمت 100 تا 110 توماننقل قول:
ببخشید آن قدر خوشحال هستم که نمی دونم چی بگم 4 مگ بردمنقل قول: