[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 اكو
Printable View
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
کسی نمیدونه
لطفاً مسير زير رو دنبال كنيد ، بگيد Downstream و Upstream شما چنده ( مربوط به نويز خطتونه ، ميخوام بدونم براي همه اينطوره يا فقط براي منه )
براي من كه الان Downstream نهايتاً 17 و Upstream نهايتاً 15 هستش ( هرچي به 40 نزديك تر باشه ، نويز خطتتون كمتره )
رو نواز ابزار تايپ كنيدو اينتر بزنيد ( منظور ، ورود به تنظيمات مودمه )کد:http://192.168.1.1
Device Info / Statistics / ADSL / SNR Margin
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
خير دوست مننقل قول:
بايد اشتراك اون ماهتون تموم بشه ، بعد درخواست بديد ( منم همين مشكل شمارو دارم ، پرسيدم ، اينطور جواب دادن )
من همین جا رسما اعلام میکنم که اشتباه ( غلط ) کردم که گفتم سرعت دانلودم خوبه! سرعت دانلودم به شکل وحشتناکی اومده پایین:41:یه اشتباه ( غلط ) دیگه ای هم که کردم اینه که اینترنت و یک ساله گرفتم و هشت ماهش مونده :41: واااای، یعنی واقعا نمیشه سرویسمو عوض کنم یک مگ یا دو مگ بگیرم ؟ یه سوال دیگه من الان اگه بخوام انصراف بدم از سرویس چقدر خسارتش میشه؟ ( انصراف بدم بعد یک مگ یا دو مگ بگیرم )نقل قول:
خوب برای من اینجوریه اکو 128
Downstream Upstream
SNR Margin:42.5 33.0db
Line Attenuation:26.3 16.4 db
Data Rate:544 158 kbps
Line Rate - Upstream (Kbps): 158 Line Rate - Downstream (Kbps): 542نقل قول:
مال من خیلی خوبه کلا! D:
عزیز من این که ناراحتی نداره ما تا حالا دلمون فقط به سرعتش خوش بود حالا هم که اینطور شده میریم فسخ میکنیمنقل قول:
سرعت شبانه رو که به صفر رسوندن اگه قرار باشه دان استریم واقعی کانفیگ کنن باید با فسخ قراردادها ما هم تحریمشون کنیم
من سه ساله از طریق تورنت دانلود میکنم. با 512k شبی ۱ گیگ میگرفتم. الان یکی دو هفتهست که تورنت کلا تعطیل شده. یعنی به زور یک شب ۱۰۰مگ بشه!
دو شبه از رپیدباز میگیرم، شبی ۱٫۱ گیگ دانلود شده.
تورنت فقط با ویپیان کار میکنه. اینطور که به نظر میاد این محدودیت عمدیه. اما خودشون میگن:
کسی هست که تورنتش به راه باشه؟نقل قول:
احتراما به اطلاع میرساند در صورتی که مشکل در دانلود دارید با نرم افزار های Peer to Peer(این مشکل شاید در ساعات ترافیک رایگان بوجود می آید) و مشکل از Request های بالا به سمت سرورهای این سایت میباشد که باعث اختلال در روتینگهای مخابراتی میشود لطفا تا برطرف شدن این مورد تامل نمایید.
سلام.نقل قول:
به به میبینم که تاپیک باز شده و همه دارن با شاتل حال میکنن!
---
آره من با ویپیان دان میکنم بدون ویپیان سرعت 0 تشریف دارن!!
---
این نامردا چرا سرعت شبانه من رو کم کردن.دیگه از 170KB بالاتر نمیره حتی از سایت Mozilla.com!! واسه من باید 240 باشه.
ای خدا ازشون نگذره.
من دوره ی جدیدم 26 شهریور شروع شده !
چرا سرعت شبانه نسبت به دوره قبلی که عالی بود 30 تا اومده پایین؟بنظرتون درست میشه بعد؟چون دوره ی جدید گرفتم اینجوری شده یا؟