سلامنقل قول:
منم این مشکل داشتم شکایت کردم بازرسی مخابرات به غلط کردن افتادن خطمم 24 ساعته رانژه کردن
Printable View
سلامنقل قول:
منم این مشکل داشتم شکایت کردم بازرسی مخابرات به غلط کردن افتادن خطمم 24 ساعته رانژه کردن
اون برای یک لحظه هست که موقع اتصال اولیهی مودم با dslam، اون شکلی میشه و میتونی با مرور سایتای اینترنتی یا دانلود ،ببینی که واقعا داستان چجوریه.نقل قول:
اگه مودم ریست بشه، سیم تلفن قطع-وصل بشه یا لینک رو ریفرش کنی، میبینی تغییر میکنه و به رقم واقعی میرسه
گاهی هم وضعیت ناجور سیم مثل فشار یا تماس با رشتههای فلزیش(مسی) یا تکون دادن دوشاخه و .. اینجوری میشه
حل شد
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
شک نکن بزودی خلاص میشیم اون هم به این صورت که همه رو بین الملل حساب خواهند کرد چندانکه مخابرات این کارو شروع کرده! بحث نیم بها و اینترت داخلی تنها برای تشویق و اجبار سایتها به انتقالشان به سرور های داخلی جهت داشتن کنترل کامل و در مواقع لزوم(مانند آبان ماه) خارج از دسترس کردن آنها بود نه اینکه بفکر جیب منوشما باشند. اکنون که هدفشان محقق شده و اکثر سایتها خودشون رو ثبت داخلی کردن شروع کردن به زدن زیرش مثلا من چند تا سایت بود که تا قبل از که صد گیگ رو هدیه بدن همیشه دانلود میکردم و نیم بها باهام حساب میشدند اما از بعد از اون همه رو بین الملل و کامل حساب میکنند شکایت هم کردم دوماهه هرچه پیگیری میکنم میگن درحال بررسی هست!نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
هفته پیش تقریبا کیفیت عالی بود ولی این چند روزه دوباره تایم اوت ها برگشتن
من امروز نشستم، چند بار ریز مصرف رو چک کردم و باز هم حساب و کتاب و لیست و دسته بندی و ضریب و ...نقل قول:
با هر روش و قلق و فوت و فن و حتی ارفاق و چشمپوشی و کم و زیاد چه برای مقدار، چه ضریب، چه طول دوره، چه روزای مصرف، روز شروع و ... باز هم مصرف کلی توی داشبورد درست در نمیاد.
چند بار هم توی دوره عمدا کانکشن رو ریفرش کردم برای بررسی دقت ریز مصرف (البته با انتخاب "بعد از AAA") و مثل قبل تایید شد که خیلی درسته و دقیق و مشکلی نداره اما :
- اون 735 گیگ توی داشبورد(حالا چرا 35 گیگ بیشتر دادن ممکنه دلایلی داشته باشه که میشه حدس زد) چرا مصرف رو بیشتر نشون میده؟!
- چرا پشتیبانی همون ارقام رو کپی - پیست میکنه توی جواب در صورتیکه من ارقام و حساب و کتاب و لیست و جمع و تفریق رو براشون میفرستم و علت اختلاف چند ده گیگ رو میپرسم؟!
این بار اول نیست، اتفاقا عادی هم هست، ولی این دفعه اختلافش داره صعودی میشه، سایتایی که میرم و مرور و دانلود و اینا هم مشکلی نداره، خودش توی ریز مصرف درست نشون میده، اما باز میگم، با 10 گیگ ارفاق(بیشتر در توانم نیست!) و دو روز اضافه حساب کردن قبل از شروع دوره و حساب کردن و اضافه کردن روز آخر (روز جاری - دقیق مقدار دانلود و آپلود رو زیر نظر داشتم و درست بود) باز اختلاف 40-50 گیگ مصرف طبیعی نیست!
این اختلاف توی هفتهی اول دوره بوجود اومد و همون موقع همچین اختلافی برای یه هفته مصرف، مثل برق گرفتگی بود برام.
از اون دوستی که داره زیاد دانلود میکنه و حجمش ثابته (شاید هم بهش اضافه بشه!) و بجاش از حجم من کم میشه تقاضای عاجل - بیشتر عاجزانه :worried: - دارم، لطف کنه و یه خورده هوای منو داشته باشه، کمی فیتیله رو بکشه پایین، محض رضای خلق خدا
ویرایش 1: طبق معمول اصلاح اشتباه تایپی و اضافه کردن یک خط
۹ روز از سرویسم مونده بود تغییر سرویس زدم ، بابت این ۹ روز هزینه میاد؟نقل قول:
نه ، واسه اون 9 روز هزینه ای نمیادنقل قول:
ولی روز های قبلش که از این دوره تون استفاده کردید محاسبه میشه هزینه اش
دوستان من نمیتونم تغییر سرویس بدم مینویسه باید ترافیک اضافه بگیری
قبلا اینطوری نبود
چرا اینطوری شده؟
سلام دوستان عزیز
دوستانی که مرکز مخابراتی حکمت شعار هستند مثل اینکه خود مرکز به شرکت ها اجازه نصب سرویس نمیده وگرنه مشکل دیگه ای نیست و عملا انحصارشون زوری هست ( فیبر و اینا که میگن بهانست!)
باید همگی با هم به همین دلیل انحصار و مشکلات پشتیبانی و مشکلات عجیب و غریب این مرکز شکایت کنیم شاید اگر تعداد زیاد باشه کاری انجام بشه
البته مدرک هم لازمه مثلا با پشتیبانی ها چت که می کنید بپرسید که به چه دلیل هست آیا انحصار کردن یا شرکت هزینه نمی کنه و تجهیزات نداره یا نه مرکز اجازه فعالیت نمیده ولی شرکت می خواد فعالیت بکنه و ...
با هم انشالله این مشکل مسخره و اعصاب خرد کن رو رفع می کنیم
اول 195 اگر جواب نداد مرحله بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر جواب نداد هم حداقل تلاشمون رو کردیم.
به امید خدا حل میشه.